® Lite Ledigt ?

Publicerad 2014-04-28 13:32:09 « Vardagen,

Äntligen! Två dagar ledigt, jobbat 7-12 idag. Och har nu pratat lite med älskade Mia samt hämtat hundarna. Så nu är det musik och städa som gäller - trots värmeböljan!
Imorse var det 36grader i solen, då var klockan runt 8.40.. !! Skandalöst!
 
Spåne har fått nytt hö och nystädad bur. Nu ska jag plocka mitt skräp och sen ska jag ta mig i kragen och dammsuga samt moppa. Så det är rent och luktar gott här inne... En stund iaf.
Boka tvättstugan, vattna blommorna och lite annat ska göras innan det är dags att färga håret och duscha. Då kan man ta ledigheten på allvar.. Tills dess så får grannarna stå ut med min dåliga musik ;)
 
 Törnrosas Kjortel.
Äntligen blommar den ut ordentligt! Som jag har väntat. Och jag trodde inte blommorna skulle bli så stora när knopparna började visa sig. Den här kommer få pryda min balkong i sommar, när det blivit lite varmare på nätterna ;)
 
Jag Älskar Dig! <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Lördag kväll!

Publicerad 2014-04-26 14:50:15 « Vardagen,

Sådär, då har man betalat räkningar samt rensat minneskortet på telefonen. Då jag inte skaffat trådlöst internet, utan använder kontantsticka, så använder jag inte Dropbox längre och får då flytta över manuellt. Tråkigt, men det behövs ibland ^^
 
 
Jag ska väl trycka i mig något att äta, om ca en timme är jag på väg mot jobbet. Ska bli skönt att jobba ikväll, och så får jag se om Jenny hellre ville jobba förmiddagen imorgon, då får jag sovmorgon igen, vilket är skönt. Tråkigt att förlora kvällstiden, men det känns skitsamma. Så länge jag får sovmorgon ;)
 
Räkningarna blev dyrare än jag trodde. Samt att jag skulle behöva hitta mina hyresavier, jag trodde jag slängde dem som stämde. Och dem som inte stämmer har jag kvar. Där är hyran 100kr dyrare,minst, så dem stämmer definitivt inte ^^ Sen tror jag att jag glömde skriva in vilken månad, det handlade om. Esh!
 
 
Sen har jag bestämt mig för att behålla Cheva, och att han får behålla sitt namn. Så här i dagarna ska jag väl lösa det också. Jag märker på Zheebas bakben att hon blir allt stelare, men hon har inga problem med trappor eller träna än så länge. Tränar jag ett pass med henne, så är hon inte riktigt stel efteråt. Och sen går vi mot varmare tider. Om hon bara kunde fälla av vinterpälsen.. >_<
 
Och igår, äntligen, hämtade jag ut min concerta. Äntligen! Jag vet att psyket är stabilt när den är i kroppen. Men ska prova någon ny modell nu, så får se hur det går och om det ger samma effekt. Det märker jag ikväll när jag ska jobba, om jag är mer koncentrerad eller om det slår bakut. 
 
Så nu ska jag väl ut och leka lite med Cheva, trötta ut han i skuggan innan Mia ska ta hand om dem ikväll.
Ska även försöka finna något att stoppa i magen, förutom Schweizernöt och Cola ;)
 
Ciao!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Hej du är inte välkommen

Publicerad 2014-04-24 00:15:26 « Vardagen,

Välkommen tillbaka ångestmonstret!
jaja, du är tillbaka. I en ny form märker jag. Jag tänker inte bjuda in dig på något speciellt, för du bosätter dig bara och jag vill inte ha dig kvar så länge.

Jag klarar mig utan dig, jag förstår att du kommer o hälsar på, för som du visar dig nu var flera år sen sist. Men nu är du kort, intensiv och ofta. Det är irriterande, du hindrar mig från att sova!

Du kommer alltid olägligt, du smiter in när det passar dig. Du tänker dig inte för. Du får mig att bli förlamad, du tömmer mig på energi. Minsta lilla ansträngning och du kör slut på mig direkt.

Jag förstår att du har kommit för att varna mig, men jag har bara ursäkter att ge dig. Kanske inte dem bästa, men dem duger för stunden. Jag får ta itu med allt det jobbiga sen, när jag orkar och det är läge för det.
Du kan inte tvinga mig!

Du har iaf hjälpt mig att inse att jag egentligen inte mår speciellt bra. Och det finns ingenting som någon kan göra heller, det handlar bara om mig. Men jag väljer att fortsätta. Jag tar itu med lite för varje dag, du kanske tycker att det är för lite..?

Jag kommer säga hejdå till dig, då vill jag inte träffa dig på flera år, ångestmonstret! Du ger mig obehag i hela kroppen, jag kan inte andas - när du hälsar på. Jag kan inte koncentrera mig ordentligt, jag vill fly bort. Men istället för att det varit som det var förr, då du höll i i flera minuter, så ska du bara dyka förbi och sen försvinna fort. Det gör mig irriterad och du förstör min stund!

Jag vill bli kvitt dig, men det kommer aldrig ske. Jag får lära mig att acceptera dig, att när du hälsar på är det på allvar och att jag behöver prioritera på ett annat sätt. Rå om mig själv lite.


Min terapi är hundarna, att få fokusera på dem för en liten stund gör min dag. Ångestmonstret försvinner en stund och jag känner mig fri, stark. Men så måste man sluta och då slår han tillbaka!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Andra planer

Publicerad 2014-04-17 21:10:50 « Vardagen,

Det blev inte som jag hade planerat..

I måndags fick jag jobba över, under tiden blev Beirut stulen. Kvällen efter ringer polisen och berättar att dem har min moppe.
Idag kom Beirut hem! En liten operation senare så fungerar hon! Tack min älskade <3

Det såg mörkt ut, men jag kanske klarar helgen utan att bli bestulen igen.

Jag har även flyttat in Spåne i sovrummet nu, det är betydligt svalare där.
Men nu ekar det i hall och vardagsrum igen, så det blir dags att fixa en ny inredning. Hitta något att ha i hallen, så inte grannarna som står i trappen hör vad man säger här inifrån.


Annika, min bästa vän, var här ute igår. Och vi har nog inte setts sen.. Ja mega länge sen! Men nästa gång blir en ordentlig dejt. <3
Hon fick bra bilder på mina monster.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Tisdag

Publicerad 2014-04-15 17:32:00 « Vardagen,

Jobbat och slitit, nu är jag hemma och på torsdag ska jag till Lindesberg. Ska bli så jävla skönt. Kroppen är helt slut. Psyket har tagit över hela kroppen.  Det känns tungt och ömt.
 
Ändå funderar jag på att beställa lite kläder igen, några byxor skulle inte sitta helt fel nu när det är sommar snart och man ska jobba som en gnu.. BonPrix handlade jag på förut, så får väl se om jag hittar något :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Söndag

Publicerad 2014-04-13 13:25:00 « Vardagen,

 
 Idag är det jobb som står på schemat, delad tur. Som tur är, så är det sovmorgon imorgon. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Omdömen

Publicerad 2014-04-12 13:12:00 « Omdömen,

 
 
Trevlig personal, hade ett bra bemötande mot min hund iaf. Och otroligt tålmodig veterinär!
 
 
 
Tålmodig personal som bryr sig om sina patienter, trivsam miljö. Bra priser
 
 
 
Det ligger bra, ganska centralt men ändå inte. Bra miljö för dem äldre, och ett trivsamt område. Och bra personal som bryr sig om dem äldre.
 
 
 
Bra ridklubb som ser till vad sina medlemmar vill ha. Engagerar sig verkligen i sina medlemmar och hästar.
 
 
 
Underbar miljö, riktigt mysigt. Och strålande personal tillsammans med fräsch mat och bra priser! Återkommer gärna
 
 
 
En mysigare miljö får man väl leta efter i Kumla? Bra personal, som gärna hjälper sina kunder när dem inte kan bestämma sig vilken mat dem vill äta. Bra priser!
 
 
 
Bra och trevlig personal som ser till sina kunders bästa. Lätta att prata med
 
 
 
Var där med klassen på ett studiebesök och vart väl omhändertagna och få se hur dem jobbar och fungerar det lika bra som det låter så är det ju bara toppen :)
 
 
 
Här spelas det bra låtar, bra reportage och inte alls för mycket reklam.
 
 
 
Äntligen! Bra belägen affär, det enda negativa är väl parkeringen, som folk tydligen inte förstår hur man kör på. Men allt annat är positivt
 
 
 
Bara positivt att säga, bra priser och stort utbud. Och ingen dålig kvalité på kläder eller sängkläder. Dem håller ett bra tag och hjälpsam personal
 
 
 
Konstigt sätt att beställa, man förstår ju ingenting och ingenstans fanns det att läsa. Men är ganska positivt inställd förutom detta
 
 
 
Bra fraktpris och snabb frakt, bra priser och man slipper åka iväg till affären och trängas med folk
 
 
 
Här har dem bra grejer, med bra kvalité samt roliga saker till bra priser!
 
 
 
Jag gillar verkligen den här sidan, den har allt man kan tänka sig. Snabb frakt, bra priser och bra service. Jag har fått snabba svar när jag behövt det och även råd när jag velat
 
 
 
Snabb leverans, bra priser och bra kommunikation från personalen!
 
 
 
Har bara positivt att säga, snabb leverans och bra priser. Servicen är bra, vet man inte vad man vill ha eller vad man ska välja så hjälper dem gärna till. Dunder bra!
 
 
 
Snabb leverans och bra fraktpriser. Servicen är bra, då dem gärna hjälper en när man undrar över något
 
 
 
Sambon beställde ett akvarium, bra pris på det och otroligt bra personal. Vi fick ju åka en bit, men det var det absolut värt :)
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® lördag

Publicerad 2014-04-12 10:11:00 « Vardagen,

idag ska jag samla ihop lite papper, duscha, laga någon mat, Träna hundarna en gång till. Sen får vi se vad kvällen ger.Det är svårt just nu, med många saker. Jag blir överkörd, jag försöker stå stark men det är inte lätt.Jag är inne i en depp period nu, det känns i kroppen. Kroppen är inte så stark som jag önskar. Psyket svarar med aggression, vilket inte är bra. "jag orkar inte" är tre ord som fått en helt annan innebörd.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® En till utbildning

Publicerad 2014-04-08 17:40:35 « Vardagen,

Jag ska klara en utbildning till, ett år är den på och ger mig en push i rätt riktning när jag vill jobba med det jag vill.. Mitt mål!
 
Så ikväll ska jag förbereda inför att skicka in ansökan och hoppas på att jag uppfattat allting rätt samt att hag inte behöver skicka efter ytterligare arbetsgivarintyg, jag håller alltså tummarna att dem jag har från i höstas räcker. Annars får jag väl kompletera..
 
Imorgon är jag ledig, men behöver gå upp tidigt ändå då rörmokaren kommer och fixar lite i kök o badrum
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen!


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela