® Rejta - Omdömen

Publicerad 2013-02-25 11:31:02 « Omdömen,

 
 
Strålande sortiment, bra priser och bra leveranstid :)
 
 
 
 
Lätt sorterat, lätt att hitta vad man söker och det finns kunskap hos personalen bakom sidan. Uppskattas !
 
 
 
 
Bra support, snabb leverans och otroligt bra sortiment :)
 
 
 
 
Strålande koncept! Supporten är snabb, effektiv och hjälpsam om man har frågor, synpunkter eller klagomål om någon användare eller funktion på sidan. Enda som drar ner är att det ibland kan vara svårt att hitta vad man söker i kategorierna.
 
 
 
 
Brett sortiment, dock samma priser som i butik - vilket jag kan tycka är lite synd. Men positivt att man kan hämta ut i valfri Lindex butik :)
 
 
 
 
Enkelt att hitta det man söker, och inte speciellt dyrt att lägga ut annonser heller. Och jag har även fått positiv respons när man kommit med synpunkter eller anmälan på någon annons. Mycket trevlig personal
 
 
 
 
Bra priser, bra urval utav böcker och är det något speciellt man letar efter så får man råd och tips om vart man kan vända sig (om dem själva inte kan ta in det). Bra leveranstid.
 
 
 
 
Otroligt snabb leverans, lite jobbig sida vid beställning så det gäller att inte ha för bråttom ;)
 
 
 
 
Har endast positivt att säga. Hjälpsam personal, snabb leverans, och otroligt bra kvalité på sina prylar.
 
 
 
 
Brett sortiment, som finns till alla människor och storlekar! Finns något för alla. Enda negativa, som jag kan tänka på, är att vissa kläder som är slutsålda (som inte kommer in i lager igen) ska tas bort när sista varan köps.. Snabb leverans, dock tråkigt att man inte kan betala med kort vid sin beställning utan får ta det via postförskott :/
 
 
 
 
Otroliga priser med dunder kvalité på sina prylar. Ett företag som vet vad kundservice betyder och som verkligen vill sina kunder väl och informerar om ev. skador. Snabb leverans! Och jag kan verkligen rekommendera dessa :)
 
 
 
 
Bra sortiment, dock i väldigt små storlekar på underkläder. Snabb leverans och trevlig personal som svarar inom 24 timmar på frågor man har
 
 
 
 
Välpackat och snabb leverans. Bra priser och otroligt brett sortiment, vad mer kan man begära av Ginza? ;)
 
 
 
 
Snabb leverans och brett sortiment. Bara plus i kanten!
 
 
 
 
Otroligt lätt att hitta vad man söker, snabb och trevlig kundservice. Lätt att få svar på sina frågor, och dem svarar inom 24 timmar!
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela