® Intensivt

Publicerad 2014-10-31 15:06:48 « Hundliv, Vardagen,

Det var skönt att komma bort från den här hålan ett tag.. 
Och det var skönt att få lite tips och idéer kring träningen med Cheva.
Och det var kul att träffa folket som jag lämnade.. Det får vi göra om :) <3
 
Så vi fortsätter med våran läxa, träna in "kom" samt att stärka mitt ledarskap.
Tänka om, tänka att det är en valp jag har.. 
 
 
Jag tror att min solstråle kan växa upp till en vacker vårdag. Det tror jag.. 
Jag har mina delmål uppsatta nu!
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Semester

Publicerad 2014-10-28 22:40:36 « Personligt, Vardagen,

Dagen började inge vidare.. Jag vaknade av klockan, kolla telefonen och funderade på vad fan jag gjorde vaken så vände på mig och somnade om. Vaknade 6.22 och kom fram till att jag ska ju för fan jobba idag! Skicka sms till Christina att jag försovit mig men att jag kommer till skofabriken, jag borde hinna innan dem åker ner iaf. Ge hundarna frukost, ut med dem och ner med dem till Mia. Jag var på jobbet till 06.58! ;)
 
Utvecklingssamtal med chefen kl 10, och när jag kommer från sista morgonjobbet 9.25 ringer hon och säger att vi har möte idag. Jaa, jag är på g upp nu, kommer från sista jobbet nu så är på g upp. Bra, då får det bli en snabbis säger hon. Hm! Funderade hela vägen upp till skofabriken på vad hon menade, och när jag kommer upp pustande och vrålhungrig så gick jag in och frågade om hon tagit fel på tiden eller är dubbelbokad. Nej, men klockan är snart 11 och du har ju ett jobb då så tänkte vi skulle hinna med det här innan.. Erhm?! Du vet om att det är vintertid nu, klockan ska vridas tillbaka en timme ;) Hahaha mötet började ju bra iaf..
 
Och jag är nöjd med samtalet för övrigt. Hon gillar att jag vill jobba kvar och att jag har kunskaper inom psykiatrin som jag gärna delar med mig av - det jag känner att jag har kunskap inom. Så ja, nej där vill jag inte sluta i första taget. Målet är att jobba inom missbruk men jag kan inte släppa det här än.. Jag trivs alldeles för bra för att släppa taget.. Sen gillade hon att jag skulle läsa vidare inom missbruksproblematiken, och det uppskattas att höra..
 
När jag väl kommit hem var det kaos en stund, men det ordnade upp sig när jag fått komma upp till mig och pyssla lite. Frös in 2,5kg köttfärs etc. Inte visste jag att det var så mycket.. 
Grejade fram lunch osv, då jag fortfarande var hungrig.. 
 
Annika kom ut på en liten promenix, och det var skönt att ha sällskap. Det var fruktansvärt kul att gå en sväng och bara prata.. Sen kom vi fram till att Zheeba är en typisk pensionärs hund nu - hon bara går.. ^^
 
Var med Marcus till Marieberg en snabbis.. Och så är jag hungrig igen.. Så kanske borde fixa en macka att käka?! 
 
Imorgon drar jag iväg på nya äventyr. Fan vad jag längtar bort från det här stället! 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Words has no meaning if you dont show it

Publicerad 2014-10-28 13:08:00 « Personligt,

Lämna mig ifred = Lämna mig ifred, jag (kanske) kommer tillbaka när jag mår bättre... Dvs lämna mig ifred, hör inte av dig! 
Jag älskar dig = Dem starkaste orden man kan säga till någon. 
Jag hatar dig = Dem näst starkaste orden man kan säga till någon. Det är få jag hatar!
Förlåt = Jag kommer göra allt i min makt för att det inte ska hända igen.
Jag lovar = Jag lovar, på mina hundars liv, något till någon!
Du är mitt allt = Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig i mitt liv.
Stressa mig inte = Gå inte runt till mina nära och prata, ge mig ingenting, hör inte av dig.. 
 
Ord har ingen betydelse om du inte visar vad det betyder.. 
 
 
... Dont push it !
 
 
Yes, Im gonna be OK
I guess,Im gonna be alright
With my family here beside me
My family is here to guide me
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® woooho

Publicerad 2014-10-27 14:13:59 « Vardagen,

Tre nya jeans, två nya bhar. värmeljushållare. galgar. cola flaskor i glas, med cola i. schampo o balsam. lite mat. och några gulliga dekorationer jag inte kunde låta bli..

snart iväg mot jobbet..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Ny Bok - Nya Kapitel!

Publicerad 2014-10-26 22:37:29 « Personligt,

  
 
Jag har sagt upp min plats som förhandlare inom Hyresgästföreningen. Jag vill inte tvingas på andra människor. Jag ger upp mänskligheten. Jag kommer lägga all min energi på jobbet, där vet jag att jag gör nytta och jag trivs på mitt jobb. Där kan jag få ut mina sociala behov, mitt omhändertagande etc. 
 
Ciao!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Söndag

Publicerad 2014-10-26 15:08:53 « Vardagen,

Imorgon är det lönedags, yes! När jag vaknat till liv o grejat ska jag in o hämta ellos paketet.. Yes! nya byxor o bhar!

Ska försöka vara mer ekonomisk den här månaden iaf..igår var det lördag, o det betyder att jag o mamma skulle på tattomässan! och dit kom vi, vi hamnade även på rockbaren o avslutade kvällen på harrys..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® 24/10

Publicerad 2014-10-24 14:49:00 « Vardagen,

Idag har jag skrivit 24/10 mer gånger än jag någonsin skrivit ett datum tidigare, så jag borde väl veta vad det är för datum idag? Runt 18 gånger har jag fått det bekräftat iaf ;) 
 
.. Sen är det två månader kvar till julafton!
 
 
Jobbat färdigt för den här veckan, hoppas jag. Har knappt suttit idag, och det kändes i fötterna och ryggen. Så att ha suttit och tagit igen sig i ca 20 minuter var väl behövligt. Men nu kör vi en vända igen..
 
 • Diska
 • Tvättstugan kl 17
 • Plocka ihop det som ska tvättas
 • Laga och äta mat
 • Lyssna på musik och koppla av
 • Ringa mamma och kolla läget inför imorgon (Tattoo mässa)
 • Lösa hundvakt till imorgon
 • Vattna blommorna
 • Rensa kaninburen + ge dem hö o pellets
 • Duscha
 • Lämna felanmälningslappen i vaktmästarnas brevlåda (11 dagar för sent ^^)
Jag och Lisa har gjort dagens goda gärning iaf. Så jag kan slappna av och börja med min lista på saker som ska göras. Ciao!
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Livet är bra orättvist ibland..

Publicerad 2014-10-23 18:16:32 « Personligt, Vardagen,

Jag ska försöka ge fan i att fördjupa mig i människor,
men det är banne mig svårt när man jobbar med dem..
 
Jag ska försöka hålla mig på sträckbänken, inte fördjupa mig med människor. Jag håller mig till mina nära och kära som vet vad jag hålls med och som redan känner mig tillräckligt väl. 
 
Jag är godhjärtad, jag vill väl, jag vill att alla ska trivas med sitt liv, jag vill göra vad jag kan för att få någon att le, jag tror gott om alla människor, jag öppnar mig för lätt mot nya människor, jag vill vara social..
 
Det är svårt att vara alla till lags, men jag får ut mina känslor på jobbet - där kan jag ge omtanke och vara dem till lags - jag behöver inte se till att "bekanta" mår bra. Jag behöver inte se till att alla mår bra, jag behöver inte öppna mig för alla. Jag måste sätta ett stort stopp för det här nu, annars blir det bara värre..
Jag behöver lära mig gränser, och att hålla på dem.. Nu och om någon gång kanske jag lär mig att backa undan lite.
 
 
Imorgon skulle jag varit ledig, men fick ett extra pass 7-14. Det tackar vi för och håller alla tummar att det inte är någon snö imorgon bitti, då blir det jobbigt. Men! Jag har fortfarande världens bästa arbetskamrater, jag vet inte vad jag skulle göra utan er <3 <3
 
Nu ska jag njuta utav kvällen med mina kära, dem underbaraste på jorden. Och kanske orkar man sig på ett litet träningspass med buffeln.. Bara kanske! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Always CocaCola

Publicerad 2014-10-21 17:24:43 « Vardagen,

Jag säger bara det... ALWAYS COCACOLA!
 
Jag är helt såld!
Aldrig har jag beställt ifrån utlandet, men det här är värt att chansa på..
 
Inte för att jag har dem "rätta" formerna för att visa upp märket - men bara känslan att ha Cola byxor på sig, eller ens äga ett par!! Jag är helt såld.. Det är värt att prova! Tur man inte har pengar i dagens läge..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Än så länge..

Publicerad 2014-10-21 14:40:00 « Vardagen,

Än så länge är det en bra dag idag. Började morgonen med den vanliga rundan med älgarna. Vidare mot jobbet, kände av ryggen och trodde att dem här 5 timmarna skulle bli en pina. Men icke! Jag och Liza var hos den skönaste tanten. "Jill tvättar ordentligt för hon är lesbisk". Hahahaha! "Har du en randig fitta?".. Ja, imorse kunde man inte göra något annat än att skratta.. 
Lesbisk? nJa, jo för jag har ju min kära arbetskamrat Jenny på sidan av, hoppas jag. Och har väl haft det ett år nu, så ja.. Vad säger man, ibland sprids ryktena fort. ;)
 
Idag känner jag mig på bra humör iaf.. Känns som att ingenting är omöjligt, så tog en dusch och vred på lite musik. Så ska väl ta itu med lite kläder, imorgon är det sovmorgon. Sen är det upp tidigt >_<
 
Ska även försöka få in nytt trick på Cheva.. Så inomhus träning står på schemat idag, nu när mattan är på plats och han inte halkar iväg ;)
 
 
 
 
Jag hade glömt hur högt det låter från flaskorna när kaninerna dricker. Inatt var första natten, på flera veckor, som jag spenderade den i sängen. Annars har jag sovit på soffan. Så frågan är om inte ryggen gillade soffan bättre? :/ Esh! En het dusch så går det över en stund..
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Ommöblerat

Publicerad 2014-10-20 16:17:11 « Vardagen,

Nu kanske jag kan vara nöjd några veckor.. Har grejat och pysslat, så nu är jag redo för att kontot ska fyllas med pengar så jag kan köpa allt annat som behövs. Och nu kanske sängen kan locka lite mer så jag sover där istället för i soffan..
 
 Badrummet
 Från hallen
 
 Från vrummet
 
 Sovrummet
 
Jag fick en stor jäkla matta för ett tag sen. Då den inte går att dammsuga rent och så, så fick jag idéen att klippa sönder den. 1) Jag slipper det kalla golvet på kvällar o morgnar. 2) Jag kanske kan få behålla lite värme inomhus. 3) Ljudisolering ka behövas, grannarna behöver inte höra allt jag gör här inne. 4) Den får samla upp skräpet utifrån så slängs den till våren sen.
 
Nu ska jag fixa något att äta!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Sista dagen ledig

Publicerad 2014-10-20 11:42:16 « Vardagen,

DÅ var den här, måndagen, sista dagen ledigt. Men skönt att komma tillbaka till jobbet imorgon igen. Har skrivit upp hur jag ska jobba resten av året, och Januari. Och som det ser ut så jobbar jag hela julen! (yeeeeees) Och ska prata med chefen imorgon att jag kan jobba lite extra om dem behöver ;) Jag tar ut min semester nästa år istället ;)
 
Fastnade på Ebay igår kväll, och det är inte konstigt... Massor av CocaCola grejer! Och min största dröm är att ha hela lägenheten inredd i Cola grejer. Man måste börja någonstans så jag behöver jobba extra för att ha råd med allt. Jag får börja smått och sikta mot CocaCola soffa, fotölj, säng, kylskåp, bord etc längre fram.. Men gardiner, sängkläder, duschdraperi, burkar och dekaler ska jag väl kunna fixa ;)
Så det är det enda som står på önskelistan - CocaCola shit! Eller som Mia säger, Coco Cola freak 
 
(Fattar ni vad snyggt det vore i mitt lilla badrum? ;))
 
Sen har jag lagt en beställning på lite kläder jag behöver, jeans och bhar. Skulle vilja åka till XXL idag och kolla vad dem har för jackor eller byxor, men jag surfar på nätet så länge ;)
 
Men nu ska jag vrida upp volymen och sätta mig med inköpslistan, det blir storhandling den här månaden. Både grejer och mat.. Hundmat om inte annat, det ska inhandlas x antal påsar. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Hjärtat bankar när jag ser dig, slår små volter gång på gång!

Publicerad 2014-10-19 18:30:00 « Vardagen,

Svårigheter här vi möta.
Satans snaror här förför.
Inga frestelser i staden,
där som rosor aldrig dör.
Där skall rosor aldrig falna,
ingen frostnatt dem förstör.
 
 
Var ute med älgarna och kamelen på fotbollsplanen. Cheva var i spårlinan, som alltid, och alla tre sprang iväg. Jag var beredd på att se Cheva flyga tillbaka, men icke - haken på linan satt kvar på halsbandet men fästet gick sönder så hela linan sköts tillbaka mot mig. Esh, tre hundar lösa på fotbollsplanen - hur gick mina tankar tror du? (tänk om det kommer en bil, och dem inte lyssnar.. Vi går in mot skogen)
 
Älgarna o kamelen följde med i min plan, som tur var hade jag blodpudding och kunde locka Cheva med det. Och jag fick in honom, gick in och hämta det riktiga kopplena så gick det bättre. Gjorde ett litet test för att analysera hur han använde sin näsa, och lilla ärtan skötte sig ordentligt!
 
Nu är älgarna trötta och kamelen har åkt hem.
 
Det vart visst tom imma på rutorna i vardagsrummet efter att jag duschat idag - det var så jävla skönt så jag vred bara på mer värme ;) Nu ska jag fixa ordning och sen blir det en myskväll med ostbågar och lite cola.
Hade ett trevligt samtal idag - "du låter lite gladare nu", och det känns så skönt att höra! Det är det som är meningen, jag ska tillbaka - till mig själv, till den glada!
 
Skulle behöva fixa Photoshop så man kan sätta sig med hemsidan, uppdatera den iaf!
 
 
 Vill verkligen ha!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Familjens maskot har anlänt

Publicerad 2014-10-18 15:39:14 « Vardagen,

Goliat är här, det betyder att man har sällskap när man sover! Jag låter inte mina älgar vara i soffan, då jag gillar den för mycket. Men lilla Goliat är välkommen upp i soffan, när jag tycker att det är okej.
 
Dagen idag har bestått av att möblera om på vissa blommor, och jag är väl inte riktigt nöjd med det. Törnrosas Kjortel dog, det betyder att det såg rätt förjävligt ut i min julgran i köket. Men nu har passionsblomman, som jag fick utav en pensionär på jobbet, tagit över julgranen. Jag hoppas att den klarar sig lika bra där som i sovrummet. I sovrummet står nu Orkidéerna, förutom den lilla som står på tvn, och den gröna palettblad.
 
Hoyan har flyttat, den stod tidigare i västra fönstret - på fönsterbrädan i en ampel. Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och satt upp hängampeln i fönstret - sydläge! Men som vanligt när Jill ska sätta upp något så ställer hon sig på en stol och tycker att höjden/läget är perfekt... Pfft! Den hamnade för mycket åt mitten, så jag kanske kan gömma det genom att hänga upp en liten ampel bredvid?! Sen fick balkonglådan med röda palettblad och pelargoner flytta dit. I väster fönstret står nu ökenrosen, sukelent jag fick av mamma, röda palettblad, garderobsblomman och Jiaogulan / Gynostemma /Mirakelört / Odödlighetsört / Teväxt (se bild)...
 
 
 
Det kommer in mer ljus i rummet, men det är inte det jag vill. Jag vill ha hela fönsterbrädan + amplar i fönstrena! Jag vill ha mer blommor.. Så vad gör man inte? Jag tog sticklingar av pelargonerna (endast cola) och satte i vatten. Så lagom till lön kan jag plantera dem i krukor. Sen ska det inhandlas fler sorter med blommor.
 
Nu ska jag väl kanske diska, så man kanske kan få i sig något att äta. 
Sen blir det att ta ett par cider för att avsluta kvällen!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Telefonterror?

Publicerad 2014-10-17 21:52:30 « Vardagen,

Herregud, jag som bara skulle ta det lungt.. Det slutar med långa telefonsamtal med mitt egna kött o blod. Ena samtalet får man knappt prata, bara lyssna och svara på frågor.. Haha syrran har inte förändrats något märkvärt iaf ;) Mycket prat och skratt, som vanligt - och det behövdes!
 
Sen prata jag med min älskade mamma som står stark när hennes barn sakta klättrar upp groparna. Så jävla glad att jag har henne som mamma. Det ska man vara, även om jag inte varit snäll alla gånger. Men hon har stått kvar iaf, och hon har kämpat sig igenom vårdnadstvister och skitsnack. Och hade hon inte älskat mig så hade hon inte gjort det.. 
 
 
Blod är tjockare än vatten, säger dem. Men ibland undrar jag.. Jag älskar vissa människor starkare än mitt egna kött o blod, och visst - det kanske har och göra med att vissa känns mer som familj?! Och då syftar jag på min fadersgestalt, min pelare i stormen - Mr A! Underbarare karl får man väl leta efter? Som står vid mammas sida och stöttar henne igenom allt skit som vi drar in henne i.. 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® När ljuset i tunneln lurar dig!

Publicerad 2014-10-17 18:11:32 « Personligt, Vardagen,

Jag fick ta tag i chefen igår, och jag vart inte klokare på det. Men ändå! Sen gick kvällen undan, hela dagen egentligen.. 
 
Imorse ville chefen prata med mig, och visst.. Det visar sig att jag inte får förlängt på mitt vikariat en månad till. IUtan inkomsten är säkrad året ut, och mer därtill - 31 Januari 2015!!! Fyfan vad skönt! Och jag är så lycklig! Jag ska följa mitt schema, jag får lägga till mer tid om jag vill och kan - och det kommer jag självklart göra under december månad - ge mig jul och nyårstider ;) ;)
 
Så Jill har lite att göra, när almenackan snart tar slut (9November) så är det dags att leta reda på tomma blad och skriva upp fler datum - så jag vet hur jag ska jobba tills dess att jag får min nya almenacka. Den ska beställas vid lön, då jag inte har råd innan! >_< Och så är det 2 veckors leveranstid, och jag ska ju prompt ha en med Cheva o Zheeba på framsidan - på baksidan ska Spåne och Alicia vara med !
 
Så blev jag överraskad när jag kom hem! 
Hur ska den här dagen sluta egentligen? 
Just nu spelar jag musik, ska rensa öronen på älgarna (haha, ja hundarna) och äta något mer än bara en macka kanske? För sen ska Jill ta det lungt och njuta med en cider... Eller fler! Det förtjänar jag!
Nu är jag dessutom långledig, till tisdag! :D
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Snart helg!

Publicerad 2014-10-16 20:30:39 « Personligt,

Jag sett hon stått vid stranden
med blick i fjärran fäst.
Hur tårar utav längtan
stal all kraft ut hennes bröst.
Men ej hjärtat hastigt brister
när så saknad sakta tär,
Ett hjärta blöder sakta, tynar bort.
 
Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever,
Skjut mig här och nu för nu kan jag dö,
Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever,
Skjut mig här och nu för nu kan jag dö,

Huvudet ner i asfalten så får jag känna att jag lever,
Bränn vår stad med elden inom dig,
Rista in ditt namn på mig för jag vill veta vad du heter,


 
... Jag säger hejdå!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Ångestmonstret - Välkommen!

Publicerad 2014-10-13 14:11:37 « Personligt,

Jag har aldrig varit den som kunnat visa mina känslor ordentligt. Jag tycker mina känslor är självklara, har jag sagt något en gång - vill jag inte upprepa samma sak. Har jag visat dig på något vis, vill jag inte behöva upprepa det allt för ofta - jag gör vad jag vill när jag vill. Dvs att jag visar det på mitt vis, vilket kanske inte kan tolkas jämt. Det kanske inte märks på samma sätt som man ser på film eller hos andra människor. Men jag är jag, och jag tänker inte ändra mig för det. 
 
Jag behöver bara tänka om och prioritera annorlunda, jag behöver gå till botten (till start) för att kunna komma tillbaka till den där tjejen som du älskar. Då kan jag känna mig tillfreds, då kan jag känna mig lugn, då kan jag slappna av.
 
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
 
Nu blir det att fixa ordning matlådor så man slipper laga mat varje dag. Ta dagen som den kommer. Ska väl ta mig i kragen och träna Cheva en skvätt sen. Idag blir det lite mer lydnad och ordning. Inte bara lösträning. 
 
 
Jag har tänkt så mycket dem senaste veckorna att ångestmonstret snart har bosatt sig i min själ. Monstret sitter på axeln, dygnet runt, och vaktar över varje steg jag tar. Jag försöker vara glad och göra roliga saker - då försvinner han en stund... Men när kroppen inte orkar längre så är han tillbaka - hårdare än tidigare. Tvingat in mig i isolering, det har hänt - men jag bröt isen, jag tog mig ur det!
 
Jag blir trängd in i ett hörn som jag inte kan ta mig ur, jag får panik, jag vill fly. Jag vill stanna, jag vill fly. Den ständiga kampen dödar min glöd. Den dödas sakta, men jag kämpar! Det värsta är det dåliga samvetet, så jag håller mig undan - ensam med mig själv. Då, och bara då, kan jag läka och bli hel igen! 
 
Den största tanken är att jag ska lösa det här, till varje pris. Men jag kan inte! Jag hittar inte verktygen. Jag ger upp och försöker senare. Jag finner ett par verktyg och använder dem en stund. Jag kan inte koncentrera mig på det onda hela tiden.. Det är något som drar mig åt andra hållet, det är som det är två sidor som slåss. Den goda som vill att jag ska vara glad ändå. Den andra som vill trycka ner mig så långt det bara går..
 
 
Jag kan inte vara tillgänglig dygnet runt. 
Jag pratar och umgås med vem jag vill.. Om jag ens vill det
Jag tänker inte....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Snart är det lördag igen!

Publicerad 2014-10-13 00:30:01 « Personligt,

 
 
Jag kan vara ganska grinig och skylla allt på andra
men sanningen är den att vi behöver varandra
är rädd för det mesta och det hindrar mitt leende
det ändrar så mycket jag vet om mitt beteende
 
men vad vill du jag ska göra, gå runt och spela glad?
vill leva utan masken, jag vill ju må bra
men jag behöver din styrka för att klara varje steg
det kanske är bullshit men det är min enda väg
så kan du inte komma och hålla mig i handen
följa mina steg när jag går här på jorden
 
jag vill inte såra dig men jag gör det ändå
det är inte med meningen så jag säger förlåt
ibland kan jag känna att jag skiter i vilket
det känns som om att jag hamnat i ett rent helvete
Men varför ska jag klaga, jag har mina vänner
jag finns här för er om ni träffar på demoner..
 
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
 
Jag har det väldigt jobbigt och jag är inte ensam
Att få en panikattack det ser jag som pinsamt
När marken börjar gunga och hjärtat slår fortare
Och man bara vill lägga sig och komma bort från skiten
Det är dem gångerna jag önskar det fanns nåt bot
Affären och pizzan ja tillochmed bussen dem ser jag om ett hot
Något är inte bra men jag gör så gott jag kan
Det här ska jag klara om du tar min hand
För att leva som jag gör, är inget som jag önskat mig
Förr så var jag kaxig, glad och mycket framåt tjej
Men nu har det ändrats och jag vill tillbaka
tillbaka till tiden som var så underbar då jag inte ens skaka
ska av rädsla och rädslan för mig, jag klarar inte mer - jag vill ha din hjälp
du vet vad jag talar om - kom och hjälp mig uppåt
 
Du är vacker men själen är skör
Men du måste kämpa på så du inte förgörs
Och vi ser dig och vet hur det är
alla känslor som du bär inget tvivel där
 
Träningen går bra men det är nåt som saknas
Modet och styrkan men ögonen tåras
för det är så jävla jobbigt att jag inte vill någe mera
det är helt okej, men inte med flera
bara vissa vet om det för jag visar det så sällan
men polarna är kvar fast dem får ta vissa smällar
Jag visar det sällan men jag är väldigt tacksam
Du vet inte så mycket men jag älskar dig mamma
och när jag har det som jobbigast så finns ni som ett stöd
om ni bara kunde förstå känslan av en andnöd
jag jobbar varje dag med modet och styrkan
att bli av med den här skiten det är min enda plan
hjärtat slår volter, kroppen den ryser och jag vill därifrån
och alla känslor som jag får dem kommer inifrån
Och jag är inte så stark som alla verkar tro
 
Du är vacker men själen är skör
Men du måste kämpa på så du inte förgörs
Och vi ser dig och vet hur det är
alla känslor som du bär inget tvivel där
 
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
 
 
Jag fattar inte hur, jag fattar inte varför
alla snackar goja och det känns som själen dör
ingen verkar bry sig så varför stanna kvar?
 
bröstet det spänner och jag drabbas av panik
jag kan inte stanna för jag får bara skit
jag stannar hellre här och lider än att ta mitt liv
drunkna, en pistol eller ska jag ta en kniv?
Vill inte snacka, jag ska klara mig själv
jag har hört att det är bäst så jag gör allting själv
inget blir någonsin som man har tänkt sig
jag försöker vara glad och vara en bra vän
men hur jag än beter mig så får jag bara skit
allting är mitt fel efter allt slit
om du sett mig le, så var bara glad
för denna lilla flicka hon mår inte bra
jo jag älskar er men min botten är nådd
att leva här på jorden är inget jävla tvång
så om jag inte hör av mig så titta upp mot himlen
du vet att jag finns där om du blir galen
förlåt för allt jag gjort och allt jag kommer göra
men jag pallar inte mer, jag vill inte höra
 
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Jag kan själv !

Publicerad 2014-10-09 15:16:54 « Personligt,

Utan dej är dagen trist och lång.
Ärligt talat är det dej bara dej jag vill ha.
Om du tror att jag har ångrat mej tror du rätt det kan jag lova dej.
För ärligt talat är det dej bara dej jag vill ha

Undrar om jag vågar hoppas på att du ska förlåta och
förstå för ärligt talat är det dej bara dej jag vill ha !


Sitter ofta och tänker på vad som har hänt under dessa 10 år, dessa 10 år som jag levt med panikångest, hur långt jag har kommit, hur jag har kämpat mig igenom nätter, hur jag kämpat mig igenom vistelser, hur jag kämpat mig igenom situationer.. Hur långt jag ändå har kommit idag.. 
 
Jag var på gång någonstans, jag skulle gå klart skolan och jobba med djur. Jag skulle leva min dröm.. Då small det! Sen gav jag upp, jag började på en annan skola, men samma sak hände även där. Jag tryckte ner mig själv men jag fick också hjälp på vägen. Jag satt fast, och jag trodde aldrig att jag skulle kunna leva ett värdigt liv. Jag kom inte ens iväg till affären på egen hand, jag var tvungen att ha någon med mig. Den enda som ställde upp för mig då är långt bort idag. Han får mig glad idag, han hör av sig ibland och jag önskar att jag kunde förklara för honom hur tacksam jag är - att han hjälpte mig igenom situationerna som var värst. 
 
Jag kom ut med Smokey, mestadels på nätterna. Jag sket i elräkning, mobilräkning, jag klarade mig på maten jag köpte och ciggen som jag rullade själv. Smokey fick sitt, han krävde inte mycket (tyckte jag).. Men idagkan jag se att jag kunde ha gett honom ett helt annat liv, om han kommit in i mitt liv idag... Men han lärde mig så mycket under sin tid här på jorden!
 
Hur många gånger fick jag inte försvara mig mot andra människor? Hur många gånger gjorde jag fel, hur många gånger fick jag inte försöka skylla på att jag skulle ut med hunden - mest för att komma bort från situationen!? 
Jag sa att jag var lycklig, en falsk trygghet var det. En falsk trygghet som inte betyder något egentligen..
Ändå gick jag tillbaka.. Var jag inte värd bättre? I mina ögon var jag inte det, jag var värd att må skit - ingen annan ville ha med mig att göra. Att han ens ville det? Var det ens kärlek? Att få orden kastade i ansiktet, varje dag.. Flera gånger om dagen kunde jag bryta sönder!
 
 
 
Jag lyckades fly, men inte för ens mitt och Zheebas liv var i fara. Jag flydde dit jag kände trygghet - en äkta trygghet. Till familjen, där dörren alltid står öppen. Där jag vet att jag överlever! Men ville jag egentligen det?
Där blev jag tvingad att vara bland folk, gå ut med hunden på dagen och träffa folk, gå i affären själv. Jag var tvungen att ta bussen vart jag än skulle. Alkoholen fick mig att lugna nerverna, och HAN kom in i mitt liv. Inte det bästa sällskapet men en vän som kunde se bakom mitt leende. En människa som hjälpte mig att ventilera, en vän som förstod exakt vad jag gick igenom. Han bjöd mig aldrig, han höll det där jag inte var - av respekt! Han ville inte dra in mig i skiten! En vän som skulle betyda väldigt mycket för mig.. Och gjorde i många år. Efter 7 år försvann han, han blev en helt annan människa och hans nya liv betyder mer än vad jag gjorde. Jag lägger ingen större energi på det idag, men ändå känns det tungt.. Brorsan, som jag kallade honom...
 
Sen det här har det hänt massor i mitt liv. Jag lyckades komma ifrån att vara ute på nätterna, jag lugnade ner mig och fann kärleken. Jag lyckades ta mig igenom en utbildning, på egen hand! Jag lyckades klara av 8 veckors praktik där jobbet innebar att jag skulle träffa människor som inte kände mig. Som var skörare än mig! Jag visste inte alls vad som skulle hända mig, men jag klarade det. Jag lyckades! Och min handledare hjälpte mig att få ett jobb som timvikarie - underbart, tänkte jag! Skrämmande men väldigt skönt! Jag har Christina att tacka för att hon hjälpte mig igenom dem 4 veckorna. Idag kan man inte tro att jag har panikångest på jobbet, hur jag kämpade mig igenom varenda dag på praktiken och dem första dagarna jag skulle jobba på egen hand!
Jag har fått höra goda ord från chefen och jag bara njuter! Jag har lyckats! Jag kan!
 
Nu är det dags för nästa utmaning i mitt liv, ta itu med psyket ordentligt och fixa utbildning för mitt drömjobb! Nu är det dags att ta i med hårdhandskarna, jag ska klara av att jobba och plugga samtidigt! Jag har gjort det förut och jag ska göra det igen! Jag kan om jag vill!
Och jag ska klara det på egen hand. 
 
Det här med körkortet tynger mig.. Jag påbörjade, och har inte kört på skolan sen februari.. Varför? Jo, för det är som ett ekorrhjul, man måste jobba för att ha pengar, och när man jobbar har man inte tid/ork att fokusera på annat än sig själv, djuren och dem närmaste.. 
 
Men nu är det slut med det här. Jag ska kämpa vidare!
Om 2 år ska jag kunna se tillbaka på den här tiden och tänka att jag klarade det. Jag är bra! Jag är bäst på att vara mig själv! 
 
Att vara egenkär är inte en undergång, det är bara ett tecken på att ingen är viktigare än mig själv. Jag ska klara av det här, jag ska ta itu med allt nu! 
 
 Jag gör allt för er! <3
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Always CocaCola

Publicerad 2014-10-08 18:17:39 « Vardagen,

 
Ångesten tar över och gör mig tokig. 
 
  Förutom ångest så har jag tandvärk, vilket kanske iofs inte är konstigt.. Men jag tycker att det borde ge med sig nu. Ibland kan det dock bli för mycket, och det erkänner jag. Jag ska hålla mig till det jag vet inte gör mig illa.
 
Esh, vad vill ni veta egentligen? Vardagen har blivit en mardröm. Mina rutiner är borta, mestadels. Men jag kämpar på ändå, jag har väl slarvat en gång och fallit tillbaka. Men nu är jag igång igen, och det är rätt skönt att få tillbaka gnistan, den känslan känns bra. Även om det mesta ser mörkt ut. Lite positivt varje dag gör ingen skada - tvärtom!
 
Sen jag kom hem har jag hunnit med att diska upp en 3-4 dagars disk, duscha, packat lite shit och skrivit en inköpslista. Istället för att ha den i huvudet så är det bättre att ha den på papper, så kanske man inte glömmer speciellt mycket av det där viktiga.
 
Jag har en längtan bort, upp till Husum - till min syster och hennes barn. Jag har inte träffat barnen på flera år och saknaden är enorm! Men hur ska jag få min vilja till verklighet? Jag har ågren över att jag inte kunde följa med mamma upp nu när det är kärvt där uppe. Jag vill, jag vill, jag vill!
 
Jag vill, men sen händer det inget - jag flyr från det som är jobbigt och jag vet om det. Men det händer inte så mycket mer än så.... Fuck it !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® 7 år kan gå fort

Publicerad 2014-10-03 17:38:02 « Hundliv, Personligt,

För 9 år sen träffade jag min första vän, för 9 år sen fick jag dela min vardag med en utav dem bästa. För 9 år sen föddes du, du som gjorde mitt liv helt. Du var min clown, du var min ängel utan vingar, du var mitt allt. Men jag fick inte ha dig kvar hos mig, 2 år så var du tvungen att lämna mig. Du var tvungen! Det fanns inget annat val, det fanns inga andra sätt för att kunna ha dig kvar..
 
Hade det varit idag så hade jag kämpat hårdare, jag gjorde inga misstag, jag gjrode vad jag skulle göra. Jag gjorde mitt bästa! För 7 år sen... Jag minns det som igår! Hemskt! Beskedet och hela situationen. Resan hem var den längsta jag någonsin har åkt! Fylld med ångest, och fylld av tankar som snurrade i huvudet på mig!
 
 
Det var ett utav dem värsta situationerna jag har suttit i. Än idag hugger det i mig när jag tänker på dig, hur du fick mig, och alla andra, att skratta. Hur du viftade på svansen när du låg i sängen och tuggade på blyertspennor. Hur du jagade efter fyrverkerier på nyårsafton. Hur du lyssnade när du var lös. Hur du tyckte att du skulle ha med alla stora pinnar hem..
Du fick mig alltid på bättre humör, du helande min själ! 
Och allt som du lärde mig, om både mig själv och hundar i allmänhet.. Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är! Vad hade jag gjort utan dig? Jag är är så oerhört tacksam för den tid vi fick tillsammans, även om jag hade önskat att du hade varit med mig och Zheeba. 
 
Nu finns du endast i mina tankar och mitt hjärta. Den största platsen finns för dig! Och du kommer alltid att ha en speciell plats hos mig, alltid! 
 
 
För alltid är du min älskling, Smokey! <3
Idag har du en egen plats i hemmet, idag är du min ängel med vingar..
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Lite bättre?

Publicerad 2014-10-03 16:51:00 « Vardagen,

Jippi, lagom när hostan är på väg bort så kommer ångesmonstret och knackar på. När det har varit sån jävla hosta ett tag nu så säger ena hjärnhalvan åt mig att det är ångest, att jag ska försvinna in i min grotta och inte alls stanna kvar, medans den andra säger att det är luftrören det är fel på och det kommer bli bättre när förkylningen är bättre.. En ständig kamp inombords..
 
 
Idag är ingen bra dag, ångestmonstret är efter mig. Biter mig i hälarna och vill locka på uppmärksamhet, jag blir helt slut av det här. Hostan är bättre, nu är det verkligen på bättringsvägen!
Ikväll ska jag försöka ta det lungt, fixa till naglarna så jag kan jobba nästan hela nästa vecka utan att behöva sitta med det.. 
 
Jag har alltid varit emot dessa kondomer till mobilerna. Men jag tänkte att jag måste köpa en, eftersom jag har en tendens att tappa telefonen allt för ofta. Och ja, efter bara någon dag så tappar Jill telefonen i asfalten - det var tur att kondomen var på, annars hade jag varit utan telefon.. >_<
 
Ångesten skriker inom mig, det dåliga samvetet..
 
Vad fan ska jag göra??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen!


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela