® Utställningen!

Publicerad 2012-08-04 16:27:57 « Hundliv, Vardagen, Zheeba,

Jag, Linda och Adam åkte imorse. In till Örebro. Nu var det dags, nerverna var inte riktigt på plats. Det var en lugn dag. Det tog sin tid, men det brukar det ju göra på utställningar.
 
Emma och Mac (Fluffettiiiii) kom och hälsade på. Det var kul att sehenne iaf :)
Domaren kom och pratade lite med Emma, då hon har collies hemma och sa "tack för att du tog med dig en riktig hund idag" :) haha.
Väl inne i ringen ville inte Zheeba lyssna utan ville springa sin egna väg. När vi var sälva i ringen var jag lite lugnare och då gick hon så fint så. Domaren fick kolla igenom henne för att hennes nos var inriktad på godisskålen som stog någon meter framför. Haha! Den hade hon snappat upp varje gång vi hade sprungit förbi där. Och jag är ändå nöjd, hon fick sån fin kritik så jag är så glad så! Hon fick hp (hederspris) och fick gå vidare i sin klass. Vi mötte underbara hundar och kom på delad 6e plats (av 8 startande). Medalj, rosett och underbar kritik = underbar hund!
Värdig vinnare i våran klass måste jag säga. Och domaren sa även att alla hundar var i fin kondition och väl visade :)
 
Bilder kommer komma upp!
 
"Feminin tik med fint huvud. Väl pigmenterad. Bra hals och extremt fin rygglinje. Goda rörelser fram & bak. Väl kroppad med gott förbröst. Gott temperament."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela