® Jag sadlar om

Publicerad 2015-03-24 18:58:31 « Vardagen,

Kan jag bli blåst av en sjuk människa, privat, så ska jag defenitivt inte jobba med sjuka människor!
Så jag släpper drömmen om att jobba med äldre missbrukare och öppnar upp ögonen, ännu en gång, för hundar/djur.
 
Hundskötare, där startar min resa!
Att få arbeta med hundar.. Och få lära mig mer om det jag redan vet rätt mycket om. Varför dem gör si eller så, det finns alltid en anledning. Men jag får mer kött på benen, och det är tack vare Cheva som jag nu söker mig till såna här utbildningar. Han kan lära mig massor!
 
Sen kör vi vidare inom djursjukvården - och till slut hamnar jag där jag vill - hundpsykolog!
Om jag tänker starta hunddagis/hundpensionat med olika tjänster, det återstår att se. 
Men jobba med människor? Never! Jag tänker kämpa mig in på djur sidan nu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Jag kämpar vidare

Publicerad 2015-03-23 15:46:24 « Vardagen,

På grund av allt som har hänt så har jag varit på min vakt 24/7 sen i höstas. Det är inte så konstigt, och det är inte konstigt att kroppen tar stryk efter ett tag. Psyket är kraftigare än man tror. Jag har ständigt varit på min vakt, varit spänd (pga ångest och stress) dygnet runt. Nu i veckan sa axlarna ifrån. Varje gång jag använder musklerna, Cheva drar iväg för att göra sina behov eller något, så känns det som att musklerna tänjs ut och det känns som att dem kommer gå av på mitten. 
Jag valde då att börja med antidepressiva igen, dem gör mig likgiltig men jag måste! Jag ska kunna ligga på sidan, på rygg, sitta vid datorn, kunna prata i telefonen mer än 5 min eller kunna ligga i soffan. Men icke! Så många gånger som jag tappat grejer, ur händerna, eller dem gångerna händer + fingrar är alldeles blåa! 
Nu har jag iaf tagit kontakt med vårdcentralen, får vi se vad dem säger.
 
Djävulen hade lagt kuvert i brevlådan, med nyckel och brev där han bad mig ta hand om hans katt. Dagen efter var han hemma! Jag fick hjälp av vaktis att lägga tillbaka den i hans brevlåda. 
Sen har han fått något fnatt igen.. Säger att två grannar har sagt åt han att hålla sig borta från mig, att jag bara utnyttjar honom etc. Hur fan skulle jag kunna det om jag inte ens har kontakt med honom längre? 
Sen är han ledsen för att jag inte pratar med han, inte ens tittar åt hans håll, men jag kan prata med andra människor.. Erhm. Det är väl inte så konstigt?
Sen har jag fått höra ryktesvägar, igen, att ungarna kommer hamna i annat hem tills det här med polisen är färdigt.Suck! Jag har dock slutat lyssna, och reagera på dessa rykten. Det gick rykten om att han skulle flytta, men det var tydligen bara bullshit.
 
Förövrigt rullar livet på, jag ska sadla om - från usk till något med djur, om det blir djursjukskötare eller hunddagis det återstår att se! Jag hade min dröm om missbrukare, men efter det som hänt nu så får jag tänka om. Jag har hellre hand om djur än människor! 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Bullcrap

Publicerad 2015-03-11 12:15:00 « Vardagen,

Menar du på fullaste allvar att jag ska tro på dina ord? Menar du alltså att jag ska tro att du bryr dig? Att du vill mitt bästa? .. Märkligt sätt att visa det på.
 
Du hör bara av dig för att du 
1) Känner dig tvingad
2) Känner dig ensam
3) Är ute efter något
.. Så jag ska göra det enkelt för dig - du behöver inte höra av dig till mig längre!
 
.. Att säga åt mig att skärpa till mig, är som att säga åt bollen att sluta rulla i en nedförsbacke!
 
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
 
Jag såg Djävulen idag. Det var kanske 10m emellan. Jag pratade med en arbetskamrat, han stod en bra bit bakom mig. Vad ville han? Varför stod han kvar? Kunde han inte bara ha gått därifrån? Jag försökte ignorera men när dem smet iväg så gick jag åt andra hållet - tydligen ville han inget då han bara iakttog mig på avstånd!
*Ryser*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Såja!

Publicerad 2015-03-05 15:26:42 « Vardagen,

Jag tror inte att det var någon riktig förkyldning som kom igår. Det kan det inte ha varit... Då hade jag känt av det idag med.. Jag tror det är kroppens sätt att säga ifrån. Den behöver sova, behöver lugn och ro en stund. För yrsel har jag aldrig känt pga feber tidigare. det var läskigt igår.. 
 
 
Nu kanske något lugnar ner sig lite. Cheva påbörjar nytt foder ikväll, strikt! Aldrig har jag varit speciellt strikt på hur mycket/lite hundarna ska äta. Men nu när jag köpte dyrt foder (visst det var kampanj så betalade bara 429 istället för nästan 700kr.) så hoppas jag att hans allergi blir lugnare. Att det hjälper hans hud något. Reagerar han på det här med så finns det bara ett foder, som har rimligt pris, kvar att testa. Jag vägrar betala över 700kr för 15kg hundmat, egentligen. Men det andra kostar 799 och är helt spannmålsfritt. Antingen det eller veterinär foder, och det skulle kosta strax under 1000kr och det vägrar jag! Totalt!
Det är en djungel när det handlar om foder i vanliga fall, men nu när jag har en hund som är känslig så får man tänka efter och verkligen lägga ner energi på vad man stoppar i dem. 
Och istället för att matkostnaden är 400kr/mån är den nu 800kr/mån, men skulle jag köra samma foder på Zheeba som Cheva får nu så är månadskostnaden ca 13-1400 kr/mån och det är inte ens acceptabelt på två hundar.. Inte en chans!
 
Så nu har dem strikta dieter, båda två. Godiset som jag kommer träna dem med sen blir blodpudding, så enkelt är det! Det får endast bli något sånt.. Blodpudding eller något annat rent..
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen!


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela