® Äntligen en dator !

Publicerad 2014-11-30 00:25:37 « Vardagen,

Började daen med ett litet träningspass.. Det blev det vanliga, som jag följt några kvällar i rad. 
 • 10 armhävningar
 • 10 situps
 • 10 rumplyft
 • 10 situps
Jag har inte gjort det på morgonen förut, men idag blev det bara så.. Och sen var jag ute med hundarna, duschade och rensade hos kaninerna. Dem fick skutta en stund.
 
Sen har jag väl kanske inte gjort speciellt mycket.
 
Eftermiddagen bjöd på en stund med min älskling, och hämtade upp datorn som var klar med alla jävla uppdateringar. Varför kan dem inte samla alla på ett paket? :/
 
Sen hem och installera allting, så det blev som jag ville. Men hittar inte harpan! Skandal... Nästan iaf.
 
Vred upp volymen, efter mycket om och men med spotify, och drog igång julpyntet. Inte för att jag firar jul, då min plan är att jobba igenom det hela. Men mysfaktorn vart betydligt högre. Konstigt nog.
 
Vart sen nerbjuden till Mia och har precis kommit därifrån..
Skönt att släppa allting som händer för några timmar och bara vara sig själv. 
Och det märks tydligt, bland folk, att jag förändrats..
 
Men nu går jag vidare. Gör vad jag kan för att kunna leva ett någorlunda normalt liv.
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® på väg!

Publicerad 2014-11-27 22:41:05 « Vardagen,

Jag har fått hjälp.. Oerhört tacksam att personen vågade stiga fram. 
Den där människan har varit inne i min lägenhet,  den 3 november,  medans jag var ute med hundarna och böt min hårddisk mot en av sina trasiga.. 
När polisen var där i veckan så tog dem all datautrustning.. Människan frågar sina barn om polisen varit i källaren,  nej.. 
Dvs att han gömt min hårddisk där!! 
 
Jag ringde polisen och dem har varit här ute. Men både igår och idag har han inte varit hemma på kvällen.  Kol svart!!
 
Igår fm ville vaktmästaren ha hjälp av den här människan och lasta av tegelpannor, då säger människan att han inte törs gå ut! Hahahahaha!!
 
Men iaf..
Idag ringde dem från hallsberg psykiatrin,  dem hade en ledig tid på eftermiddagen.  Den tar jag! Marcus skulle ta hundarna medans jag tog beirut..  Trodde jag ja. Nej beirut vägrade starta. Ringde mia i ren panik, så marcus fick vakna i lugn o ro.
Kommer till hallsberg,  skön läkare som förstod mig. En av den äldre generationen som avskyr datorer. Han förstod precis vad jag prata om, jag behövde inte beskriva speciellt mycket.  Skönaste känslan var när han sa åt.mig att "jag ser och hör mer än vad du tror, är man gammal i yrket så lär.man sig signaler. Och kag ser att du kämpar med ångest just nu".. Jaaa! 
 
Vart iaf sjukskriven till lucia, och även retroaktivt.  Fått atarax att äta när det är som värst. För jag klarar inte attackerna själv. Dem är för kraftiga med allt nu. 
Förut har det gått. 
 
Och sen var jag till brottsofferjouren pch prata. Och det kändes skönt. För set känns som att jag bara pratar om det här och mina vänner ledsnar skert :-/ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Sisodärja

Publicerad 2014-11-24 00:10:44 « Vardagen,

Har hjälpt.Cheva med vätskeersättningen. Även ställt honom i ytterligare en dusch, samt fönat honom gånger två.. Jag satte mig o åt ostbågar, o plutten låg nedanför mig på golvet och tiggde. Klart han fick några, även om jag vet att det inte är bra för magen. Men han åt dem, samt så slängde jag i några i en skål med torrfoder så han åt några kulor iaf..
 
Medans jag väntade på att det skulle bli reklam så fick jag rycket och gjorde:
# 10 situps ✔ 
# 10 rumplyft ✔
# 10 armhävningar ✔
# 10 benlyft (liggandes) ✔
# 10 hundställning (stod på alla fyra o ut med ett ben+arm) ✔ 
# höll upp benen o spände magen ✔
 
Det var ett ryck, inget jag vet om jag ska fortsätta med ett bara göra när jag fåe ryck.. Men kändes bra efteråt. Få ut litw aggression..
 
 
För övrigt..? 
Jo, jag tar en dag i taget. Är inte rädd för att gå ut, jag känner bara "kom igen, pussy, gör vad du vill - du åker dit ändå". 
Så jag hoppas verkligen att jag vågar jobba snart. Än så länge får jag panik på bara tanken av att gå ut, det arbetar jag med genom att gå ut med hundarna lite oftare och aktivera dem på promenaden. Det stärker mig..
 
Att gå i en affär får jag panik över. Speciellt tanken på att kanske stöta ihop med honom där.. 
 
Imorgon ska jag ringa handläggaren och kolla hur det går, samt skicka över det senaste mailet från honom. Så han vägrade lämna tillbaka grejerna, som inte tillhör honom. Fick ju hjälp av en granne att medla, hotade.med att ringa polisen.. Och grejerna stod där, blockerade porten.. Jag som hade sett fram emot att ringa polisen,  och han förklara för sina barn. 
Det tyckte polisen jag pratade mes när jag kompletterade anmälan med mailet, att set lät som en bra plan. Att einfa 112 om inte grejerna kom tillrätta..
 
Och så ska jag ringa maja och berätta att jag inte hört något från hallsberg,  dem kan dra åt helvete! 
Och ringa chefen om att jag är hemma en vecka till. 
 
Det här suger, ekonomin går långt ner åt helvete! 
Så den här månaden ska Marcus få hjälpa mig, storhandla o sånt. Dock måste jag köpa dator, jag får panik annars.. 
 
Nu ska jag ge cheva lite mer ersättning innan jag bäddar ner mig.. 
Se om man får sova något..
 
Den där jävla idioten, tryckt ner mig så långt att det inte.går längre.. Känner mig fortfarande äcklig.. Det sitter i huvudet hela tiden.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Senaste skiten

Publicerad 2014-11-22 22:54:55 « Vardagen,

Allt jag ville var att han skulle lämna tillbaka det som inte tillhör honom. Jag bad en granne hjälpa mig att prata med honom.. Jag skulle lämna tillbaka allt jag fått, på en timme..
 
Han tyckte jag skulle hämta grejerna själv, och han skulle ha en ursäkt.. En ursäkt för vad? Och vad tror han? Tror han att jag kommer be han om ursäkt för något jag.inte gjort, och för vilken nytta? Skulle inte tro det.. Inte efter allt han utsatt mig för.. Jag gav han till kl 20.00 att lämna grejerna på utvald plats, annars ringer jag polisen. Han lämnade inte grejerna på utvald plats. Han ställde dem så dem blockerade porten. Och ett mail fick jag! Vad oväntat.. 
 
Nu ska alla veta vad jag är för människa, vilka alla, vad? Att jag skyddar mig själv från en psykopat med vanföreställningar?! 
 
Jag som hade sett fram emot att ringa polisen, att be dem om hjälp att få tillbaka grejer som inte är hans. Att han får förklara för sina barn varför polisen knackar på.. 
 
Men jag har ingen empati, jag är psykiskt störd..
 
Jag kreverar sakta men säkert.. Sitter här i min lägenhet och rör mig helst inte ut, bara med hundarna och om kag prompt måste.
Jag känner mig smutsig,  äcklig.. Bortkastad,  ovärd. Jag vet att jag är älskad,  tankarna är rätt.. Ibland. Men jag känner mig så värselös, maktlös, hopplös... Äcklig o.smutsig. Tanken av att vara nära någon, nej! Men en famn känns ärlig och skön. En enda. Den enda famnen som får mig att glömma allt, som får mig att känna mig trygg.. Marcus. <3
 
Jag vill tillbaka och jobba, aka jag chansa och jobba en dag? Ska jag våga det? Vad händer om det blir för jobbigt?  Jag saknar mina goa arbetskamrater, pensionärerna.. <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® när ska det sluta?

Publicerad 2014-11-22 16:13:46 « Vardagen,

Visst har jag haft tankar på att flytta,  men jag kan inte. Då kommer jag få problem att jobba då.min bästa hundvakt är här.
 
Igår fick jag dock reda på att jag sökt lägenhet,  en trea, i fellingsbro. Med mitt.personnummer!  Skrämmande! 
Men om jag nu skulle söka lägenhet så behöver jag inte då det tydligen är någon annan son gör det åt.mig.
Ip adressen som mailet.kom ifrån, är från samma som har skickat kommentarer på min blogg. Och ja. Det är den där människan.. 
 
Jag känner mig fortfarande äcklig o.smutsig,  jag.försöker att ta tag o det här. Leva så naturligt som möjligt. Men det är svårt då det är i huvudet på mig hela tiden!
 
Cheva har varit dålig inatt. Cp panik blev det, men han verkar bättre. Vet inte om jag ska våga duscha av honom,  bara skölja ur.pälsen.. Om.det kan vara det han fått i sig. Eller om det är.öroninflammation.. 
Det jobbiga är att han spyr, men han har fått.behålla lite frukost. Och snart dags att ge dem kvällsmat så får vi se..
 
Jag kreverar.snart!
Jag försöker visa.mig.glad utåt, försöker glömma men det går.inte!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Det slutar inte..

Publicerad 2014-11-18 21:01:00 « Vardagen,

 • Vart är han?
 • När kommer nästa smäll?
 • Har han skrivit något?
 • Har han sagt något till någon?
 • Vad har han isf sagt?
 • Kommer jag stöta på honom nu när jag går ut? Och vad händer då?
 • Om jag inte stöter på honom, stöter jag då på någon som vill veta min historia?
 • Om jag börjar jobba, kommer han försöka något på jobbet?
 • Om jag går här, ser han mig då?
 • Finns det något som jag skrivit som han kan sätta dit mig för?
Frågorna som finns i min skalle är fruktansvärda, dem tar död på mitt leende. Och ibland känns det som att det aldrig kommer ta slut. Det är ett enormt eko som inte vill försvinna!
 
Jag vill inte dö, men jag vill heller inte leva såhär!
 
 • Jag är livrädd för att gå till tvättstugan
 • Jag är livrädd för att åka till någon affär i närheten
 • Jag är livrädd för att vara ensam
Jag är redan så långt ner på botten som jag kan komma, det har gått så långt att jag skrattar åt vad han gör/säger. Det är patetiskt, men det hjälper mig inte ur den här gropen. Visst, det finns säkert en ljus framtid - där jag inte är rädd längre, men just nu är det inte så jävla lätt att se det!
Mitt mål är att komma tillbaka till jobbet senast mitten av december, men jag hoppas verkligen inte att det här gör det svårare.. Jag har ett mål, och för att nå det målet gäller det att jag bearbetar det här så jag kan gå vidare och bli starkare och klara av alla frågor som blir..
 
Det är ett ständigt krig inombords!
 
Vad är jag rädd för? 
Om jag skulle stöta på honom, vad skulle kunna hända?
Jag har mina teorier, och oftast är dem värre än verkligheten.. Det kan vara det som gör det hela så jävla svårt..
 
 • Flytten från Lindesberg till Hallsberg har krossat mig redan. Och jag har försökt få tag i någon i Hberg men ingen ringer tillbaka, inte ens svara på ett mail. Inte ens boka en läkartid. Hela min trygghet har krossats och alla chefer tycker att det är helt okej! Det är okej att splittra en skör själ för att det kostar pengar. Min trygghet som jag har haft i 8-10 år.. Borta med vinden! 
Jag tycker det här är skit svårt, jag vill bara säga fuck it till allt och inte gå ut, inte prata med någon. Helst inte träffa någon alls. Jag känner mig äcklig och smutsig.. Jag känner mig krossad - som en trampad insekt.'
MEN den andra sidan av mig säger - ge inte upp! Låt inte den här lilla horungen krossa dig, låt inte han vara anledningen till att du känner så här, låt inte han vara anledningen till att du förlorar jobbet och ditt välmående! Sträck på dig och gå rakt, 
 
Jag vill att folk ska veta.. Samtidigt så vill jag inte det.
 
Jag vill svara på alla mail, men jag vill inte. Det tjänar ingenting till, han fattar ju inte iaf. Polisanmälan är den enda rätta vägen. Samtidigt känns allting så overkligt, som ur en film. En dålig jävla film!
 
Jag får panik bara av tanken att gå ut ur lägenheten, gå ut på balkongen. Åka iväg nånstans är det värsta jag vet just nu, men jag måste!
 
Idag tog jag beslutet att ringa brottsofferjouren och fråga om jag kan komma på torsdag dag, eller något.. Se om man kanske kan få ur sig lite med folk som vet vad man kan göra. Men resan dit, vara där, vad är det för människor? Dem kanske känner honom? Dem kanske inte håller sin tystandsplikt? Resan hem? Det stavas PANIK !
 
Jag vill inte dö - men jag vill heller inte leva så här!
 
Dem enda jag kan lita på, utan att tvivla är dem som har ställt upp för mig den här tiden. Annika, Mia, Marcus och Maria, familjemedlemmar räknas också in där!!
 
Ja, jag har lärt mig något. Jag har lärt mig att lyssna på vad folk i min närhet säger åt mig, ta ett steg tillbaka och lyssna en gång till. Grubbla en stund. Jag behöver inte fler vänner, jag har redan dem bästa jag någonsin kunde tänka mig! Dem har ställt upp på olika sätt och utan att jag ens har bett om det. Dem har visat mig att dem verkligen bryr sig. Det jag säger till dem, det stannar där! 
 
Jag har lärt mig att tänka innan jag öpnnar käften. Jag kan INTE lita på alla människor, även om jag kanske anförtrott mig till dig tidigare så är det här något som har läxat upp mig. Man ska inte involvera sig i andra människor - framförallt inte nya! 
 
Jag är så förbannat jävla, oerhört, evigt tacksam för allt ni gjort. 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® styrkan vara inte så länge

Publicerad 2014-11-18 12:33:14 « Vardagen,

... Jag skrattar bara åt det här, jag har inte fattat allt. Jag tar en timme i taget, jag blir orolig när det ringer.  Beroende på vem som ringer,  vad har han gjort nu? Är det hans röst jag hör när jag svarar?  Är det någon som låtsas vara någon för att få ur mer information? 
 
Jag mötte en två grannar idag.
Den ena frågade hur det var, jag lever iaf, svarade jag. Personen tyckte att jag kunde lita på den, aldrig! Jag förklarade att jag inte litar någon annan än dem få som visat det. Det har märkts under det här vilka man kan lita på och inte. Just den här människan misstänker jag är den som sagt åt mr k att han är anmäld..
 
En annan granne,  förstod vad jag menade. När mr k bodde här första gången kom han in fort, o ut lika fort.  Den här personen hade mycket intressant att berätta.. 
 
Men sure jag känner mig starkare än för någon vecka sen. Jag känner att jag klarar av att vara hemma, gå en promenad med hundarna..  Men hjärnan går hela tiden på högvarv,  jag måste tänka på var jag handlar.. Jag har svårt att ta till vad folk säger, alltid haft. Men nu är jag mer kall mot folk som inte stått vid min sida, och som sagt och bevisat att jag kan lita på dem..
 
Det värsta i allt det här är att det känns som att jag tynger ner mina nära, det enda jag har att prata om är det här. Det enda jag tänker på är det här. Det känns fel!!
 
Väntar på beslut om kontaktförbud,  får jag det så kan jag börja jobba snart..  Men läkarintyg?  Jävla hallsberg.  Dem hjälper mig inte. Maja har hjälpt mig att kontakta dem o jag ligger lågt på deras prioriteringslista.. 
 
Samtidigt som det kommer papper från transportstyrelsen att lämna läkarintyg om att jag äter concerta.. Vilket jävla helvete just nu..
 
Ofta bryter jag ihop, ofta får jag panikångestattacker.. Allt för ofta.. 
 
Hela den häe skiten har fått mig nojig, kontrollbehov, paranoid!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® öga för öga, tand för tand

Publicerad 2014-11-16 20:44:09 « Vardagen,

Jag har och göra med en tangentbords riddare, en människa som har kopierat min hårddisk och lagt ut privata filmer och bilder på olika sex sidor..
 
Samma människa lever i en värld där han tror att vi varit tillsammans,  ett förhållande utan sex och närhet.  Jo men tjena!!
 
Samma människa säger att det är JAG som mailat någon på kommunen, med naken bilder.. Jag visste inte ens vad det var för bilder.
 
Samma människa säger att jag knullat runt i kvarntorp, kvarntorp av alla ställen??!! 
 
Samma människa mailar mig med ett erkännande att han kopierat min hårddisk,  och sen säger att det är omöjligt då det är låsta dörrar..
 
Samma människa har jag varit rädd för, han har tryckt ner mig så långt ner i jorden genom att ha gjort allt det här. Han går runt o området och frågar efter mig, han verkar manisk. Under tiden som jag flydde hemifrån,  så jag var som mest rädd och förstörd. 
När jag sen kommer tillbaka, starkare än någonsin vågar han inte ens möta min blick, han stod med ryggen vänd mot mig hela tiden!
 
Samma människa har två barn som mår skit, där han säkert säger till dem att det är jag som är dum! Jag tycker synd om dem..
 
Samma människa har även manipulerat sms konversationer och lämnat till marcus och mig.
 
Samma människa är anmäld till polisen,  där polisen säger åt mig att vi ska lösa det sinsemellan,  utan polisens inblandning..  Sure! Men då är det liv som förstörs!
 
Jag ät dock så jävla jävla tacksam över mina vänner och Marcus,  och mamma.. Som ställt upp på olika sätt, och jag kommer aldrig kunna säga eller ens beskriva Tacksamheten jag känner. 
 
Att marcus orkat stå vid min sida hela vägen, när jag blev innässlad i ett psykopatiskt förhållningssätt till en familj.. Som jag inte kände sen tidigare.  Det fanns varningssignaler, varför lyssnade jag inte på dem?!
 
Nu säger jag bara, kom igen horunge! Kom igen, försök knäcka mig! Din lilla hora, du kommer få problem!!
Hämnden är jävligt ljuv!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Nu är det slut på det här

Publicerad 2014-11-13 13:08:05 « Personligt, Vardagen,

8.50 skulle vc ringa. Det ringde på dolt nr, och jag svarade. Då var det polisen. Hon ville fråga lite, och få lite klarhet i det hela..
 
Efter att jag rabblat allt, ännu en gång, så säger hon att han och jag skulle kunna klara upp det här utan polisens inblandning. Jag tände till och frågade om vi skulle reda ut att han tagit en kopia på min hårddisk, lagt upp mig på en sexsida, använder mitt tradera konto, trackaserar mig via mail, går in i min lägenhet fast jag säger nej, kör med utpressning då han säger ha tagit bort alla bilder / dokument etc och någon dag senare så har han kvar det, hittar på en massa sms konversationer och lägger dem i min brevlåda  - tillsammans med ett par skärmdumpar från min hårddisk.. Är det det hon tycker vi ska reda ut?
 
Ska vi reda ut att jag känner mig kränkt, otillräcklig, ensam, ledsen, sårad, förbannad, nojig... Livrädd!!!?? "Är du rädd för ditt liv?" Han har inte hotat mig till livet, han kör med psykisk misshandel istället.. Vad är det dessa idioter inte förstår?
 
Det kändes inte som att hon trodde mig, förlöjligade mig. Kontaktförbud är bara att glömma, hon tror inte att jag får det då dem är strikta med det mot misshandel etc. "Så du menar att jag ska behöva utstå fysisk misshandel innan jag kan leva igen?" Nej, så menade hon ju inte. Och hon vände tillbaka samtalsämnet.
 
From det här samtalet, inte nog med att dem ringde samtidigt som vårdcentralen skulle ringa, ska jag nu bearbeta mig inför att åka tillbaka till Kvarntorp. Jag ska tillbaka till mitt hem, till min kaniner! Där jag ska kunna känna mig trygg. Jag kommer möblera om i lägenheten det första jag gör. Jag kommer inte vistas i sovrummet.
Jag tänker gå ut med hundarna, väl förberedd ifall något skulle hända. Känna mig säker, det ska jag banne mig kunna! Jag säger inte att jag tänker gå på honom. Men jag ska sluta vara rädd. Bara sådär!
Jag kommer sluta känna något överhuvudtaget, varför skulle jag? Man ska gå den "rätta vägen" men när man väl gör det så blir man sparkad på!
 
Jag fick iaf en ny tid, idag, på vårdcentralen. Och jag väntar nu på att dem ska ringa upp. Men som vanligt så finns det väl inga fler tider idag, så då får jag väl sparka mig i arslet och ringa 1177.. För det här jävla samhället är fan sjukt! 3 jävla morgnar har jag gått upp tidigt, för att kunna ringa vc och få läkartid, men neeee.. Och jag som verkligen älskar att gå upp tidigt.. Vad fan ska jag göra hela dagarna? Jag kan inte jobba.. Inte för ens jag vet att jag kan kontrollera mig själv samt veta att jag är trygg.. Idiooooooot!!!
 
 
 
Så nu arbetar jag med min hjärna att den inte ska vara rädd, nu ska jag banne mig ta mig hem and "face the fears"....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Stalker / Trackasering / Stöld etc..

Publicerad 2014-11-12 09:35:00 « Personligt,

Det här är min historia!
 
Det började med att jag fick ett ljus i mitt liv, en tanke om att jag verkligen behövde lägga mer tid med Marcus. Så efter att ha kommit till insikt, tack vare Annika, att jag inte varit mig själv under hela sommaren så beslöt jag mig för att vara mer själv och ännu mer med Marcus.. Då det är han jag älskar, det är han jag vill vara med och det har inte varit med meningen att jag skulle sätta honom i något annat rum. Han ska komma som nr 3. Först djuren, sen jag och sen Marcus. Eller tvåa, det är olika!
 
Jag sa till den här familjen, som känts som min familj, att lämna mig ifred. Jag behövde vara själv och att jag inte kommer höra av mig varje dag..
Det gick två timmar så fick jag inte vara själv längre..
 
Jag fick brev i brevlådan om att han kollat min mobil, och där började det. Han trodde att jag hade känslor för honom. Han hade fått för sig att vi var tillsammans. Han gick till Mia och pratade, han gick till Marcus.. När det inte hjälpte honom något värst så åkte han hem till min mamma och pratade med henne.
Redan här bad jag han dra åt helvete och inte höra av sig till mig mer, jag ville inte ha med honom att göra!
 
Men han lyssnade inte. Han hörde inte av sig, enligt han, men han skickade blommor och grejer med barnen. Han utnyttjade dem då han vet att jag inte har några problem med dem. Jag minns flera gånger som barnen frågade mig varför jag inte ville prata med pappa, och jag förklarade att jag bett honom ge mig tid att umgås med Marcus men att han inte gör det. Och det förstod dem inte, jag klandrar dem inte - dem är barn!!
 
Till slut böt jag telefonnummer, jag pallade inte längre.
Hårddisken på min dator kraschade, och det skrev jag i bloggen - som han läste!
Han mailade mig med en skärmbild på en dataskärm, bilden föreställde bilder på mig på en rumänsk sex sida. Jag skulle få tillbaka alla mina bilder, från min hårddisk som han kopierat utan att jag visste om det, om jag bad om ursäkt för vad jag gjort..
Jag gjorde en snabb google sökning och det visade sig att en av bilderna på den här sex sidan laddades upp den 9 Juni 2014 kl 21.04 och då satt jag i en bil, med Annika på väg hem från Gislaved..
 
Det tog inte slut där.. Eftersom att jag slutade svara på alla mail, sms och kommentarer så beslöt han sig för att maila min chef. Jag fick reda på att han försökt maila henne anonymt, men det står ju namn när man mailar. Han har även mailat bilder till henne samt andra chefer på hemtjänstens hus. Jag fick också en kopia på det, men fick inte se vad det var för bilder. Jag vill inte veta heller!
 
Jag jobbade på onsdagen, den 5 November. Men efter det här med mailen till mina chefer, alla andra kommentarer. Alla ord som flög in i huvudet, då han fortsatte maila.. Så beslöt jag mig för att stanna hemma, jag skulle ha koll på min brevlåda, hotade han med. Jag drog för alla gardiner i hela lägenheten och gick knappt ut med hundarna. Jag tordes inte. Mina dagar gick åt till att skaka, vara rädd och kände mig inte alls trygg..
 
Jag mailade Maja, som jag har kontakt med via psykiatrin i lindesberg. Jag ska ju byta till Hallsberg men jag har ingen fast kontakt där, jag ville inte ens flytta mig till Hallsberg! Så Maja var mitt enda stöd.
Under det här så visste jag inte om jag skulle bli helt sälv, jag pratade med Mia, Marcus, Mattias och Annika. Mamma fick reda på allt också. Men det kändes som att jag var alldeles ensam. Övergiven och skulle Marcus verkligen stanna med mig med allt det här?
 
Jag fick förfrågan om att komma hemifrån och jag tog chansen, jag sticker tänkte jag! Marcus hade varit hos mig några timmar, men när han åkt hem så skicka han sms om att min telefon varit / är hackad. Han hade fått bilder på skärmbilder, med sms konversationer.. Jag fatta ingenitng, världen raserade ännu en gång!
Mitt i allt med Marcus nu, så åkte jag från Kvarntorp. Då ringer min telefon, från dolt nr. Och jag tänker polisen eller brottsofferjouren. Jag svarade.. "Har du lärt dig nånting nu?".. Jag hörde hans röst.. Jag frös till is och la på, ringde polisen och under tiden fick jag tre sms.
 
Det var bara att stänga av telefonen och nu visste jag inte alls hur jag skulle göra. Kan jag använda min telefon, vad säger Marcus med alla bilder han fått? Vad är det som händer egentligen?
Det spårar ur totalt.. Och jag tänker bara på Marcus, som inte umgåtts med den här dåren utan bara blivit indragen - pga mig! Och nu förlorar jag honom, så tänkte jag..
 
Jag var låst, jag kunde prata med Marcus via datorn - men inte telefonen!
Jag vågade knappt gå ut med hundarna och när jag väl var ute så fick man tänka på var man gick..
 
Nu är jag inte kvar på första stället utan flydde vidare. Jag fick träffa Marcus och det kändes som vi varit ifrån varandra i evigheter, flera veckor.. Det var skönt och en trygghet.
Mailen fortsatte.. Han la upp bilder på Smokey, Bonzo, Zheeba, Cheva och mig på sin facebook sida..
Jag försökte anmäla det, men eftersom fb är så jävla idiot säkert så fattar jag inte hur man gör!

Det är både original bilder, samt kopierade bilder. Även bilder där han använt sin mobil och tagit kort på dataskärmen - det syns - och då är det en bild på Smokey, och under är det som ett bildalbum..
 
Han försöker få tag i mig på jobbet, då han ringt en av jobbtelefonerna. Inte presentera han sig. Fråga om jag jobbar, om jag jobbar överhuvudtaget..
 
Jag försöker bråka med vårdcentralen om att få läkarintyg men dem drar ut på det. Jag ringde igår, men icke, återkom imorgon. Ja, chefen sa åt mig att hon skulle ha det idag. Och idag då säger dem imorgon.. Jag blir galen! Men Hallsberg då, säger Maja.. Dem har jag lämnat meddelande till och mailat - men dem återkmmer inte.. Jag skiter fullständigt i dem. Jag tänker inte söka någon jävla hjälp där inte!
 
Jag har gett upp hoppet om mänskligheten, jag pratar bara med dem som jag vet ställer upp och som jag vet att jag kan lita på! Det finns ingen anledning att skaffa nya "kompisar"..
 
Jag skulle behöva flytta, för dåren bor ju i samma jävla område. Men jag kan inte, det är inte så bara. För det första har jag inget körkort, ingen hundvakt i närheten (vilket säkert kan ordnas, men jag litar inte på vem som helst med mina hundar, eller ja Zheeba iaf) och jag vill inte byta jobb!!!
 
Han provocerar mig, det här är ett psyk krig. Och jag börjar verkligen ledsna..
 
Vad säger polisen då?
Ingenting, så länge han inte står utanför min ytterdörr eller går på mig fysiskt så kan dem inte göra något..
 
Så en fundering som finns i mitt huvud är att åka hem, hem till min otrygga lägenhet där jag VET att jag kommer krypa på golven.. Vända på dygnet så hundarna kommer ut på natten, och hålla mig borta från folket. Och bomma igen hela lägenheten så ingen ser in.. Dvs att jag inte kan ha kvar mina växter, som jag verkligen är stolt över att jag lyckats hålla vid liv!
Och skulle jag möta honom ute så är det polisen som får ta konsekvenserna. Självförsvar!
Jag är så less på att vara rädd, jag vet ju inte om han bara tänker gapa och skrika eller om han blir fysisk.. Jag vet ju för fan inte! Om jag bara visste så skulle det bli enklare.
 
Jag får väl vända på hjärnan och bli aggressiv istället, lite så känns det som. Och då tänker jag inte ta en enda konsekvens. Men jag VET att det biter mig i arslet.. Jag skulle vilja göra samma sak mot honom, jag skulle vilja se han lida. Jag vill.. Mne jag kan inte, för det biter mig i arslet. Jag blir av med mina djur.. Och dem betyder lika mcyket för mig som era barn betyder för er..
 
Så jag sitter här idag, vågar inte gå ut. Vågar inte prata med folk, vågar inte gå i någon affär. Vågar inte ens ta mig till vårdcentralen för att få läkarintyg - om jag nu måste dit. I värsta fall får jag väl byta vårdcentral, byta adress etc.. Det är inte så jävla bara..
 
Det finns säkert massor som jag glömt i allt det här.. Men jag skiter i det!
Jag har försökt att finna styrkan för att ens börja resan "hem" igen, men nej.. Jag skakar och får panik så jag stannar ett tag till.. Jag vet inte hur länge..
 
Första polisanmälan jag gjorde, tisdagen den 4 november - är nerlagd. Den gjorde dem som förtal. På torsdagen, den 6 nov, när han fick tag i mitt nr igen så blev det ofredande. Jag bara väntar på att det ska komma i brevlådan, då vet jag hur han reagerar och då vet jag vart jag tar vägen..
 
Nu ska jag ringa om kontaktförbud, skulle gjorts för länge sen.... EGentligen!
 
Men har jag lärt mig något av det här?
Jaaaa. Ge fan i att träffa nya människor. Jag kan säga hej till dem, sluta vara impulsiv och inte alls prata så mycket. Hälsa på dem och inte mer än att prata om vädret..
 
Så jag har bytt nr och umgås inte med någon. Jag vågar inte!
 
 
UPDATE!
13/11.. Det där med Tradera är anmält. Jag fick även en handskriven lapp i brevlådan, där han skriver att han ångrar det han gjort. Men vill jag ha bilderna o dokumenten så ska jag hör av mig till honom, annars lägger han ut det så alla kan se. Detta är inlagt i anmälan..
 
12/11.. Har kollat min mail, och där får jag en massa skit från tradera. "lagt högre bud".. Dvs att han använder min tradera!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Flytta? Hell yeah

Publicerad 2014-11-04 16:05:17 « Vardagen,

Idioti, folk, människor.. Kalla det vad du vill.
 
Spioneri, oempati, psykopati..  Jag vägrar ha sånt i mitt liv igen!!
 
Jag lämnar Kvarntorp bakom mig, jag skiter fullständigt i allt..
 
Börja på ny kula på ett tryggt ställe. Ett ställe som inte ger en ångest,  som får en att isolera sig..
Dra åt helvete!! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® resultat

Publicerad 2014-11-04 15:48:12 « Vardagen,

.:. Zheeba .:.


Zheeba fatta poängen direkt när det blev lite högre. Hon har ju gjort det förut. Dock blir det svårt för dem att få upp alla fyra tasaar på den här. Så det blir en annan sort sen.. ;-)
.:. Cheva .:.


Mitt lilla adhd troll. Det tog ett bra tag innan han fatta vad det handlade om. Men av alla försök så kom han upp med båda framtassarna fyra gånger, sen blev han extremt trött. Så nu vilar han. Tröttmössan ;-)Kvarntorps variant ;-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Träning ger färdighet

Publicerad 2014-11-04 12:14:27 « Vardagen,

Jag tänkte passa på och träna ärtan medans det ändå är skit väder ute..

mitt mål var att båda skulle stå på fodertunslocket, som låg på golvet, med alla fyra tassar.. Men jag märkte snabbt att det var för högt mål..

.:. Zheeba .:.
Hon har lyckats stått på en låda, med alla fyra tassar förut och jag tänkte att kag skulle börja med henne då hon ändå vet vad hon ska göra. Men tydligen inte. Hon var inte ett dugg intresserad, och hon ställde bara framtassarna på. Och då fick jag nöja mig med det. Sen fick hon vila.

Troligtvis förstod hon inte då den ligger på golvet, så vi försöker senare..

.:. Cheva .:.
Han var inte alls med på noterna, han sprang runt locket och försökte undvika locket hela tiden.
Jag fick stoppa upp honom, visa honom vägen och berömma honom överdrivet mycket när han väl gjorde något i rätt riktning.
Till slut stod han med båda tassarna på locket.. Då fick han vila.

Så började jag med Zheeba och hon fattade galoppen direkt, henne fick jag dock bromsa istället. Hon vart lite för exalterad.

Provade Cheva och det gick lite lättare.

Nu har dem båda vilat en stund, samt ensamhetstränats, så nu är det daga att köra pass nr 2.
Och den här gången ska jag höja locket en bit ovanför golvet, för Zheebas del. Cheva är kvar på golvet tills han förstår poängen :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Förbannade jävla skit!!

Publicerad 2014-11-03 22:05:06 « Vardagen,

Ja. Livet verkade gå åt rätt håll, men så självklart ska något eller någon förstöra det hela.. Skulle starta upp tröskverket men det visade sig vara hårddisk krasch..

Går det att rädda alla bilder på syrrans ungar, Smokey, Zheeba som valp, Cheva, Alla äventyr.. Pisse Boo, Vänner, Fulla o nyktra, Naturbilder.... All musik, mina egna låtar och andras.. Dokument, mitt cv o pb, hyresgästföreningen... Filmerna på Eliaz som liten, Smokey, Zheeba... Människor..

Faaaaaaaaaaans jävla skit!!

Körkort eller få tillbaka allt som jag endast bär i minnet!? Det känns som att hela mitt liv ligger på en skör tråd just nu. Ja, det är så det känns. Jag har fan inte 7-12.000 kr för att skicka iväg hårddisken, och inte ens då finns det en säkerhet att kunna rädda mina minnen.. Inte ens då!!
Osäkert läge..


Jag kreverar snart. Kan knappt andas..

fàaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® 20 saker du inte får glömma om du älskar någon med add/adhd

Publicerad 2014-11-03 18:48:00 « Vardagen,

Det är helt klart inte enkelt att älska någon som har ADHD eller ADD. För du vet aldrig riktigt vad du ska säga. Varje ord som blir fel kan orsaka ett vredesutbrott.

Men det är inte så konstigt. Allt är så mycket svårare för de som har detta än för människor utan diagnos. Allt blir mycket intensivare. Allt förstoras upp. Dessa personer är ofta begåvade, men också för att de alltid måste tänka, skapa och utveckla. De får aldrig vila. Hur skulle du känna dig om det bara gick på högvarv i hjärnan hela tiden och det aldrig tog slut?


ADD är en typ av ADHD. ADD är som ADHD men utan överaktiviteten. Man blir fortfarande lätt distraherad och tappar uppmärksamheten. Men man kan också ha svårt att komma igång med saker. Fast det blir också ännu svårare att få dem att sluta. Det är vanligare att flickor och kvinnor har add, och eftersom ADD inte syns lika mycket utåt kan det ta lång tid innan det upptäcks och det kan därmed dröja länge innan man får den hjälp man behöver.

Äkta kärlek är ovillkorlig men älskar du någon med ADD prövas detta verkligen. Det spelar ingen roll om det är ditt barn, din pojkvän, flickvän, sambo, make/maka eller en sann vän. Ni behöver båda tänka annorlunda för att kunna hantera vardagen.

Genom att förstå någon med ADD kan du bli mer förstående och det kan hjälpa dig in din relation.

Den här listan från Lifehack visar vad som händer i huvudet för någon med ADD/ADHD.

1. De har en hjärna som går på högvarv.
ADD slutar aldrig. Det går aldrig att stänga av och säga stopp. Det är något man måste lära sig att hantera.
2. De lyssnar men allt går inte in.
En person med ADD kommer att titta på dig, höra dina ord, se dina läppar röras, men efter de första orden är deras hjärna redan på en annan resa. De kanske hör dig tala men deras tankar kan fortfarande vara ute i rymden. De kanske tänker på hur ditt hår rör sig eller på dina läppar.
3. De har svårt att klara hela uppgiften.
I stället för att hålla fokus på det som väntar dem är det för människor med ADD som att gå genom en labyrint. De börjar röra sig i en riktning, men ändrar riktningar för att finna vägen ut.
4. De blir lätt oroliga.
De är som djupa tänkare, de är känsliga för vad som händer omkring dem. Att vara i en bullrig restaurang kan låta som att stå längst fram på en hårdrockskonsert. En deppig nyhet kan låta som slutet på världen.
5. De kan inte koncentrera sig när de är känslomässiga.
Om det är något på gång som oroar dem eller gör dem upprörda så kan de inte tänka på någonting annat. Det gör att koncentration på arbete, konversation och sociala situationer blir nästan omöjligt.
6. De koncentrerar sig FÖR intensivt
När dörrarna till något öppnas dyker personen med ADD ner i det som en djuphavsdykare hoppar rakt ner i havet.
7. De har svårt att stoppa en uppgift när de är inne i den.
När de väl hoppat ner i det där havet så stannar de där. Länge. Även när syret börjar ta slut. De kommer inte upp förrän det är helt slut.
8. De kan inte styra sina känslor.
Känslorna för en person med ADD flyger vilt och kan inte bemästras. Det är som trassliga sladdar i deras hjärnor som gör tankar och känslor svårbearbetade. De behöver extra tid för att få igång sina system ordentligt.
9. De har verbala utbrott.
Deras intensiva känslor är så svåra att bemästra. De kommer impulsivt säga vad de tycker, och ofta säger de saker som de senare ångrar. Men det är nästan omöjligt för dem att ändra sina ord innan de säger dem.
10. De har social ångest
Människor med ADD är ofta obekväma i sociala situationer. De är rädda att de kommer att säga något dumt eller reagera olämpligt. Att hålla sig i bakgrunden känns tryggare.
11. De är djupt intuitiva.
För personer med ADD är ytan något osynligt som de penetrerar. De ser bortom allt vanligt. Detta är den bästa aspekten av ADD. Det är ett inspirerande drag som skapar kreativa genier. Uppfinnare, konstnärer, musiker och författare har ofta ADD.
12. De tycker annorlunda.
Det är en annan fantastisk aspekt av ADD. De tycker ofta annorlunda eftersom deras abstrakta tankar ser lösningar på problem som vi vanliga människor inte kan se.
13. De är otåliga och rastlösa.
De blir lätt irriterade, vill att saker ska hända omedelbart. De leker ständigt med sina telefoner, tvinnar med håret eller så studsar deras ben upp och ner. En person med ADD behöver ständig rörelse. Det är faktiskt en lugnande aktivitet för dem.
14. De är fysiskt känsliga.
Pennor kan kännas tunga i handen. Fibrer i tyg som de flesta människor inte skulle känna kan klia. Sängar är ojämna. Livsmedel kan kännas konstiga. Prinsessan på ärten, hon hade säkert ADD.
15. De är oorganiserade.
Högar är deras favoritmetod för att organisera. När en uppgift är klar går papperet in i den högen tills den växer högt. Ända tills en person med ADD blir frustrerad och rensar upp. Människor med ADD måste vara försiktiga för att inte bli samlare. Det är svårt för en person med ADD att hålla saker i ordning eftersom hjärnan inte fungerar på ett ordnat sätt.
16. De behöver utrymme för att röra sig.
Människor med ADD tänker bättre när de är i rörelse. När de pratar i telefon eller har en konversation vill de gärna röra på sig. Det gör dem lugnare och att de tänker klarare.
17. De undviker uppgifter.
Att fatta beslut eller slutföra uppgifter i tid är en kamp. Inte för att de är lata eller oansvariga, utan för att deras hjärna är fulla av andra alternativ. Att välja en kan kännas problematiskt. Det är lätt att undvika att fatta beslut eftersom de tänker för mycket.
18. De kan inte komma ihåg enkla uppgifter.
Ett annat paradoxalt drag från ADD är minnet. Människor med ADD kan inte komma ihåg enkla saker. Som att plocka upp sina kläder, handla mjölk i affären, eller komma ihåg möten. Men å andra sidan: de kommer ihåg alla kommentarer, citat, och telefonnummer de hört under dagen. Synliga saker är lättare att komma ihåg. Det är därför de har femton fönster öppna på skrivbordet.
19. De har många uppgifter på gång samtidigt.
På grund av en ständig aktivitet deras hjärna vill de gå vidare till nästa uppgift så även fast de inte stängt ner den förra. Ju mer som händer på en gång, desto bättre. Multi-tasking är en favoritaktivitet.
20. De är passionerade i allt de gör.
Känslor, tankar, ord och beröring är kraftfulla hos en person med ADD. Allting är förstorat. Det är en välsignelse när det kanaliseras på rätt sätt. När en person med ADD gör något gör de det med hela sin själ och hjärta. De ger allt de har. Denna kvalitet är det som gör en person med ADD så älskvärd.

I grund och botten har en person med ADD svårt att kontrollera sina impulser. De har grymma egenskaper som du kommer att njuta av när du förstår hur de tänker och känner.

Ja, människor med ADD / ADHD är svåra att älska ibland. Men när du förstår den börda de bär, kommer ditt hjärta att öppnas upp. Kärlek och medkänsla kommer ta över platsen för ilska. Du kommer att se in i deras goda hjärta.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Smärre panikångest

Publicerad 2014-11-03 15:04:02 « Vardagen,Dags att ta tröskverket till farbror doktorn... Alla bilder, all musik, filmer.. Alla dokument.... Jag håller alla tummarna att jag kan få igång skiten. Att det går att rädda!!

Fittlurvsarnefittssonsfittairumpansfittlurvskukssonsbuske!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Geocaching

Publicerad 2014-11-03 13:43:16 « Vardagen,

Anders fick med mig ut och leta burk idag.. 13st. Vi skulle ha tagit några i Hallsberg men vi gav upp pga vädret..

Men skönt att komma ut lite :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Tandplågarn

Publicerad 2014-11-02 22:11:27 « Vardagen,

Det är på tiden att kontakta tandplågarn.. Colan har gjort sitt, godis o annat skit.. Så nu blir det att gå till tandis innan man får rycka ur, eller tappa alla tänder.. så långt får det inte gå..

Så nu har jag kontaktat tandis, bad dem ringa för att boka tid.. Jag vill inte!!! För der första gör det ont nu, och för det andra så blir det dyrt.. :-(

Och jag vill inte nämna något till någon för då får jag bara höra att det är colan, och det vet jag ju redan.. men jag kan inte sluta bara sådär :-(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Föööööö...

Publicerad 2014-11-02 22:02:02 « Vardagen,

Jobbat i helgen, men ikväll slog det mig att livet kan sluta hur som helst, när som helst.. Man kan försvinna från jordens yta på en milli sekund! Och vet dem som jag lämnar, vet dem om vad jag känner för dem? Skulle vissa människor ångra sig? Skulle vissa känna glädje?

Förutom det så kommer jag hem o hämtar två zombies. Jag vet inte vad Mia gjort med dem, men dem var inte alls pigga. Och för mig gör det ingenting. Skönt att Mia fick se den lugna Cheva också ;-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Vill men gör inget

Publicerad 2014-11-01 20:00:48 « Vardagen,

Jag vill ringa dig, jag vill träffa dig, jag vill göra saker med dig.. Men det händer inte mer än att orden kommer ur munnen på mig.

Jag säger att jag ska ringa, men glömmer bort det. Jag kommer på det timmar eller någon dag senare.

Varför är det såhär då? Om jag bara kunde förklara.. Jag har inget bra svar.


Stor i orden, liten på jorden. Mycket snack o liten verkstad.

Varför säger jag ens saker? Jag borde knipa käft och se till att aldrig säga något egentligen. Bara zoona ut och inte säga något allt, till någon.
Impulsiv? Vara alla till lags? Behaga alla andra? Låta bra?

Jag har fan inga rätta svar. Det här händer varje dag, och jag får så jävla dåligt samvete - ändå fortsätter den här onda cirkeln O.oRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Saknad

Publicerad 2014-11-01 16:56:07 « Vardagen,

Imorse, när jag och älgarna var ute, var det dystert. Alldeles tyst, det enda som hördes var regnet som slog mot asfalten och hundarnas flåsande.. Samtidigt lite läskigt.

Tankarna gick runt, värre än vanligt, och jag hade svårt att släppa dem.. Så många som har lämnat jordelivet, så många som är saknade.. Så många älskade..
Saknaden efter er är enorm. Tänk om du kunde få se syrrans barn växa upp.. Tänk om jag kunde få ha min bästa vän samtidigt som jag har dessa älgar.. Tänk om jag kunde ringa och prata med dig som förr, om allt och ingenting..
Tänk om!


Drömmen jag drömde inatt fick mig att tänka efter. Så Jill ska ta ett tappert försök med att försöka dra ner på cola intaget, äta bättre och försöka ordna upp det här.. Det är inte lätt när man är beroende :-/

Men vi kör på.. En dag i taget!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen!


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela