® Ja, det blev inte som jag tänkt

Publicerad 2014-01-22 00:01:01 « Vardagen,

Jag som hade planerat att jobba hela helgen, jag fick snällt ligga hemma. Feber, hosta, ont i halsen.. Ändå överlevde jag!

Eller ja, min röst låter som en helt annan människa. Som Annika och jag brukade kalla den "sexiga rösten". Den där rösten man får när man hostat mycket.. mmm ;-)

Jag har sån panik, jag har inte jobbat mycket den här månaden. Nästa månaden blir inte rolig!!
Men frisk måste jag bli nu.. Mycket vila och min nya verklighet - hem till gården! Jag har hittat, tack vare mamma, avsnitten från England. Tänk att Sverige är över 1.5år efter England?! Men nu börjar jag komma ikapp. Började på juli/augusti och är nu i maj :-Dmammas hjärta är tvingad till vila. Det märks att hon börjar bli riktigt gammal, och jag vet inte hur mycket jag klarar av.. Jag har lovat henne att hon alltid ska kunna göra vad hon vill, utan att ha ont. Men när hon själv väljer att rulla sig i snön och när hon sen är så stel att hon inte kan ta sig upp från liggande - då blir jag bruten itu. Jag blir kluven, mammas hjärta! Vad är det för liv att leva? Men jag bestämmer ingenting för ens jag absolut måste, då jag ser att hon är olycklig. Än så länge kan hon gå i trappor iaf.

Den dagen blir min död!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Allt emot mig!

Publicerad 2014-01-15 22:04:11 « Vardagen,

Dagen började med att Zheeba inte varit sig själv. Reagerar inte när man känner igenom henne, men hon väljer att inte leka med snön ute, hon sätter sig ner. Är väldigt mysko :-/

Min rygg gör ont, skulle plocka ur diskmaskinen men klarade inte ens av det! Gav upp och ligger nu i sängen, håller alla tummar att jag kommer upp när jag ska gå på toa.
Det är jobb imorgon, fram till måndag, så jag måste klara av det!

Halsen kliar, på väg att bli förkyld!
Jag gillar det inte!

Det enda positiva idag var att jag och mamma hade en bra kväll, bara hon och jag! Vi var på bio <3Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® -16 grader!

Publicerad 2014-01-13 07:42:59 « Vardagen,

Idag är det massa minus grader. -16. närmare bestämt..
Zheeba, som har fällt av vinterpälsen, kommer få på sig det varma täcket på promenaden nu på morgonen. Inte blir det någon lång promenad iaf.

Var nyss på ballen och kroppen gillade inte det direkt..Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Timmis - på gott o ont

Publicerad 2014-01-09 23:44:00 « Vardagen,

 
På både gott och ont är det skönt att börja som timvikarie igen. Efter att ha gått som månadsanställd, även om jag saknar det ganska mycket. Lönen, schemat, planeringen.. Visst får jag mycket jobb, för det är något som kan sägas hur mycket som helst - kommunen behöver mer vikarier!!
 
Men så har jag varit till körskola idag, det är så roligt när dem säger åt en att man är duktigare än dem trodde. Haha. Tredje gången jag körde med dem nu, och har redan kommit halvvägs i min planering. Fick en läxa som ska göras under helgen, samt bokade in halkan, igen, så nu kör vi!! ;)
 
Imorgon är det jobb igen, sen är jag ledig under helgen samt måndag - men då är det kör lektion igen ;)
 
 och så kommer det en lejonhuvad, zobel brun, hona till oss i månadsskiftet februari - mars, men mer om det längre fram 😉
 
 
I finally see the bright light.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Arbetshelg

Publicerad 2014-01-03 12:50:32 « Vardagen,

 
Då har jag tänkt göra ett försök att få lite struktur i mina konstiga vardagar. Så nu har jag skrivit upp i almanackan när kaninburarna ska rensas, när det ska dammsuga, moppas och dammas. På några veckor nu så verkar det som att det börjar sätta sig, det tar sin tid och det hinner inte bli mega skitigt.
 
Nu är det snart dags att röra sig mot jobbet, börjar inte för ens 16,30 men tänkte hinna med och prata lite med chefen innan arbetspasset börjar. Så zheeba har varit på lång promenad, kaninerna har fått hö och städat. På söndag är det dags för damm sugning, och jag hoppas att jag finner dammsugarpåsar tills dess, annars vet jag inte om det kanske är bättre att köpa ny sugare istället?!
 
Tack o hej!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Nytt år - ny start

Publicerad 2014-01-01 21:23:28 « Vardagen,

 
Då var det nytt år.. Känns inte alls annorlunda.
 
Nyårsafton avslutades runt 21-22...
Julafton bestod av jobb, helgen består av jobb.
 Lite drygt, men sen går jag tillbaka till timvikarie, inte månadsanställd.
 

Till julklapp blev det en surfplatta, Microsoft surface 2, och jag är så nöjd. Meningen var att både jag o hjärtat skulle dela på den, men det är mest jag som sitter vid den :P så kan det gå!
 
Nu är det lugn o ro innan sista rundan med zheeba.
Har du sett kaninuppfödningens hemsida? www.zheebizan.se ;)
 

Panikattackerna har kommit tillbaka.. Men jag hoppas att 2014 ger mer lycka än missöden!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen!


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela