® Ny vecka, nya tider

Publicerad 2013-11-26 12:56:53 « Vardagen,

Den här veckan står för jobb, ledig torsdag och jobbar resten. Imorgon är det lönedags, samt storhandling. Ska bli skönt att få hem lite mat igen.

Varför har folk redan börjat pynta inför jul? Dem flesta började redan två veckor innan advent! Skandal! En annan ska ta det på söndag, få upp alla dekorationer samt stakar och det betyder att jag behöver flytta lite på vissa blommor -.-

På torsdag ska jag till körskolan och betala alltihop, samt handla lite julklappar. Det är vad jag tänker iaf, sen får vi se..Annars har jag ett riktigt bra schema året ut, fina tider osv. Och medans gubben är ledig nu så blir det att köra lite bil, så jag klarar halkbanan den 17 december. Blir jag godkänd på den så ska jag boka in uppkörning och teorin! :-D Jag är så stolt över mig själv.


Även om psyket sviker mig ibland.. Men hittills har ryggen klarat sig..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Jobbfronten har löst sig ... För i år

Publicerad 2013-11-22 13:40:44 « Vardagen,

Jaha! Då har jag skrivit kunskapsprov för att kanske kunna få delegering på insulin, känns inte riktigt helt 100% men vi får väl se nästa vecka när jag fått diskutera svaren med sköterskan :)
Samt att jag trodde att jag skulle få månadsanställning mellan 16-17/12 och året ut, men icke. Schemat jag går på nu går ut 6/12, och nya börjar 9/12 och går ut 5/1 :D Hur glad som helst !!
Och det är bara ett enda pass som krockar med mina drömmar om körkort, en körlektion.. Får väl se om det går att byta lite eller hur jag gör..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Godnatt!

Publicerad 2013-11-19 23:01:43 « Vardagen,

Efter en dålig natt, en bra förmiddag på jobbet och en lugn eftermiddag + kväll hemma så tar jag natten här på dårhuset. <3 Imorgon ställs ingen klocka, jag vaknar och går upp när jag känner för det <3Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Jag saknar dig! <3

Publicerad 2013-11-19 01:06:59 « Vardagen,

Jag fattar inte att det ska vara så svårt att slappna av.. Varenda gång, varenda jävla gång, Marcus börjar jobba igen när han varit ledig någon/några nätter är det likadant!
Otryggt, ensamt.. Jag somnar alltid för sent, men när han är hemma kan jag slockna hur fort som helst.. Jag fattar inte och frustrationen ökar stadigt varje gång!!

Jag blir så irriterad!


Nu har jag iaf börjat schemat, på jobbet, samt fått schema med start 20dec och året ut! Massa timmar, massa jobb - helt underbart! <3 Jag njuter verkligen, bara jag får tid att vila..

Många tankar snurrar i mitt huvud! Både bra och dåliga..Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Zheebas Kaningård

Publicerad 2013-11-18 08:47:00 « Fyrbenta Gnagare, Zheeba,

Nu öppnar vi portarna för Zheebas Kaningård!
 
Nu har uppfödningen kommit fram till nästa etapp -> Dags att förnya sig i cyber världen, en egen hemsida!
 
Adressen: www.zheebizan.se
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Söndag!

Publicerad 2013-11-10 10:24:22 « Fyrbenta Gnagare, Hundliv, Mänskligt, Vardagen, Zheeba,

Hemma och ska "vila" innan sista arbetspasset denna vecka.. Så innan jag och Beirut skuttar mot Kumla igen, runt 17 snåret, så är det mycket som ska göras..
 
* Rensa kaninburarna (då ingår även påfyllning av hö etc)
* Bebis ska få byta bur.
* Zheeba ska få promenad.
* Jag ska hinna sova/vila.
* Jag ska hinna äta något.... (?)
* Jag ska hinna duscha.
 
Nej, nu är det bäst att vila.. Godnatt!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Några veckor säkrade!

Publicerad 2013-11-06 23:22:42 « Vardagen,

Sådär ja, då är några veckor bokade med jobb. Känns helt underbart. Veta när man ska jobba, det är lite lättare då om vädret blir sämre och jag inte kan köra Beirut längre..

Nervsmärta är inte min bästa vän! Satt i soffan, kollade reprisen på bonde söker fru, skulle sen resa mig upp men icke. Strålade från höften ner i benet, så hela höger sidan vart låst.. Men! Det är ju ingen fara, bara äta Naproxen och göra en massa övningar så slipper jag ju ha ont! Eller inte! Det är bara att bita ihop, jobba och grina till sömns..Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Då kör vi!

Publicerad 2013-11-06 13:11:44 « Vardagen,

Imorgon är det riskettan som gäller. När jag ändå är där ska jag boka in halkbanan samt diskutera kring körlektioner. Jag är super taggad!! <3 Men morgondagen börjar med ett besök hos mamma, sen vidare på lunch hos mormor :-)

Ikväll står det jobb på schemat. Älskling börjar jobba också. :-(Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Ny månad, nya möjligheter

Publicerad 2013-11-03 05:48:14 « Vardagen,

Jobb, jobb och jobb.. Gör man någonsin något annat? Vad skönt det skulle vara om man bara kunde slappna av lite, men nej då - man vill jobba så mycket man får och orkar för att få en fin lön till slut. Det är det enda som motiverar mig just nu.

Ryggen har tagit semester, eller inte riktigt än men den är på god väg. Kyla + konstiga arbetsställningar = ond rygg.

Men det är jobb idag, imorgon, tisdag och onsdag. På torsdag är det riskettan (yes, äntligen) sen tror jag nästan att jag tar ledigt den helgen. men jag vet inte än :-/ Ledigt och ledigt, jag jobbar kväll iaf.

Körkortet känns inte långt bort iaf, vilket känns extra skönt! <3Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen!


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela