® Dagarna innan

Publicerad 2014-02-26 08:34:01 « Vardagen,

Igår kväll kasta vi över lite kartonger till nya lägenheten, idag ska jag packa ner det sista samt klippa klor på samtliga djur. Jag ska även förbereda inför resan imorgon, systrarna bus ska flytta hem till sin uppfödare. Det känns hårt, ett stort hål. Men jag vet att dem får det betydligt bättre hos henne än hos mig, för som det varit ett tag nu är inte accepterat.
 
Det blir en tuff dag imorgon... <3
 
På fredag är det jobb 7-14, sen går flyttlasset. Och jag hoppas att jag organiserat det här bra nu, så det inte kaos i mitt kaos :P
 
 
 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Liver är för kort för att....

Publicerad 2014-02-22 07:56:36 « Vardagen,

Livet är för kort för att göra saker som man mår dåligt av. Det har jag lärt mig nu. Vill jag dricka tre glas vatten på en minut, så gör jag det. Vill jag hoppa jämfota tre meter, så gör jag det.
 
Njut av livet idag, gör vad du känner för, ta ansvar, visa hänsyn!
Du vet aldrig vad morgondagen ger dig...
 
Gårdagens information gav mig insikt, att jag ska verkligen satsa på att göra en för en förändring i Sveriges land, jag vill försöka iaf. Jag vill att folk ska veta hur det egentligen går till, hur det ser ut på andra sidan.. Hur Sverige egentligen ser ut!
 
 
Jag ska göra vad jag kan för att hedra ditt minne! <3
Vila i frid, min älskade faders gestalt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Lever för att jobba

Publicerad 2014-02-19 13:49:06 « Vardagen,

Lite så känns det nu. Och även om jag, precis som många andra, har både bra och dåliga dagar så är dem dåliga många fler.

Jag har ett jobb som jag trivs med, jag har ett jobb som hatar. Jag kan byta inriktning, men jag vill inte. Är jag rädd för det nya eller för att inte kunna få jobba så mycket som jag gör nu? Jag har inga planer på att bryta det som fungerar, då jag iaf får en inkomst.
Jag håller bara alla tummar på att ryggen klarar något år till.

Jag ska söka in till en annan utbildning till hösten, så jag har större chans att få jobba med det jag så länge drömt om. Även om det heller inte är ett lätt jobb, men det är ändå något som jag brinner för. Konstigt nog.


Livet överhuvudtaget svajar, och har gjort det en väldigt lång tid nu. 1 mars blir en ny start. Få känna efter vem jag egentligen är, vad jag orkar med och få ensamtid.
Kaninerna ska flytta, och det tynger mig. Jag har skaffat dem av en anledning, men livet har tagit över. Det är nya tider nu. Men jag kanske behåller en, kanske men bara kanske. För jag kan inte släppa iväg allihopa, det klarar jag inte. För en dag står jag där utan Zheeba, jag behöver ha någon som kan ta hennes plats.
Egoistiskt, kanske du tycker.. Men inte jag.

Det får räcka för nu. Är snart på jobbet, även om jag inte börjar för ens 16.30. Jag kände paniken redan igår kväll. Så för att lugna mina nerver, vad som finns kvar av dem, så beslöt jag mig för att åka in tidigare..Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Så ska det vara

Publicerad 2014-02-11 01:09:34 « Vardagen,

Kroppen försvinner sakta bort, alla tankar som malt i huvudet försvinner! Jag känner mig lugn, för första gången på väldigt länge...

Alkohol har den effekten på människan, bedövar smärtan. Det värsta är att det man missat under tiden kommer tillbaka o då slår den tillbaka 100gånger värre! Men jag tar gärna det, för att få kroppen att slappna av och hjärnan att stänga av för en stund.

Imorgon är jag ledig, och det blir en lång promenad med Zheeba om vädret tillåter.. Jag behöver ensam tid, framförallt med henne. Mitt hjärta, min bebis, min själsfrände, mitt allt!


Så nära väggen, jag känner hur den andas på mig. Jag vill verkligen inte, men vad har jag för val? Jag måste tänka på dig själv, tänka på hur allting kan bli bättre. Hjärnan vill inte samarbeta med kroppen, jag får tvinga dem!

Huvudsaken är att jobbet sköts, och det gör det - med bravur!Nu säger jag godnatt från dårhuset.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® På väg

Publicerad 2014-02-02 13:19:16 « Vardagen,

Ny månad, nya tag. Började jobba igen, efter att ha varit sjuk, i måndags. Och har jobbat rätt mycket, måste jag säga, sen dess och ska jobba fram till onsdag, ledig torsdag och jobbar fredag o lördag. :-)

Halkbanan gjorde jag i tisdags, fy fan vad skönt! Så nu har jag lite på teorin kvar samt några körningar kvar innan det är dags att boka uppkörning. <3

Dagarna är som vanligt, och idag jobbar jag delad tur. Så istället för att försöka trassla mig hem så lägger jag mig på soffan på jobbet och sover en timme extra. Vilket behövs då jag försov mig imorse, stackars Aronsson fick nästan vänta på mig. Ännu värre var det för Zheeba då hon inte fick komma ut, men Marcus hade tagit ut henne när han kom hem. Så nu är nerverna lugna.

Ja, vad mer? Det händer inte så mycket som jag vill skriva. Förutom att det är ett år sen som Uffe somnade in, och jag fann honom. Det sitter kvar än, även om jag inte tänker på det så ofta längre..

Jag har börjat lära känna mig själv, och mina gränser. Vad jag orkar och inte, och har lättare att säga nej och stopp numera. Och vad jag har för problem egentligen, även om jag är perfekt som jag är ;-)

Ne, sova en stund innan kl ringer.
GodnattRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen!


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela