® Ångestmonstret

Publicerad 2014-08-30 21:17:29 « Vardagen,

Ångest = Kroppens sätt att säga ifrån
 
Det var flera flera år sen som jag mådde såhär dåligt. Det känns som jag är fast i ett hörn, jag kommer inte ur min onda cirkel. 
 
Facebook = Dårens sämsta uppfinning
Jag inaktiverade fb för att slippa stress, och jag har varit inne och kollat ett par gånger ja det erkänner jag. Men dem två senaste gångerna som jag loggat in så har jag fått dåliga nyheter kastade rakt i ansiktet på mig! Pang! Boom! Inte verkar dagens mobiltelefoner fungera till annat än Facebook, varken sms eller samtals funktion?!?
 
Nu har den värsta ångesten lagt sig, kroppen har sagt ifrån ordentligt. Jag orkar inte mer, men ändå fortsätter jag. Jag tror på lögnerna, jag tror inte på alla ord. Men långt långt där inne så finns kontrollbehovet som säger åt mig att dubbelkolla allt som kommer ur personens mun. Det är hemskt, man ska inte behöva leva så! Tilliten är borta, men kärleken finns kvar.. Hemska tanke!
Jag har levt hela mitt liv i missbrukets onda grepp och jag kommer aldrig komma ur den. Den kniper allt hårdare, och den släpper mig aldrig. Vart jag än vänder mig så finns ondskans hand på plats och smiskar mig om jag försöker smita förbi.
 
Ångestmonstret - Välkommen åter
Du har hållt dig borta ett bra tag, men du är välkommen tillbaka. Det har varit lite väl mycket det här året. Dödsfall, stress, dåligt samvete och alla jävla påtryckningar utifrån.. Se ska vi inte glömma bort skammen, skammen som finns inom mig pga min uppväxt med missbruk - ja, det har verkligen stigit mig åt huvudet det här året. Med tanke på att jag nu förlorat min älskade farbror ("pappa") och nu ligger pappa inne på sjukan för olika saker.. Varför är missbruket så elakt mot mig i år? Vad ska jag lära mig? Pushar du mig för att jag ska ta itu med utbildningen nu?
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Ny vecka, nya möjligheter

Publicerad 2014-08-25 12:24:56 « Vardagen,

Jag vet.. Jag vet att jag inte borde. Men jag har väl också rätt till livskvalité?
Jag ska starta upp uppfödningen utav Lejonhuvad Kanin igen. Jag har hittat en bra kanditat till Spåne. Ska fundera lite nu under eftermiddagen. Det blir kärringen med alla djur ^^ 
På jobbet är jag kaninmamman..
 
Men jag ska tänka ordentligt. Det är ju något jag verkligen vill, något som jag brinner för. Något som jag har haft liggandes åt sidan.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Ännu mer ledigt

Publicerad 2014-08-23 15:41:44 « Vardagen,

Fy fan vad drömmar jag har om lägenheten.. Det får fan bli en shoppingrunda efter jobbet på onsdag.

Innan jag gick ut på långpromenad tog jag itu med lite zebror som inte såg så fina ut längre. Möblerade om på några st.Och jag drömmer vidare..

Nästa utgång med hundarna ska jag ha med mig några pinnar in så jag kan hjälpa törnrosa att klättra i köksfönstret istället :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Ledigt

Publicerad 2014-08-22 13:49:18 « Vardagen,

Kanske var dumt att duscha innan man kör igång i tvättstugan, men va fan!
Har plockat det som ska tvättas (mattor o sängkläder) förutom kläderna. Ska dra wn sväng med dammsugaren också, samt moppa golvet.. Jag ska även finna en bra lösning för min törnrosa, då hon har flyttat ut i köket istället för sovrummet. In i sovrummet ska zebrorna få flytta tillbaka.. Nu är det i princip höst så då ska jag intr öppna det fönstret..

Fan vad skönt det här känns!

Imorgon ska jag vara barnvakt några timmar på dagen, efter min sovmorgon. På söndag kommer Goliat :-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Musikens under..

Publicerad 2014-08-20 15:02:00 « Vardagen,

 
Det räcker med att höra en låt och mina tankar går till dig direkt.
Ditt underbara leende, din fruktansvärt fina personlighet, dina ömma kyssar.
Din närhet gör mig svag, men ändå stark. Du får mig lätt ur balans men
samtidigt står jag stadigt. Du är min bättre hälft, min kärlek, mitt liv, mitt allt!
Jag älskar dig! <3
 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® snart så

Publicerad 2014-08-20 11:02:49 « Vardagen,

Jobbar kväll idag, dag imorgon sen är det långledigt.. Till den 30.
Samordnaren ringde idag med, jag som hade tänkt gå på semester den 1september men den får vänta.. Jag får. ett schema under den månaden som inte ligger på heltid, så.jag kan ta det lugnt :-)

Jag känner redan nu att jag är på väg och bli mig själv igen. Jag har missunnat en person väldigt mycket, det ska jag ta igen nu..Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® En lättnad i all stress

Publicerad 2014-08-17 14:30:35 « Vardagen,

 
Jag fick en positiv överraskning igår. Jag kunde se ljuset igen, jag ser det tydligt nu.. Jag kan äntligen andas ut ordentligt, och ångesten har släppt lite grann.
Min älskade mamma är så oerhört underbar, vilken kvinna det är egentligen. Hon ställer upp med det hon kan och orkar. Helt jävla underbar <3
Och då ska vi inte tala om "pappa", bättre kunde jag inte. Trots flera år av munhugg osv. Men dem senaste åren är jag tacksam för att ha honom i mitt liv <3
 
Så söndagen, sista dagen jag är ledig, har jag suttit med körkortsteorin. Jag har varit nära att ge upp, men försöker hålla motivationen på topp. Så nu har jag precis tagit en paus så ska på det igen. Det känns bättre nu, en ny start!!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® zombie

Publicerad 2014-08-10 19:21:14 « Vardagen,

.. just så känner jag mig idag. ekonomiskt, känslomässigt och fysiskt..

Försöker dra ner på cola intaget, det var inte lätt förra gången, och är banne mig inte lätt nu.. ett beroende kan göra så jävla stor skillnad i ens liv. och det är inte ekonomiskt hållbart att dricka såhär mycket cola.. för du ska inte tro att det är den billiga colan, självklart duger inget annat än always cocacola..
sjukt!
jag finner inga ord...det är ledigt från jobbet två dagar och jag måste ta egen tid nu.. en jävla massa måsten men fan! ändå jobbar jag men det känns som det kvittar när lönen snart är slut och den nyss har kommit in på kontot .. fel prioritereringar helt enkelt.. sjukt!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Ett år äldre..

Publicerad 2014-08-03 13:05:14 « Vardagen,

Jag känner mig inte som 26, snarare 62.. Imorgon är det dags för jobb igen, enda dagen jag är ledig är på torsdag.. Det ska bli skönt att välja när man ska jobba igen, det är det värsta med att gå på schema.Känns ju som att man inte lever, utan man är en robot.. Man gör vad man måste men inte mer än så..
Jag har hittat motivation till att gå längre promenader iaf, Zheeba är inte lika stel nu efter ett par gånger i vattnet. Cheva har fått låna ryggsäck, så det är motivation nog..Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen!


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela