® Första dagen på helgen

Publicerad 2013-10-25 14:35:00 « Vardagen,

Just nu känner jag ingen motivation till att åka och jobba... igen! Men det släpper lagom när klockan blir sent. Ikväll blir det nästan bara hem och in i sängen, för att lyckas få några timmar sömn. Tidiga morgnar är inte min grej!

Bazinga o bebisen söker nytt hem också. Bebis kan flytta om två veckor.

Finns en stor händelse inom kaninvärlden i början på nästa år - Lands utställning! Jag vill, jag vill jag vill.. Men så länge spåne är ful runt ena ögat och jag inte har fler kaniner som kan ställas så får det bli en roadtrip på en dag istället :-)
Men jag vill!

Nu ska jag försöka sova 25min innan det är ett måste att vara vaken.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® 5-4 = 1

Publicerad 2013-10-23 08:29:46 « Vardagen,

Endast en överlevande i Demonkullen, tragiskt.. I måndags hittade Marcus två st, knall fall.. Dem fick en begravning när jag kom hem på kvällen.
 
Mamma Zinga o bebisen Abigor är numera separerade - får vi hoppas att det går bättre.. Jag vet inte vad jag ska tro..
 
 
 
Jobbar:
 
Onsdag,idag, 11.30-16,30
Torsdag - LEDIG!
Fredag: 7-12+16,30-21,30
Lördag: 7-12+16,30-21,30
Söndag: 7-12+16,30-21,30
 
Tack och godnatt!
 
 
,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Lördag

Publicerad 2013-10-19 12:42:40 « Vardagen,

Känns skönt att ha vilat upp sig några dagar. Dagarna har bestått av massor med mys med hjärtat, som varit hemma, och film + serier på TVn. Snön kom igår, Zheeba var överlycklig när vi gick ut på morgonkvisten. Nu vill hon inte gå in, och när hon väl kommit in vill hon ut igen. Älskade snuttan <3
 
 
Kaninbebisarna har blivit 5 veckor, och det är bara 3 veckor kvar sen är dem leveransklara. Lite tomt kommer det bli, men jag kan inte ha kvar dem.. 
 
Älsklingen är iväg på äventyr och jag är ensam hemma, så jag ska ta med mig Zheeba ut på en snö promenad innan vi lurar på vad vi ska göra resten av dagen.
På måndag börjar schemat, som tur är börjar jag med kvällspass ;)
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Onsdag

Publicerad 2013-10-16 16:29:42 « Vardagen,

Jag tog ledigt resten av veckan, på måndag börjar jag ett två veckors schema. När oktober månad är slut kommer jag ha jobbat 138timmar, jag räknade igår och det var 128 men när jag räknade idag blev det tio till.

Så inatt har jag sovit lite över 13timmar, väl behövligt kan jag säga.
Rensat ur alla kaninburar och slängt i nytt, klorna är klippta på alla djur utom katterna. Diskmaskinen är omplockad, maten är förberedd.. Nu är det dags att ta det lugnt, ryggen och huvudet skriker. Concertan är slut, Colan och power King är slut.. Hur ska detta gå? ;-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® 5-1=4-1=3

Publicerad 2013-10-14 21:19:40 « Fyrbenta Gnagare, Personligt,

Den 12 September föddes 5 demoner, den 12 September var det bara 4 demoner.
12 Oktober var det bara 3 demoner kvar..
 
 
 
Vila i frid Anarazel <3
 
 
Naturen har sin gång, och jag trodde inte att det skulle kännas så tungt - men det gör det.
I lördags, när jag kom hem från jobbet (delad tur), hittade jag lillen livlös i buren. Syskonen var på andra sidan av buren, och ville absolut inte gå åt det hållet. Jag tog upp den och stel var den, lite kall men inte alls så kall som jag trodde. På morgonen var ju alla vid liv!
 
"Vi har ingen spade", var min första tanke. "Hur ska jag då lyckas begrava den?".
Jag gick ut och kollade på grannens uteplats, ingen spade. Och jag ville inte fråga någon granne, då skulle jag ju behöva förklara vad jag skulle ha den till och jag skulle inte klara av folks medlidande, kommentarer - för det spelar ingen roll vad folk säger så känns det tyngre än något jag känt på länge. 
 
Jag tog med mig något som jag använder i rabatten och Zheeba, gick in och hämtade bebisen och gick ut för att begrava den. Jag hade önskat att jag kunde begravt den ute hos Anders, men då skulle bebisen fått ligga i en plastpåse i flera dagar - då jag tvunget skulle jobba >_<
Det var bara en timme kvar, innan jag skulle åka till jobbet...
 
Jag hade ett mål med promenaden, jag visste vilket område jag skulle till - men vilken plats?
Solen sken, och utsikten från platsen jag valde var underbar - här ska du få vila!
 
Uffe kommer upp i huvudet, jag skulle få känna på ett lik igen - samma år. Kall och stel.. Nej! Jag vill inte! Paniken trycker sig fram genom både huvud och hjärta, jag känner hur kall jag blir inombords..
Plötsligt får jag styrka, jag börjar gräva och märker att det kommer ta för lång tid - Zheeba till undsättning, hon fick gräva en stund så det blir djupt.
Jag tar upp bebisen och känner igenom pälsen, säger några ord och lägger sen ner den i hålet - här ska den inte ligga, den ska vara levande - tänk om den vaknar till liv och jag har varit elak och grävt ner den så den dör?
 
Tankarna fortsätter explodera, paniken infinner sig - bilder i huvudet och tanken på att känna den stela kroppen. Allting spelades upp i huvudet - det blev för mycket! När jag sen kollade klockan var jag tvungen att röra mig hemåt för att hinna till jobbet.. Jag fastnade på trappen och kände inte alls för att möta Marcus där inne, jag vill inte ha någon närhet - jag vill bara lägga mig ner och gå under!! 
Efter x antal cigg så var det dags att gå in iaf, och jag möter Marcus ovanför trappen... Den bästa närheten jag känt! <3
 
Vi tittade på ett avsnitt av Big Bang Theory och sen begav jag mig mot jobbet - men jag kände inte alls för det.
Natten innan hade jag redan känt mig deppig och jävlig, inte sovit mer än 3 timmar. Den här natten gjorde inte saken bättre.. + Att jag sen fick jobba 7-17.15 (skulle jobbat 7-16.30) utan något ätbart. Men jag höll mig i skinnet när jag i själva verket bara ville lägga mig ner och försvinna.
 
Jag kan inte sortera dessa tankar, ensamheten är värst. Jag kan inte vara ensam.
Hjärtat äter upp mig, samvetet, tankar, bilder, känslor - allting spelas upp i huvudet på mig, om och om och om igen.. 
 
Saknaden är värst när jag är ensam...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Demonkullen - F: 12/9-13

Publicerad 2013-10-10 13:04:35 « Fyrbenta Gnagare,

(Demonerna, 3v + 4d gamla)
 
 
.:. Abigor .:.
Han sägs kunna se in i framtiden och ge militära råd och hjälp.
 
.:. Aldinach .:.
En demon som har kontroll över kraften i stormar, hagel och jordbävningar.
 
.:. Aeshma .:.
I Persisk demonologi är Aeshma en hårig demon som sades härska över grymmhet och ödeläggelse.
 
.:. Anarazel .:. 
En demon som vaktar gömda skatter. 
 
 

Födda: 12 September 2013
Ras: Lejonhuvad Kanin
Färg: Brun Zobel
Leveransklara: 7 November 2013
Levereras med: Härstamningsbevis/Stamtavla, övergångsfoder och hö.
 
 
(Pappa: Zobelsiames brun) <------------> (Mamma: Zobel Blå)
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Lilla bebisen! <3

Publicerad 2013-10-07 06:35:01 « Vardagen,

I lördags kväll, när jag kom hem från jobbet, var jag ganska trött. La mig i sängen men kom på att kaninerna behövde vatten, gick ut för att fylla på och såg sen att bazinga och bebisarna hade dåligt med hö, skulle fylla på. Då märkte jag att en bebis inte rörde sig. Den låg helt stilla, när jag tog upp den var den alldeles lam..

Min första tanke var att jag absolut inte skulle klara av att avliva den själv. Huvudet snurrade och försökte finna en lösning - vätskeersättning!
Marcus fick ta bebisen i handen under tiden medans jag kokade. Bebisen började krampa, eller vad man ska kalla det, huvudet böjt bakåt och sprang nästan med frambenen. "nu är det inte långt kvar" tänkte jag.

Men som tur var har jag ju en spruta med ganska lagom öppning så det gick att använda för att få i bebisen den här ersättningen. Några timmar senare var den betydligt piggare, jag släppte in den till mamma och syskon och hoppades att den skulle klara natten.

På morgonen var den lika slö som kvällen innan. Så det var vätskeersättning igen och förflytta den till soffan för uppsikt. Jag gjorde i ordning transportburen så den skulle få en chans att äta hö och pellets.. Efter några timmar var den piggare och åt både hö och pellets, mest hö. Sen fick jag lov att åka, och överlämna ansvaret på Marcus.

Det första min älskade sambo gör är att flytta buren från golvet upp på vardagsrumsbordet, så han har bättre koll. Han skickade många sms med rapporter om hur bebisen mådde, och när jag sen kom hem möttes jag av en sambo som var överbeskyddande och hade massor att berätta, bebisen satt i hans hand för att få värme och gos.

inatt ställde jag kl på 03.00 för att få den vätska, men icke. När klockan sen ringde för att gå upp, 05.20 ville den heller inte ha något. Kanske har den druckit lite ur flaskan?
Men när Marcus vaknar lär jag få rapport iaf :-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Lördag och jobb

Publicerad 2013-10-05 14:28:37 « Vardagen,

Jobbade kväll igår, och kväll idag, kväll imorgon och dag på måndag.. Helt arbetslös blir jag ju inte ;)
 
Nu har jag passat på att dammsuga och moppa medans gubben är iväg på ärenden, då får jag lyssna på hög musik (läs MIN musik) då vi inte riktigt gillar samma musik jämt ^^
 
Morgondagen blir kaninernas tur, göra rent i burarna osv. Skulle ha gjort det innan jag dammsög, men glömde bort det.. Så det får bli imorgon. Nu blir det musik en stund till innan det är dags att röra sig mot jobbet.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Onsdag?

Publicerad 2013-10-02 12:10:15 « Vardagen,

Jag har knappt koll på dagarna längre.. Igår kände jag av högt blodtryck, och då var jag ändå i viloläge. Skumt!
Idag ska jag jobba, kväll. Rätt skönt faktiskt, även om det kan bli jobbigt.

Så nu ska jag bara få i mig något, ringa Annika och gå ut med Zheeba. sen ska jag nog mysa lite bebisarna.

Jag försov mig imorse, mamma och jag skulle åka och hämta spån. Men vi kom iväg iaf, tur var väl det. Och snart måste jag åka och köpa hö, jag klarar mig ett par dagar till - men ändå.

Och när tillfälle ges ska jag åka och köpa spån så jag klarar mig över vintern, slippa skyffla spån mitt i vintern är inte speciellt roande.
Hailie har kommit till världen, 27 september. <3 Jag önskar att jag kunde åka och träffa dem, allihopa!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen!


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela