® BildBomb - Rådjur

Publicerad 2013-08-31 17:32:47 « BildBomb,

Modiga rådjur som undrade vad det var för ljud som lät (slutaren på kameran) så jag stängde av den. Zheeba satt bredvid tyst och försynt en liten stund iaf.. När Zheeba tyckte att jag var tråkig så pep hon och då blev rådjuren rädda och sprang iväg - Zheeba fick syn på dem och blev galnare.. >_<
 
Det var iaf helt underbart att få se unga rådjur vara ute på egna ben.
Frågan är om det är årets eller fjolårets kull?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Det är inte mig det är fel på!

Publicerad 2013-08-29 23:57:19 « Vardagen,

Jag ska inte behöva försvara något. Varken någon handling, ord eller relation. Inte för någon!

Jag är tillsammans med Marcus därför att jag älskar honom! Vad vi sen gör tillsammans har inte andra med att göra, bara för att man inte gör som alla andra par!

Jag kommer inte låta han försvinna ur mitt liv bara för att någon människa ifrågasätter om vi ens gör något, den människan borde se till sig och fundera på varför den är singel istället...

Jag älskar Marcus mer nu, än i början för 4 år sen. Alla människor är olika, och det gäller att acceptera + respektera varandra, annars kommer man ingenstans.


Jag älskar dig då, nu och för alltid <3 <3


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Jag ser dig klart och tydligt

Publicerad 2013-08-27 23:52:49 « Vardagen,

Rastlösa ben på nätterna, flera dagar utan concerta, smärtan i ryggen = energikrävande.

värre blir det med kyla, nu när den kryper på... Dags att kontakta läkaren igen. *suck*Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Duschad hund + hundvakt

Publicerad 2013-08-24 19:09:04 « Vardagen,

Fanny o Goliat kom imorse. Vi har hunnit med att dela ut pussar och bus, duschat Zheeba, kollat in kaninerna och ätit middag..Märks att Zheeba börjar bli gammal, och sorgen som infinner sig när jag börjar tänka på den dagen.. En hemsk dag. När Smokey somnade in, var jag ung och dum. Jag tog den första bästa valpen, jag ångrar mig inte idag. Men om jag gick ner mig så mycket då, hur dåligt kommer jag inte må den dagen då Zheeba får somna in? Hemska tanke - bort!!

Min älskade solstråle, bästa vän, själsfrände, älskade älskade vän! <3 Inga ord kan beskriva mina känslor för dig, bara tanken gör mig förbannad och ledsen.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Vill men gör inget..

Publicerad 2013-08-19 20:13:44 « Vardagen,

Alla har något att gnälla över, alltid! Så fungerar vi människor, iaf vi som är födda och uppväxta i gnällbältet!

Men å andra sidan är det bara vi själva som kan ändra på attityden. Men gör vi det? Inte alltid.

Jag förstår inte varför man blir sån jävla tjockis när man skaffat pojkvän. Är det det undermedvetna som säger att tiden som egen människa är slut? Att man numera ska ta hänsyn och ta vara på tiden man får tillsammans? Man ska ha ett liv tillsammans och ett annat på sidan av. Ja, det lät dumt, men ni förstår vad jag menar..

Sen är det ju inte bara för att man skaffar partner som man blir slö, det finns kanske andra orsaker. I mitt fall, innan jag träffade Marcus, var jag smal (tyckte jag ju inte då) och har under dessa år gått upp ca 20kg.. Visst, jag rör mig inte lika mycket, jag har mycket andra saker för mig. Andra intressen. Förut kunde jag vara ute en hel dag, det kan jag inte nu. Eller jo, det är klart jag kan men jag vill ju ha någon tid med Marcus också.

Jag kan ju gå upp tidigare på dagen, och kanske ta en promenad på förmiddagen - som sedan sträcker sig ett par timmar. Varför gör jag inte det, när jag ändå är ledig? Nej, för jag vill inte prata i telefonen under promenaden, inte musik, inte ha med någon. Jag vill gå själv, bara jag och zheeba. Men det är inte riktigt sant det heller, för jag kan få med mig bra umgänge, kära Mia vet jag vill följa med. Samt att det inte är kul att gå själv, bara ibland.

Och så blir jag impulsiv och går själv, nästa impuls är att gå hem och göra något roligare.. Kanske hittar en pinne efter vägen. Sticker hem efter kameran och så ut med Zheeba igen. Suck! Jag säger då det.., Jag vill men gör inget..

Jävla psyke!

Men jag kanske ska försöka gå upp tidigt imorgon, ta en promenad med Zheeba (kort är bättre än inget) och sen jobba på kvällen.?? Ikväll blir det promenad iaf, om inte mörkret tränger sig på :-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Vad säger man?

Publicerad 2013-08-18 22:14:21 « Vardagen,

Ja, vad säger man? Klant? Blondin? Dum? Adhd? Korkad? Smart?Jag ska inte använda vassa saker, och sågen var rostig och slö - inte alls vass.. Men tydligen fanns det kvar en liten vrede i den..

Saknaden efter dig är svår, komplicerad, tung.. Varför måste livet, på både djur och människor, ta slut? :-(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Vad gör du nu förtiden?

Publicerad 2013-08-17 13:45:32 « Vardagen,

Jaha, jobbat måndag - fredag. Ledig helg, rätt skönt :-) Men ändå ställer jag klockan på 7 och 7.15 ifall jobbet skulle ringa. Tur man kan somna om lätt ;-)Idag blir det lugnt, matlagning står på schemat iaf. Och jag har ju blivit helt frälst i krukväxter. Jag kommer handla in lite gröna växter när lönen kommer. Jag vill ju egentligen bara ha ovanliga blommor, men det funkar ju inte. Riktigt mysigt med gröna växter, typ svärdsplanta och liknande. Gäller bara att vattna och hålla efter dem..,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Bort med påslakan!

Publicerad 2013-08-15 10:10:05 « Vardagen,

Roadtrip med Annika
Helt underbart, det var inte målet med resan som var det bästa utan själva resan. Helt underbart sällskap, och jag kände iaf att vi kom närmre varann igen. Vi pratar inte lika ofta längre, vi träffas inte speciellt ofta. Men det är skitsamma - det är så här vänskap fungerar! <3 Äkta vänskap...
 
Ullared var helt okej, lite för mycket folk bara. Och tråkigt att dem inte har rätt storlekar på underkläder >_< Annars blev det ganska billigt för min del, 1300kr ungefär. Jag är nöjd ändå ;)
 
På väg hem tog vi en omväg, Skåneporten och Perstorp.. Bazinga fick nykomlingen heta, Zobel blå dam som nu är parad med Marschmallow (Spåne).

Vi svängde in på älgsafari, i Markaryd, och det tände till. Vi var inte lika slöa längre, vi fick den där adrenalin kicken som behövdes för att klara den långa vägen hem :) Vi bestämde oss också för att ta en roadtrip vid löning, och då går bilen runt Vättern bara. Och så får vi se vart vi hamnar :)
 
Jobbet.
Ja, månadsanställningen är slut, men jag jobbar på ändå. Jobbat måndag, tisdag, igår och idag. :) Ska hoppa in i duschen, för att sen bege mig mot Kumla och jobbet. 13-21.30.
 
Sist men inte minst.
Innan jag somnade igår. Jag har ett svagt minne att jag sa något med : det blir för varmt med påslakan", så tänkte jag inte mer på det. (Jag var ensam hemma) Och så vaknade jag kl 7. Går upp och Marcus är hemma. Berättar för honom om det här, och så kommer jag in i sovrummet och får se att påslakanet är borta. Då har jag tydligen dragit bort påslakanet... Men av vilken sund anledning? Jag frös ju!?
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Händer rätt mycket

Publicerad 2013-08-07 20:27:27 « Vardagen,

Jag bara älskar att jobba, när det går bra och man får höra att man är duktig eller snäll. En positiv kommentar och det gör hela min dag :-)Här hemma är det som vanligt nästan. Marcus har börjat jobba, och är nu ledig en vecka <3 Jag pillar vidare med frön, blommor och lite annat onödigt men roligt :-P

Imorgon jobbar jag sista dagen på schema, så nu är jag timvik igen. Ska slänga iväg ett mail till beroendecentrum också...
Fiska lite.

Så imorgon natt åker jag och Annika på roadtrip! <3 Ullared och Perstorp, hämta kaninskrälle :-D

Nu vet jag inte vad jag mer kan skriva.. Känns som livet flyter på, med tragiska händelser runt om :-(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Gammal skit

Publicerad 2013-08-04 16:28:27 « Vardagen,

Gammal är man.. Fy!
Idag har jag inhandlat nya skor, parasoll, solcells lampor utomhus, kattklöspelare.. Ja, och igår handlade jag lite så jag kunde plantera lite frön :-PNatten mellan torsdag / fredag så åker jag och Annika ner till Ullared, på vägen hem tar vi med oss en kanin! <3 Jag längtar efter att få komma iväg, och framförallt med Annika, det var länge sen man umgicks längre stund med den tanten! <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® halvvägs till 50!

Publicerad 2013-08-01 22:33:27 « Vardagen,

Sista dagen som 24år gammal. imorgon blir jag halvt 50!Jag tyckte jag kunde strula till det lite och göra tårta, det går alltid ner ;-)
Och så kommer mamma o A imorgon och hämtar ninen.

Imorgon är också den sista dagen på mitt arbets maraton, 9 dagar i rad.. Så kl 12 hoppas jag på att få gå hem! Då blir det bolaget och se om jag är sugen på något, åka hem och kasta ut kaninerna och sen bara sitta och njuta.. inte lyfta ett finger.. Det har jag förtjänat!

<3 Marcus <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen!


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela