® Hemma igen

Publicerad 2013-02-17 21:19:50 « Hyresgästföreningen,

Gårdagen bjöd på mitt livs första hotell upplevelse! Bara det var positivt. Som dem flesta redan känner till så började vi, jag och några grannar, starta upp en lokal hyresgästförening här ute i Kvarntorp i höstas. Efter omständigheterna så har jag nu gått ner från stolen som ordförande där och satsar på högre nivåer till nästa år, eller senare under året.
 
En god vän + granne anmälde mig, och honom, till det här vinter forum (konferens typ) i Västerås. Och jag skulle ha åkt med honom, men efter omständigheterna så blev det inte riktigt så. Men jag tog mig dit, som han hade velat, och klarade mig igenom dessa dagar tillsammans med stöd och hjälp ifrån Örebro HGF och även andra människor, som kom ifrån andra ställen. 
 
Jag har lärt mig väldigt väldigt mycket och vet vart jag står nu. 
Hyresgästföreningen är bra, jag gillar hur dem arbetar och deras målsättning. 
För dig som inte är medlem ännu - gå in på deras hemsida och läs lite --> Hyresgästföreningen
 
 
Men! Natten till idag vaknade jag av att någon tittade på mig. Någon hade sitt ansikte såå nära mitt, så jag vaknade till. Jag kollade rakt fram, där stod det en fotölj, och i den fotöljen ser jag konturen av en människa. En kraftig sådan, jag hinner inte mer än gnugga ögonen för ens jag tänker: "vad fan händer, är jag psykotisk nu?" Jag tänder lampan och den här synen är borta. Jag vet inte vad det var, eller hur jag ska förklara det - men det tog hårt mig! 
Jag lyckades iaf somna om, komma upp och äta frukost och ta det lungt tills nästa seminarium startade :)
 
Jag känner mig dock helt tom, men ändå ledsen, helt blankt..
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela