® Omdömen - Rejta

Publicerad 2013-01-08 15:06:00 « Omdömen,

 
Bra belägen och toppen personal som tar hand om sina kunder. Det enda som är lite fel är väl att dem har en postlåda utanför men säljer inga frimärken :/
 
 
 
 
Jag har alltid gillat NA, framförallt för att det varit ett lättare språk i den än tex Aftonbladet. Numera läser jag sällan NA, kanske ett par gånger i veckan på webben. Men efter att dem ändrade layouten så är det alldeles för snurrigt så läser via appen istället.
 
 
 
 
Dem tar verkligen hand om katterna här, Luktfritt trots många katter och otroligt bra människor som håller i det hela.
 
 
 
 
Bra personal och ganska bra öppettider. Och självklart är det lite dyrare i en sån här affär än tex Ica Maxi pga att det ska gå runt. Men är man villig att betala lite extra så är det en bra affär :)
 
 
 
 
Bra öppettider och bra personal. En mack, precis som Magnus skriver, som har nästintill allt - till bra priser dessutom ;)
 
 
 
 
Bra service, med bra råd som får en att förstå. Även om man känner sig tjatig så kan personalen hjälpa en med rättigheter osv :)
 
 
 
 
Mycket fin miljö med bra promenadvägar runtom. Personerna är trevliga och välkomnar en gärna. Enda som är synd är att det är svårt att ta sig dit utan körkort, och att det ligger lite långt utanför Kumla
 
 
 
 
Bra belägen leksaksaffär, med hyffsat bra piser. Hjälpsam personal
 
 
 
 
Bra utbud och bra priser! Trevlig personal som mer än gärna hjälper en med alla konstiga frågor :)
 
 
 
 
Har aldrig behövt vänta särskilt länge för att få hjälp. Trevlig personal som verkligen är service minded :)
 
 
 
 
Här handlar många, oavsett om det är folk ifrån Kumla eller andra städer i landet. Jag gillar deras utbud och precis som med Ica, så finns det basic varor. Och lite annat smått och gott. Personal som hjälper en, men efter att dem möblerade om för ett tag sen så är det svårt att hitta.
 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Postat av: Joanna-Livet med Asperger+reumatism

Publicerad 2013-01-08 20:35:24

bor du i kumla? min pojkvän bor där:)

Svar: Jag bor i Kumla kommun, en bit utanför Kumla :) Vad roligt :D
JhillhzaN

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela