® Leksaker för barn, eller bara ett sätt att tjäna pengar?

Publicerad 2012-11-20 23:40:00 « Mänskligt,

Gick igenom dessa leksaksaffärs kataloger nu när julen närmar sig, det är ju då dem här katalogerna kommer ut! Och hittade något som fick mig att häpna! Nog för att man vet att samhället är på väg åt fel håll, men det går ju bara utför! Kolla dessa "leksaker", och tänk efter vad det skickar för signaler till barnen. 
 
 
"Chihuahua med böjbar kropp, halsband och en klänning som lyser i mörkret, med tillbehör såsom en filt och väska".. WOW! En väska och en filt, allt vad en hundägare behöver för sin hund.. Eller? Vart är maten, koppel och leksaker? Vad är det för djurhållningssätt vi lär barnen? O.o
 
 
Jag menar inte att det är dåligt att låta barnen leka med leksaker, eller att man inte ska lära dem tidigt. Men dem kan väl lära dem rätt ifrån början? Eller är det bara jag som ser på det på ett vrickat sätt?
 
Dela gärna med dig utav dina åsikter.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Postat av: Shameless

Publicerad 2012-11-21 07:52:29

Jag håller med. Man framställer att det är en "barn-lek" att ha hund :(

Svar: Jajemänsan! Säg att familjen skaffar hund, och barnet tror då kanske att hunden ska sitta i den där väskan hela dagarna, så länge den har filt och lysande klänning. Skäms!
JhillhzaN

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela