® Hundfoder utan tillsatser?!

Publicerad 2011-03-28 13:30:16 « Frågor & Svar,

Behöver lite hjälp..

Har ni några förslag på foder som är helt utan tillsatser?-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Zheeba har fått vara ute och sprungit med Daizy (grannens hund). Korthårig Collie, hur söt som helst :)
Och sen vart jag väldigt chockad när Lindas Bosse kom springandes fram mot mig innan idag. Han som varit lite osäker då han alltid mött mig med elaka Zheeba ;P Så blir man så nojig när dem små springer omkring och man är så rädd att trampa på dem. Men dem är ju uppfostrade så man inte trampar på dem lätt, koll har dem :)

Glömde ju bort att berätta att häromdagen fick Zheeba ligga i koppel utanför dörren medans Lindas hundar sprang omkring. Hon pep, gnydde och ja. Lät helt enkelt. Men det är bara att träna på. För så låter hon inte när man ser katter eller andra hundar som är större i storlek. Bara när dem är lösa eller så.

Hon är nog bara lite knepig den här damen.. Hon har umgåtts med hundar i Chihuahua storlek innan och inte alls pipigt lika mycket :/ Sen vart hon uppfostrad av en Jack Russel som valp.. Så något fel är det i skallen..

Linda, promenad med dem små någon gång?
Låta dem springa omkring och Zheeba får vara i koppel, får se ifall det hjälper - *håller tummarna* iaf :D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela