® Jul och annat trams

Publicerad 2013-12-25 18:55:21 « Vardagen,

0% julkänsla i år, 0%!

Men jag och hjärtat var iväg och slogs med folket på Marieberg, dagen före julafton. Jippi! Och så köpte jag en julklapp till dårhuset - en surfplatta (Microsoft surface 2). Och gissa om det känts meningslöst, men hjärtat har grejat med den idag så nu fungerar den problemfritt... Ett tag!Delad tur, jobbade jag, på julafton. Hann se lite av Kalle Anka iaf. Jobbat dag idag, samma imorgon och sen är jag ledig... Nu ikväll har vi ätit tacos, och nu ska jag rensa kaninburarna innan det är dags att färga håret för sista gången i år. Och då ska jag även passa på att provköra nya hårfönen, jag fick av hjärtat, då ACn tydligen inte var något bra alternativ :-P

God fortsättning!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Välkommen tillbaka

Publicerad 2013-12-17 15:56:38 « Vardagen,

Du har inte varit saknad, det har fungerat bra utan dig. Vad vill du nu? Är du här för att säga åt mig att ta det lugnt? Jag tar det lugnt! Det enda är saker som jag inte kan påverka, bara ge fan i och tänka på mig själv. Men det är inte alltid så lätt..

Men varför väcker du mig på nätterna? Varför ser du till att kroppen är tröttare än vanligt? Jag förstår, och vet om, att jag behöver göra annorlunda - men jag kan inte ändra på vissa saker..

Varför säger du åt mig att tänka på mig och prioritera annorlunda, när det inte är något alternativ när jag är i den situationen jag är i just nu??

Ångestmonstret, välkommen tillbaka - du har inte varit saknad!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Ledigt..

Publicerad 2013-12-11 14:47:59 « Vardagen,

Äntligen, efterlängtad sovmorgon. Dagen blir lugn och fin, inga måsten! Bara vara..Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Hur stor saknaden än är

Publicerad 2013-12-09 00:45:50 « Vardagen,

Så lyckas jag lägga den åt sidan och fokusera på alla måsten..

Saknaden av våra sena samtal, långt in på natten, våran speciella humor.. Saknaden av att höra din röst. Saknaden av känslan som gör att vi har full tillit till varandra, blodssystrar.. Vad hände egentligen?En annan saknad, men ändå lika stor, är hemsk. Tragiskt farväl, en människa som jag är tacksam för att jag fick träffa och lära känna. Blodsband. Saknaden är enorm!

En annan människa som gjort avtryck i mitt liv, som jag trodde förstörde allt. Jag trodde inte att jag skulle lyckas gå vidare, jag trodde att jag skulle vara fast i helvetet.. Men på något sätt kom jag vidare, men aldrig lyckats tagit mig igenom det till 100%. En stöttepelare genom förändringar, en pelare som hjälpte mig förstå mycket.

Min bästa vän, den bästa man kunnat önska. Villkorslös kärlek när den är som allra bäst, Smokey, mitt hjärta - mitt allt! <3Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Ledig helg

Publicerad 2013-12-07 23:49:27 « Vardagen,

idag har vi varit och firat mormor, som imorgon blir 80år, med middagsbjudning på restaurang. Mycket trevligt att träffa släkten, som man aldrig annars träffar <3

Zheeba har, dem två senaste dagarna, varit en helt annan hund - en valp på nytt - det är snö på backen!Morgondagen bjuder dock äntligen på en ordentlig sovmorgon. Ingen klocka ställs, jag går upp när jag känner för det och kommer verkligen njuta av den här dagen. Sen är jag bara ledig en helg till det här året.. Tragiskt men sant.
Men fina pengar. Tänk att man kan känna sig så jävla rastlös när man är ledig och har tillfälle att slappna av.

Jag älskar dig, hjärtegull! <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Dagarna fortskrider

Publicerad 2013-12-03 19:17:00 « Vardagen,

Dagarna går framåt, är det inte jobb så är det vila och andra måsten. Igår var jag till körskolan och läraren vart positivt överraskad att jag klarade av så mycket för att bara ha kört ett par gånger. Och han tror inte att halkbanan är några problem ;-)

Så nu har jag fått läxa av honom, tills nästa gång, så när jag blir ledig (eller orkar och tiden finns) så är det ut och köra med gubben här hemma <3

Målet är uppsatt, vi får se om det går som planerat ;-)Känns iaf skönt att få jobba lite. Då kan man ta det lugnt dem dagarna man är ledig, förutom imorgon. Jag skulle varit ledig men erbjöd mig att hoppa lite halv akut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen!


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela