® Jag överlevde!

Publicerad 2013-06-29 12:49:46 « Vardagen,

Jag överlevde jobbet och idag jobbar jag delad tur. Folk ringer in och är sjuka och det är tomt på vikarier - så får väl se om dem kastar in mig någon mer gång.. Jag längtar redan till lönespecifikationen nästa månad!Bebisarna, svart vit flugsnappare, har flyttat hemifrån.. Nu har holken tagits ner och det ska byggas en ny till nästa år :-)

Imorgon blir det tripp till mormor. Men jag måste ha sovmorgon! Längtar efter sömn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Onsdag

Publicerad 2013-06-26 15:11:07 « Personligt, Vardagen,

Dagen började på helt fel sida. Jag brukar vara morgontrött, men imorse var jag värre än en zombie. Kanske för att gårdagskvällen var full med stress och mycket att tänka på? 
 
Jag skulle ha tagit Beirut till jobbet, 7-13.30, men pga att jag inte kände mig helt pigg så fick jag åka med Susanne in till jobbet iaf. Och under lunchen så undrar dem om jag kan hoppa in och jobba 16-30-21.30 ikväll. Lite tveksamt var det, men efter att Ch ropade i bakgrunden (i andra änden av luren) att "jaaa, det kan du".. Och jag funderat ett par sekunder så ja, visst. Bara att köra slut på mig medans det finns krafter kvar. 
 
 
 
Och så kom min räddare i nöden, min älskade snutt kom och hämtade mig 13.30 så jag fick komma hem någon timme innan jag åker tillbaka till jobbet. Den här gången slipper jag Beirut också, Maggan jobbar så får åka med henne. Jag vet inte ens om jag skulle klara av att framföra ett fordon efter den här dagen, så det känns säkrast så. 
 
Så får väl se om jag överlever kvällen, och imorgon ska jag jobba 7-12. Fredag 7-14, lördag delad tur... >_< När får jag sovmorgon?! :( Jag saknar sängen! Jämnt, eller bara kunna vara hemma, inte planera dagen utan ta den som den kommer...
 
Det är tur att jag har tålmodiga älsklingar kring mig! Zheeba o Marcus <3
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Panikångesten gör sig påmind

Publicerad 2013-06-25 11:24:33 « Vardagen,

Att höra olika ljud samtidigt är problematiskt för folk med Adhd/add, men även för personer med panikångest...

Dem senaste dagarna har varit väldigt lärorika, jag har lärt mig mycket om mig själv.

Jag klarar inte av att åka buss eller moppe när jag hör motorljudet, men bil går bra. Mitt dilemma just nu är att jag inte har plats på minneskortet, på telefonen, för att lägga in musik. Jag har heller inte fixat Spotify på telefonen. Jag får överleva med hjälp av radion, iaf på bussen. Det är inte någon lösning, då paniken sätter igång så fort dem stänger av en låt och börjar prata istället. Jag hör rösterna och motorljudet samtidigt! Panik!!

Det blir för många intryck att hålla reda på samtidigt så min panikångest sätter igång. Jag försöker kontrollera den, och lyckas hålla den i schakt tills jag ska gå av. Jag lyckas, eftersom jag klarar mig hela resan. Men jag är helt slut efteråt.

Moppen, där har jag inte använt någon musik då jag måste skaffa nya hörlurar, som får plats under hjälmen. Men jag får utbrott på alla som inte kör som dem borde. Jag får extrema utbrott.


Jag överlever nog ändå.. Men jobbigt är det.

Idag har jag varit i Lindesberg, eller jag är fortfarande kvar och väntar på bussen hemåt. Tagit puls o blodtryck 72 i puls. 110/75 i blodtryck. Vikten då? Sist jag var där, i april, vägde jag 90kg. Idag väger jag 87. Så nog går det neråt.

Jag gjorde även ekg och blev bestulen på blod, vilket ändå ska göras inför årsuppföljningen på concertan i september. Så nu får vi se hur pigg jag är att jobba ikväll. Inte alls just nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Det blir aldrig som man tänkt sig

Publicerad 2013-06-24 19:14:57 « Vardagen,

Det blev inte att fylla på luft och tanka Beirut. Istället fick kaninerna komma ut i hagarna, klippa lite gräs på sina uteplatser. Fan så tomt det är nu när Igloo åkt hem till mamma igen.Jag möblerade om på lite blommor som har växt upp där jag nu har plattor (den såkallade parkeringsplatsen), så dem fick komma till rabatten istället. Tulpaner, klockor samt några andra lökar. Återstår att se vad det blir.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Måndag

Publicerad 2013-06-24 11:47:53 « Vardagen,

Ny vecka, nya arbetstider.., Helgen har varit lärorik, intressant och mycket jobbig! Idag är det skönt med ledig dag, imorgon är det jobba kväll sen är det dag onsdag. *suck* dagar är värst, då måste man upp så tidigt.Idag ska jag iaf åka och fylla på luft i däcken, på Beirut, samt slänga i en tank med soppa..
Imorgon blir det även en tripp till Lindesberg. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Onsdag

Publicerad 2013-06-19 15:40:11 « Vardagen,

Tänk vad tiden går fort, det är redan onsdag..

Lilla Beirut kom hem igår. Börje fick bli donator av batteri, så nu rullar hon bra. Vad jag ska göra med Börje vet jag inte än.. Men en lösning finns alltid.

Imorgon är jag ledig, och då funderar jag på att åka iväg med en massa skit till tippen, det är inte så långt och blir det jobbigt på moppen så får jag ta det på en barnvagn ;-)Ett par zebror har fått flytta ut på uteplatsen, över sommaren, det är snart dags att ta fler skott på dem igen. Roligt är det men jag vill kunna ha dem i fönstret :-/

Vi har även fått gäster i våran trasiga fågelholk. svart vit flugsnappare. och bebisarna gör sig påminda nu :-) Det piper och kvittrar ifrån holken, det är så mysigt så.

Kaninerna är nöjda över sina ute burar, och jag med. Dock gräver dem men än så länge inget stort :-)

Och nu skrämde mamma fågel iväg en annan fågel, tror det var blåmes eller talgoxe. :-P Haha.

Mamma o A var upp till syrran, och det var synd att jag jobbade idag, annars hade jag åkt med. Men det går ju fler tåg ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Lördag.. Och kärring

Publicerad 2013-06-15 18:18:42 « Vardagen,

Ja, gårdagen bjöd på pms kärring.. Och det fortsätter idag.Igår kväll njöt jag, tillsammans med kaninerna, av en lugn hemma kväll med svensk komedi på tv och Marianne (godiset). Älskling var iväg men kom hem på kvällskvisten med Cola och choklad, han är bra gullig ;-)Har borstat igenom Zheeba lite snabbt, medans värken var på semester för en stund, och detta är resultatet. Fy!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Fredag igen

Publicerad 2013-06-14 11:20:51 « Vardagen,

Ja, första veckan är klar! Uj uj, ryggen har tagit stryk men inte så illa som jag trodde.. *Suck*. Jaja, vad är en bal på slottet? ;)
 
Nu har jag slängt igång en maskin tvätt och funderar på om man kanske skulle ge sig ut och plocka lite brännässlor, torka dem till vintern? Kanske borde göra ordning i förrådet innan jag börjar greja med det? Hmm.. Ja, jag säger då det..
 
Nu har jag ledig tills på måndag iaf, och det känns skönt :)
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Mys pys!

Publicerad 2013-06-12 17:58:37 « Vardagen,

Hjärtat har semester och jag har börjat jobba - strålande!

klippt klorna på katter + hund. kaninerna får sina klor klippta när jag gör rent hela deras burar efter vi ätit mat här hemma.

Börje funkar sämre än en påse skit.. Det är tur man har arbetskamrater som man kan åka med ;-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Färdig!

Publicerad 2013-06-09 15:55:35 «

Nu, äntligen, är burarna klara. Kaninerna har fått inviga sina delar och jag har gjort lite finslip, ändå är det mycket finslip kvar.. Mamma o A var här och hälsade på Ninen, och köpte med krampor så jag kunde bli klar. Tur det!Resultatet är underbart! Jag är mega nöjd! <3 Och det verkade även kaninerna vara, dem kunde hälsa på varandra. Dock får jag kanske sätta någon planka för, så inte Fluff får för sig något. Han visade stort intresse mot Frutti..

Nu blir det lugnt, imorgon börjar jag jobba på schemat :-D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Det tar sig!

Publicerad 2013-06-08 20:07:21 «

Jag hade som mål att bli klar med hagarna idag, men har nu slut på krampor så det får vänta.. Men jag är nöjd med resultatet:Solen har bränt mig också, jävla skit! Hatar det, jag kan nöja mig med lite färg men inte bränd!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Jag lyckades!

Publicerad 2013-06-08 01:06:37 «

Jag lyckades duscha och tvätta håret, även om det var mycket pust, stön och svordomar från min sida..Nu är det rengjort och omplåstrat. Vi får väl se om det går upp under morgondagen - då jag antingen ska till mormor och ÅnnaBoda eller vara hemma och fixa kaninhagarna.. Svårt val!!! -.-

Nu är det iaf natten!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Dagen efter

Publicerad 2013-06-07 09:33:15 «

Fanny o Goliat håller mig sällskap under dagen medans husse o matte firar av studenterna. :-)
Dem håller koll så jag inte gör något fel, det är tur man har något att göra ;-)Idag känner jag av svidande händer och ont i ryggen, stel som fan. Men det är självförvållat..

Igloo kom hit igår också, hon stannar här på hotellet medans mamma har semester på landet. Ingen bur på landet, och en 150cm bur att krångla upp och ner för trappor? Ne, då var det enklare för mamma att lämna henne här. För mig gör det inget, än så länge har jag ju plats :-)

Vi får se om jag gör klart hagarna idag, eller hur det blir.. Jag skulle behöva ta mig till Bauhaus och köpa virket så ja, vi får se helt enkelt. :-/ Vet inte om ryggen skulle orka heller eller om fingrarna blir värre. Jag måste tänka på att jag börjar jobba på måndag. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Äntligen

Publicerad 2013-06-06 18:40:45 «

Så där ja, burarna är klara nästan klara. Bara taket och en ram runt så är jag nöjd ;-) Fingrarna är såriga, händerna svider, ryggen värker - men burarna är på plats ;-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Analysera mera!

Publicerad 2013-06-05 14:11:21 «

Efter att ha gått den här utbildningen så är det skrämmande hur mycket man egentligen analyserar andra människor - vad dem har för psykiska problem, samt fysiska. Det blir en biverkning utav att ha kunskap!

Jag är inte ensam om att ha tänkt "har jag en sån diagnos", "det där stämmer in på mig"..

Men jag är ganska säker på vissa saker, och när det kommer till människan så blir jag aldrig förvånad. Människan är slug, äcklig och förbannat smart!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Oj vad det händer grejer!

Publicerad 2013-06-04 15:20:42 «

I lördags var det ju kanin utställning med mamma och Annika. Jag är riktigt nöjd med bedömningen på honom och har nu ramat in det tillsammans med det förra :-) 92.5p den här gången, med fällning. Så nu är frågan; törs man anmäla honom till järle den 29 juni? hinner han bli klar?Och idag, mina vänner! Idag tar jag mina första steg som färdigutbildad undersköterska och/eller skötare! Helt underbart!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen!


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela