® Karl fritt !

Publicerad 2012-06-28 11:03:31 « Vardagen,

Sådärja. Jobbade igår kväll, och visst var det lite stressigt men det började ju lite snurrigt. Men det ordnade upp sig :) Stannade kvar en stund och pratade lite med mina kära arbetskamrater för att sen åka hem till två karlar. Ja, Danne kom ju igår.. Grillat på schemat! kl 23 satt vi och åt. Perfekt ;)
In i sängen och försöka sova, lyckades somna någon timme säkert. För sen mellan 1.45 - 4.30 ungefär så låg jag vaken och kunde absolut inte somna :/ Vaknade av att Zheeba morrade på Danne, han vaknade ju före oss sjusovare, när han gick i lägenheten och öppnade balkongdörren som gnisslade.
 
Upp och göra ordning kaffe till pöjkarna och käka lite frukost. Sen har man mest tagit det lungt. Var ut med odjuren en stund, men det är för varmt för att göra något krävande arbete utomhus. Så det blir av efter jobb ikväll. Så nu ska jag plocka lite och senare iväg på jobb mellan 17-21. :)
 
Jag får iaf hoppas att karlarna kommer hem helskinnade, alternativt hem överhuvudtaget imorrn ;P
Men jäävligt nice svit fick dem iaf. ;) KLICKA HÄR FÖR BILD!
 
CIAO!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela