® Karl fritt !

Publicerad 2012-06-28 11:03:31 « Vardagen,

Sådärja. Jobbade igår kväll, och visst var det lite stressigt men det började ju lite snurrigt. Men det ordnade upp sig :) Stannade kvar en stund och pratade lite med mina kära arbetskamrater för att sen åka hem till två karlar. Ja, Danne kom ju igår.. Grillat på schemat! kl 23 satt vi och åt. Perfekt ;)
In i sängen och försöka sova, lyckades somna någon timme säkert. För sen mellan 1.45 - 4.30 ungefär så låg jag vaken och kunde absolut inte somna :/ Vaknade av att Zheeba morrade på Danne, han vaknade ju före oss sjusovare, när han gick i lägenheten och öppnade balkongdörren som gnisslade.
 
Upp och göra ordning kaffe till pöjkarna och käka lite frukost. Sen har man mest tagit det lungt. Var ut med odjuren en stund, men det är för varmt för att göra något krävande arbete utomhus. Så det blir av efter jobb ikväll. Så nu ska jag plocka lite och senare iväg på jobb mellan 17-21. :)
 
Jag får iaf hoppas att karlarna kommer hem helskinnade, alternativt hem överhuvudtaget imorrn ;P
Men jäävligt nice svit fick dem iaf. ;) KLICKA HÄR FÖR BILD!
 
CIAO!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Onsdag!

Publicerad 2012-06-27 12:34:30 « Vardagen,

Då har jag varit ute med hundarna på en liten runda, som avslutades med frisbee kast på gräsmattan. Zheeba flyger ju knappt, pga sin tjocka rumpa ^^
 
Snart ska jag ta med mig ett par IKEA påsar ner till grannen som ska få fylla med med hö, samt hjälpa en annan granne med datorn. Senare blir det jobb och när jag kommer hem ikväll så har Älskling varit och hämtat Danne som kommer ikväll. Imorrn åker dem ju. :)
 
Så nu ska jag ut i förrådet och göra plats för lite hö :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Måndag!

Publicerad 2012-06-25 13:59:33 « Vardagen,

Imorse, vid 7 snåret, hade det kommit 48mm. Det är rejält mycket. Nu har det väl kommit en hel del mer. 
 
Har, för första gången på 6 år, använt regnkläder för att ta ut hunden på promenad. Nu var ju Fanny här så det blir ju hundar ;) Annars är jag ledig idag, jobbar tisdag - torsdag 17-21. Hjärtat åker på Ålandskryssning på torsdag, över natten. En liten födelsedagspresent från mig, mamma, Anders och mormor :)
 
Och jag planterade, med hjälp av hjärtat, för några veckor sedan lite bonsai träd i ett par krukor. Har använt rabatt jorden, då jag inte hade lust att åka bara för att köpa inomhus jord. Så med lite akvariegrus och rabatt jord så har det blivit såhär: 
 
 
Dock vet jag ju inte om det är ogräs eller träden. Men med tanke på att ute i rabatten så ser iinte ogräset ut sådär, så kan det nog vara mina kära träd ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Jajemänsan!

Publicerad 2012-06-23 14:31:21 « Vardagen,

Nya events väntar!
 
I början på Juli åker jag och hjärtat iväg på en hel dags semester på Kolmården ;)
Det kommer bli as mysigt! Bara han och jag! :) <3
 
Och nu på torsdag åker hjärtat iväg på Ålandskryssning med Danne.
Själv ska jag jobba ikväll, imorrn och sen tisdag-torsdag.
Och på måndag kommer Fanny och stannar hos oss i en vecka:D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® ÄLSKLINGEN!

Publicerad 2012-06-20 22:31:35 « Vardagen,

Imorrn blir mitt hjärta 30 år. Det blir en mycket intressant dag. ;)
För att han ska få reda på sin födelsedagspresent så kräver det lite motion först. En liten skattjakt och själva lådorna är välpacketerade ;) Muhahaha!
Mer förberedelser blir det imorrn fm, och slutar med en rejäl dusch ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Vuxen!

Publicerad 2012-06-17 21:48:14 « Vardagen,

Nu känner jag mig riktigt vuxen! Har fixat i ordning på Zheebas försäkring, sitter och tittar efter lite pensionsparande + personförsäkringar och har anmält mig att gå med i facket. 2012 Släng dig i väggen ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Vi kör igen!

Publicerad 2012-06-17 16:28:04 « Vardagen,

4 Augusti, Örebro. Då är Zheeba anmäld till utställning och nu tänker jag INTE ha ont i ryggen! Så det så.
Då kanske även pälsen har växt ut lite, så hon ser bättre ut ;)
Denna vecka:
Måndag: Jobba 17-21
Tisdag: Ledig
Onsdag: Ledig
Torsdag: Fira Marcus 30års dag <3
Fredag: Fira midsommar + jobba 17-21
Lördag: Jobba 17-21
Söndag: Jobba 17-21
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Det börjar ta fart :)

Publicerad 2012-06-14 18:02:33 « Vardagen,

För att förbereda inför framtidens planer och händelser så har jag nu anmält mig och Marcus till en handledarkurs :) Det är dags att fixa körkortet! Inte en dag för sent ;) Fast det kommer kännas jävligt skönt att veta att man har betalat för det alldeles själv ;)
Och så har jag lagt upp min budget inför det här. Vad jag behöver och lite extra kostnader, ifall man kuggar nånstans.

Idag har jag tvättat Zheebas filtar, sängkläder + täcke som hon ligger på, både i bilen och här inne. Så nu ska det bara skakas av och läggas på rätt plats så har jag en nöjd hund sen.

Var ute och geocacha med Mamma o Anders idag, provade den nya Cornetto Enigma. Fy skruttan så god den är :D

Nu lagar jag mat och älskling kom precis hem :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® 9 veckor!

Publicerad 2012-06-13 20:01:29 « Vardagen,

Sådärja. 4 veckor av kvällsarbete, fram till sommarjobbet (5 veckor) och så börjar skolan, då blir det mindre jobb och mer plugga! Det här SKA gå!
Idag har varit en rätt så skön dag, gått bredvid. Dock har det känts jobbigt men jag har lyckats jävligt bra. Nu ska jag väl ta itu med dammsugningen som jag skjutit på. >_< Har varit ute med Zheeba och tränat lite, sen har vi kastat frisbee ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Tankar i allmänhet!

Publicerad 2012-06-13 19:59:36 « Mänskligt,

Fy! Det känns som att livet har fått sig en rejäl snurr. Jag har inte tid att lägga energi eller tankar på vissa små saker, som man gjorde förut. Och det var inte alls länge sen. Men får man stimulans så händer det grejer! Jag har vuxit som person, vissa saker rör mig inte ryggen längre. Vissa saker kan jag helt enkelt inte förstå numera, även om jag hade det för en tid sen.

Visst vissa saker är tragiska, men jag kan inte göra något åt det.
Det är som det är. Jag lever mitt liv och du ditt, det får vara så!
BR/>Medans vissa saker aldrig ändrar sig, folk som man pratade väldigt mycket med för en tid sen, men som nu helt plötsligt gått upp i rök?! Som inte hör av sig för något. Varken negativt eller positivt, det tänker jag dock på ibland. Sen kan det ju vara att jag prioriterar annorlunda nu. Jag har mitt hem att se efter innan jag kan sätta mig ner och ta det lilla lugna. Alternativt ringa upp folk, prata med folk som man sällan annars har tid med.

En viss person pratade jag mycket med förut. Nu när vi båda jobbar och har djur att ta hand om så blir det mindre utav den sorten.. Tyvärr! Dock vet vi båda att vi sviker inte varandra, vi finns hos varandra ändå. Och skulle vi ringa och vara i kris, så ställer vi upp. Så fungerar vänskap. Allt annat är bara bekantskap.
Sånt kan jag tänka på ibland.. Livet överhuvudtaget, vad man väljer osv.
BR/>Jag vet att jag inte är bra på att höra av mig, men det är just för att jag prioriterar annat, som gynnar mig mer. Konstigt nog så är det ju så. Man kan inte ha tid med allt i början, men till slut lyckas man få in det ändå. Man finner tid till det man inte hade förut osv.
BR/>Och så känner man sig så dum när man väl pratar med en person, man inte pratat med på länge, och måste lägga på inom kort för att man har annat att göra, tex jobba :/ Då får ja dåligt samvete.
BR/>Sen tycker ju jag att man inte kan kräva saker av andra när man själv inte fyller upp till sina egna krav, men alla är vi människor och gör misstag. Och det är vad vi gör utav dem som påverkar hur och om vi växer.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Måndag!

Publicerad 2012-06-11 22:11:54 « Vardagen,

Var iväg på uppföljning av Concertan idag. 
Innan jag började låg mitt blodtryck på 110/80 och pulsen låg på 78. Idag låg det på 115/60 och 70 i puls. + Att jag gått ner 2kg på 3 veckor. TJOHO!

Imorrn skja jag gå bredvid i en ny hemtjänstgrupp, så får vi se. Blir det för snurrigt så ska jag kräva att gå bredvid ett par dagar till, och är det för mycket stress (ja, mer än vanligt dvs långt emellan osv) så avböjer jag. Men det ska nog inte vara några problem.

Grejen är att det är nytt område, nya gatuadresser och det gör mig hyper stressad och nervös! 
Själva "jobbet" är ju inga problem, det är ju det med att hitta! Och behålla lugnet.
Så nu är det snart läggdags :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Sådärja!

Publicerad 2012-06-09 21:56:15 « Vardagen,

Det blev ingen utställning för mig och Zheeba idag, men det kommer fler tåg. Fruktansvärt deprimerad igår pga detta, men det fanns ju inte något jag kunde göra åt det.
Idag tröstade jag mig med att åka till Blomsterlandet och köpte två små krukor med Murgröna och 5 påsar med frön. Så planterade lite blommor och satte ner mina morötter i jorden, som jag skulle gjort för länge sen ^^
Imorrn är det jobb hela dagen, eller ja delad tur. Så emellan åker jag hem till mamma och hämtar upp lite grejer och sen hem, för att sen åka och jobba igen :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Herregud och fru gud och lilla knatten jesus

Publicerad 2012-06-07 23:39:14 « Vardagen,

Jobbade kväll igår, på väg hem kommer det up en hare på vägen och det enda i min tanke var att bromsa och styra in på kanten. Men eftersom att frambromsen på något vänster hakade upp sig så tänkte jag att jag lägger moppen i det höga gräset, jag lär missa träden. Attans i gatan heller! Jag kom bara några cm ifrån det ena trädet och på något vänster, fråga inte varför heller, så tog jag tag i trädet med högerarmen och lyckades vrida ryggen på något jävla vänster så har varit invalid idag..


Det logiska i den här handlingen är väl svår att hitta, men just då kändes det som enda utvägen. Börje klarade sig utan några större skador då jag snällt fick hoppa upp för att komma hem och hämta hunden hos grannen. Ställer moppen på uteplatsen och ska gå ner, hämtar hunden och kommer hem igen. Då ligger Börje nästan i rabatten, då hade jag antagligen ställt han med ena delen av stödet på plattan och det andra på det mjuka gräset.


Helskotta heller!
Sen får man höra det ena och det andra ur telefonluren och blir bara mer och mer förbannad. Vissa människor ska inte ha hund, om dem inte kan ta ansvar för deras handlingar! Och polisen var inte någon stor hjälp där heller, vad gäller rådfrågning. Vart ju inte klokare för det.
Varken för den frågan eller situationen med Smokey, ingenting kunde hon svara på. Hon hänvisade till en jurist, och dit vill jag inte ringa. Då får det vara, då ger jag upp!


Lagom förbannad och full utav smärta i ryggen, en katt som rotar bland kartonger och en hund som tar skydd för katten vid min sida. Nu tar vi tamigfan natten här i huset!
Grannarna lär ju ha tröttnat på mina utfall vid här laget.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® SPUNK!

Publicerad 2012-06-06 11:28:46 « Vardagen,

E knappen på tangentbordet, på laptopen, dog. Hjärtat fixade upp ett nytt tangentbord, kopplade in det och nu förstår jag varför det legat i förrådet. Den leker sitt egna liv..
EDIT: Kanske för att jag haft tangentbordet stående på laptopens tangenter >_< BLONDIN JÄVEL!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Bildbomb

Publicerad 2012-06-06 11:27:09 « BildBomb,

ÄlsKLIngens NYa LEksaK
här HaR jaG GRävit BOrt RabatTen baaKOM BOrd+sTolaRna.
Även lagt lecakulor vid förrådsdörren, där det var en rabatt förut.
Leksaken på rätt plats, pLATtORNa LADeS dit MEn sNett och viNT äR
dEt.
hÄR låg plaTtORnA FÖRuT. Numera en byggarbetsplats.
Hr ska det grejas ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Sveriges Nationaldag

Publicerad 2012-06-06 11:13:48 « Vardagen,

Igår gjorde jag ordning på uteplatsen, så att Marcus leksak skulle få plats på ett enkelt sätt. Blod, Svett, Regn och Irritation. Men den vart klar och fyrhjulingen står på plats.
Den andra sidan ser förtillfället ut som en byggarbetsplats, men det ska vi snygga till idag. Har bara en paus just nu för att fokusera på jobb tillfällen en tid framåt :)

Imorrn ska jag gå bredvid, i en ny hemtjänstgrupp, dvs nya människor. Och det ska väl gå bra, hoppas jag. Jobbade ju för dem några timmar i söndags kväll, i en känd miljö. Värre blir det ju när man inte känner till områdena.

Ska även slänga upp lite bilder från mobilen, tänkte jag.
Det har varit tomt på bilder ett tag nu :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® buuuu

Publicerad 2012-06-04 23:02:53 « Vardagen,

Sådärja. Då är uteplatsen renoverad till en viss del. :) Just nu ligger jag på sofflocket o glor på anger management. Sen blir det natten. Imorrn kommer styvfarsan och styv kusinen hit, vi ska leta burk och sen lämna in framdäcket. Hade velat lägga ut några bilder från mobilen här men eftersom jag inte orkar med att pilla med kablar osv. Men det går ju inte att ladda upp här på bloggen :/ Men än så länge känns livet som att det fått en nystart, det är väl bara för att jag inte har några skolarbeten utan bara jobb. Jag känner mig som en vuxen människa! Hur underbart som helst :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Sådärja!

Publicerad 2012-06-04 16:26:43 « Vardagen,

Zheeba har fått duscha, vi har ringtränat.
Jag har färgat håret och ska klä på mig, sen ska vi klippa klor, borsta ur pälsen och rensa öronen igen.
Senare ska jag fixa mina naglar och påbörja uteplatsens nya utseende ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Juni - vinter?

Publicerad 2012-06-04 12:01:24 « Vardagen,

Jobbat halva helgen, varit till Falun och jobbat lite till..
Börje strejkar - för ovanlighetens skull.. Punka fram, eller ja ventilen har spruckit.

På lördag är det utställning med Zheeba. kl 9 på morgonen!
Lite upponer har det varit med humöret den senaste tiden, men jag chansar på kosten.
Att man inte äter rätt och så..

Nu ska jag väl passa på att ta ut Zheeba och borsta av det värsta av pälsen, innan regnet kommer tillbaka. Samt träna lite.
Senare ska hon få duscha, muhahaha! Hon ser ju förjävlig ut just nu - vintertid är hon finast. Fluff päls. Nu är hon så kal i pälsen :/
Ungefär såhär, dock lite mer päls:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen!


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela