® Nyårsafton närmar sig..

Publicerad 2011-12-30 19:56:56 « Vardagen,

Ett nytt år närmar sig med stormsteg, hur har du förberett dig inför kvällen?


Imorrn börjar jag dagen med ett viltspår med grannen Mario och Anders, tillsammans med Zheeba och Vilma. Det blir Zheebas första viltspår, så det kommer bli mycket intressant. Det lägger vi på morgonen, och går det lite senare. På eftermiddagen kommer Annika med Lovis hit, strax efter det så kommer Fanny hit och firar nyårsafton. Maria skulle dyka förbi också :) Jag har förvarnat dem flesta grannar om att det KAN bli hög musik för hundarnas skull, och än så länge inga elaka kommentarer :)

Men som jag har hört det på folket som bott här ett par år så är det oftast lugnt här ute. Så vi får hålla tummarna för det, men det skadar inte att vara förberedd. ;)

I början av nästa år så är det nya rutiner som gäller. Fram till skolstarten är det långpromenader som gäller, varje dag! Ska förbereda mig för skolstarten också, jag längtar verkligen!

Nu blir det snart natti natti :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Varm O´boy och Cesar Millan

Publicerad 2011-12-27 19:16:23 « Vardagen,



Den här boken fick jag av ffamiljen på andra sidan väggen (svägerskan och norskan med alla ungar och hundar) och den började jag med imorse. Och den är lättläst, bättre än den andra boken.
Så nu blir det varm oboy och boken :)

Imorrn blir det storhandla, så man har mat och kan baka med dem nya sockerkaks formarna :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® God fortsättning allihopa!

Publicerad 2011-12-27 09:45:49 « Vardagen,

Ja, det har hänt mycket på en vecka må jag säga. I tisdags var jag ensam med Eliaz och Ewelin heela dagen, och det gick kanon. Vi bakade lussekatter och kladdkaka. :)
Sen fick jag vara ensam med dem en stund till på fredagen. Ja, handla julklappar måste man ;P

Julafton var otroligt mysigt. Vi var hela familjen!
Mamma, Anders, Mormor, Brorsan, Syrran, alla barn.. Hur underbart som helst! <3

I söndags åkte jag hem, fick skjuts utav Pia, och lyckades duscha innan det blev strömavbrott pga stormen här i Kvarntorp. Igår, när man vaknade, fanns det fortfarande ingen ström. Pratade lite med grannarna och hyresvärden satt i kö för att få hjälp. En elstolpe låg på marken med ett träd över sig, men det var tydligen inte det som var problemet?! :/
Efter lite mer än 18 timmar utan ström, så kom den tillbaka. Uppskattat!


Sen har jag myst med min underabara själsfrände! <3
Underbart..


Nu på morgonen så låg han klarvaken i soffan, trots att han ska upp om ett par timmar -.- Stackars bebisen! :( Man får göra det bästa av situationen. Jag ska iaf köra igång tvättmaskinen och diska upp allt som inte gick att diska igår :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Tips och Idéer

Publicerad 2011-12-18 21:49:57 « Hundliv,

Såna här köpte jag till Zheeba, för ett tag sen, och hon absolut älskade dem!

http://www.iknoko.se/sv/produkter/atbart/godis/planet-pet-chiken-chip-100-g.html?grp=523272

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® God Jul... I Förskott.. Alla Läsare

Publicerad 2011-12-18 21:49:22 « Vardagen,

Ja, imorrn drar jag mot Mullhyttan. Första stoppen blir Örebro. Vara hundvakt åt Olivia, handla julklappar och möta upp Marcus innan han börjar jobba och sen raka spåret ut till skogen igen. Ska bli riktigt kul, och en hel dag med Eliaz och Ewelin på tisdag. Då ska vi storstäda, leka ute i snön, handla och baka :)

Så nu har jag packat ordentligt, men får packa om då den här resväskan blir alldeles för jobbig om jag ska ta den på bussen. Så ska packa om här om en stund. Ska bara bränna en skiva först, fixa över lite ny musik till mobilen. Hoppa in i duschen, betala räkningar osv sen är jag klar för sängen :)

Såna här tänkte jag köpa till Zheeba imorrn också.. Visst skulle hon bli fin?

I mellandagarna kanske pappa kommer förbi ett par dagar.
Det är väl både bra och dåligt. Med tanke på hur det varit osv.
Men man får göra det bästa av situationen.




Så med detta sagt, så önskar jag er alla en riktigt god jul så hörs vi
om en vecka igen :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Det vart en lång promenad iaf..

Publicerad 2011-12-17 14:03:29 « Vardagen,

Längd: 5,28km
Tid: 1,15 timme
Brända Kalorier: 334 kcal


Ja, det vart en liten runda idag. :) Fick med mig Daizy, Anders och Wilma. Resan gick runt Kvarntorpshögen och hem igen. Riktigt skönt faktiskt. Dock så var det regn när vi började, halvvägs böt det om till snöblandat. Kom innanför dörren då vräker det ner snö.. Gissa om två i familjen blir glada? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Långpromenad?

Publicerad 2011-12-17 10:40:38 « Vardagen,

Nyss vaknat av att jag hostade. Det kittlade så pass mycket i halsen. Och detta är andra dagen i rad, när jag sen gått upp så slemmar halsen nästan igen. Säkert någon förkylning eller något sånt. :/

Nu ska jag bara äta någon macka och börja röra mig utåt. Tänkte gå runt Nordsjön idag OM det inte regnar dvs :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Lussekissemissar!

Publicerad 2011-12-16 10:56:19 « Vardagen,

Igår kväll bakade jag coh hjärtat lussekatter. Och det är alltid lika intressant då hans katter blir stora och tjocka. Mina blir små och smala. :) Det är skönt att hjärtat är ledig dem här dagarna innan jag ska åka till syster yster. Då hinner man ha lite extra tid med varandra. :)

Nu är det iaf dags för frukost! Ciao!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Oj vad klockan tickar iväg !

Publicerad 2011-12-14 23:56:28 « Vardagen,

Inatt satt jag uppe genom att pilla med lägenheten. Marcus kom hem och vi käkade innan det bar av mot läggdags. Gick upp 14.30 i eftermiddags och känner mig inte helt pigg. Men vi har varit in till Kumla och handlat, lagat mat (stuvade makaroner och falukorv), duschat, varit ute med hunden. Kollat på Bonde Söker Fru - Bröllopet! Och Uppdrag Granskning.

Nu blir det mystid med Marcus innan jag ska lägga mig. Arga Snickaren får det bli. Imorrn kommer Fanny och det är en långpromenad inplanerad :D CIAO !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Julpynt !

Publicerad 2011-12-13 23:18:34 « Vardagen,

Ja, efter lite småpill och en PowerKing så kunde jag inte hålla mig. Dem här stackars julpynten har ju fått legat i en papppåse i ett par veckor nu. Jag kände att det var dags att göra något med dessa julkulor som blev över. Så fram med fiskelinan och fantasin och whooops så var dem uppe. Det sitter även några i fönstrena, några i grangirlangen på uteplatsen :) Men jag gillade den här mest:


[Mobil bild]


Och nu är jag ganska nöjd med dagen. Jag har haft en lång men händelserik dag. Jag ska pyssla lite till i kontoret och flytta tillbaka datorn dit, plocka undan och göra fint här på vardagsrumsbordet innan jag viker tvätten och fixar lite i sovrummet. Jag som oftast är överallt och ofta gör saker halvklara har haft riktigt stor nytta utav dessa Mindfulness övningar. Dem här vi fick lära oss på ADHD/ADD gruppen under hösten. Nu är den kursen slut dock, men jag känner mig piggare och gladare. Väldigt mycket tillfreds med mig själv.

Ahjustde! Öppnade in till uteförrådet.. Vad är det då som surrar i örat? Jo en myggjävel. En till, en till. MASSOR! Fram med hårsprayen och stänga fort som fan! Täckte självklart över alla akvariegrejer så det inte skulle komma något på dem :) Imorrn är det förrådet under trappen, här inne, som ska få sin lilla renovering ;)

Men nu är det dags att fortsätta :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® En heel dag!

Publicerad 2011-12-13 21:49:36 « Vardagen,

Började dagen klockan 6, iväg till bussen och vidare mot Lindesberg. Var hos socialpedagogen och sen vidare till Örebro och hem till mamma. Hjälpte henne med gardiner och sen bar det av mot Marieberg. Fick ett par fräna skor (dock rosa, och jag som hatar rosa men jag gillar dem och dem sitter ordentligt) av mamma och några strumpor. Och trevligt sällskap, så jag är hel nöjd :D



Fixa även över Guppysarna från akvariumet vi hade på köksbordet. ÄNTLIGEN har jag mitt köksbord som ett köksbord! Hallelulia! Invigs imorrn ;)
Har även pillat i stora akvariumet och tycker att det vart ganska bra..



ÄNTLIGEN KÖKSBORD :D



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Skrämmande historia!

Publicerad 2011-12-11 22:00:27 « Vardagen,

Jag och Anders var ju ute och gick idag. Vi gick vid hundbadet och hundarna gick lösa. Plöstligt hör jag hur en pinne knäcks i skogen och det första som dyker upp i skallen på mig var "ääääääääälllllllgggg". Jag ropade till mig Zheeba så hon fick skälla. Det där knakandet hördes igen, igen och igen. Igen och igen, igen och igen. Jag gick om Anders, så han fick gå sist (hahaha) och var livrädd. Vi lyssnade och hörde det där ljudet igen, till slut hörde vi människoröster - hajar du? Det var människor i skogen som skrämde livet ur mig! Inte hade dem mage att säga något heller -.-

Tidigare på promenaden hade vi mött på en kärring med en Jack Russel / Shipperke blandning, riktigt söt faktiskt, som frågade om vi hade sett några vildsvin?!?! Vildsvin? Då törs fan inte jag gå den där vägen själv något mer! Hon förklarade att det fanns tydligen två familjer där ute i skogen som höll till i närheten.. Dem vill inte jag träffa iaf!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Söndagspromenad!

Publicerad 2011-12-11 15:09:38 « Vardagen,

Det vart en rejäl långpromenad ..

Längd: 9,54km
Tid: 2.23 timmar
Brända kalorier: 610kcal.

Fick sällskap utav grannen Anders och hans extra hund Wilma. Vart ett stopp vid Norrtorpssjön och hälsade på Mario. Nu är vi hemma och ska äta lite och glo på "Modern Family" :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Godmorgon Söndag !

Publicerad 2011-12-11 11:13:05 « Vardagen,

Har suttit här ett tag och finner ingen ork till att röra på fläsket. Men! Det är väl lika bra att sätta igång så man har det gjort, eller vad tror du?

Det blir en promenad ner till Norrtorpssjön och kolla när dem byter ut bollarna mot dunkar - i jetski sjön. :)
Zheeba ligger och glo på mig så det är nog dags..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Ensamhetsträning

Publicerad 2011-12-10 23:46:40 « Vardagen,

Vart en liten promenad ikväll. Det vart bara i Kvarntorpsområdet dock men Zheeba lyssnade bra och vi har kört lite hjärngympa nu på kvällen. Medans jag pratade med Annika i telefonen så tränade vi lite ensamhet. Hon blir bara bättre och bättre min lilla dam :D

Livet har sina goda stunder!

Nu är det serie och sängen!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Stall miljö - mysigt!

Publicerad 2011-12-09 21:14:21 « Vardagen,

Då har jag varit iväg med Felicia, Göran och Kjell till Della. Och vidare mot ridhuset. Att se en 3årig häst i så god och fin form, med så fina steg och bra kontakt, som den här hästen i ridhuset, hade med sin ägare.. Ujujuj! Helt fantastiskt :) För Felicia gick det bra och det är alltid lika kul att se när dem rider.

Jag fick lite rep ifrån höbalarna så ska fläta lite leksaker med det så blir det här kanon bra! :D

Nu ska jag ut på kvällspromenad i halkan med den här virrpannan på fyra ben - får väl se om jag överlever ;P


Blancha sover :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® På med kläderna !

Publicerad 2011-12-09 14:51:57 « Vardagen,

Ne! Det blev inte som jag trodde. AnnaLena och Bengt hämtade upp Fanny lite tidigare, så jag mötte upp dem och gick bort till Göran och Mario. Snackade lite och tog med mig en snöskyffel hem :)
Har diskat och fixat kaffe åt hjärtat. Nu är det bara lite små pill och fixa ordning något att äta innan jag ska iväg och hjälpa / titta på när Felicia rider.

Sen blir det kvällsmys med Zheeba. Lite leksaks pyssel tror jag :)


RIP Mammas Buse. 2005-2007 <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Fredag - Helg !

Publicerad 2011-12-09 13:48:56 « Vardagen,

Så då har man varit ute med dem fyrbenta damerna på promenad i regn och slask - Fanny var inte riktigt lika pigg som igår. Kan det bero på att det knappt fanns någon snö kvar? ;P Zheeba däremot drog mot dem vita fläckarna hela tiden och skulle prompt dit.

Nu ligger dem båda och snarkar. Och jag pillar vidare med bloggen utseende och lite annat smått och gott som man kan tänkas lägga in :) Några förslag kanske?


Tussan får vara med på ett hörn :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Kvälls syssla - Hundleksaker

Publicerad 2011-12-08 22:14:21 « Hundliv,

Jag hittade en människa som pysslade med att göra egna hundleksaker, och tänkte att det vill jag fan också göra! Nu när man håller på och tränar in att hon ska lägga leksakerna i kartongen och självklart till träning. Så jag letade reda på hur man gjorde, och när jag väl lyckats förstå hur det gick till så gick det undan :D





Dem två försökskaninerna verkar väldigt roade:


Men leksakerna är mycket väl godkända utav dessa töser, och det är
ju ändå huvudsaken :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Gör din egen kampfläta

Publicerad 2011-12-08 12:41:07 « Tips & Trix,

Vill du göra en rolig, tålig och billig leksak? Då är kampflätan något för dig!
En extremt tålig leksak - och skulle den gå sönder så kan du trösta dig med
att du inte har slängt ut pengar i onödan :)

Kampfläta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Hundträning - Balans

Publicerad 2011-12-08 12:19:26 « Tips & Trix,

Jag har inte fokuserat speciellt mycket på balans övningar. Men jag har ett tips, och jag vet inte om jag har skrivit om detta tidigare, till er hundägare. Stora som små!

Ha en stol, pall eller något annat hård som hunden kan stå på. Helst en lagom stor yta för hunden. För en liten Chihuahua räcker det med ett par böcker i hög, stabilt ska det självklart vara. En tjock bok kanske? :) För er med lite större hundar kan man ta en köksstol, en pall eller som jag har använt en plast dunke av något slag..

Locka upp hunden på den här ytan och beröm för minsta lilla steg hunden gör. Men vänta med beröm tills hunden står still, tex med bara ena tassen på ytan. Öka sedan till nästa steg, dvs båda framtassarna. När hunden inte har något problem med det kan man öka till tre och till sist fyra.
Dem flesta hundarna kommer vilja sätta sig när dem kommer upp - men dem ska stå!
När dem sitter så tränar dem inte på balansen, och dem är (troligtvis) vana vid att få godis när dem sitter. För det är oftast det kommandot man ger oftare än något annat.

Du kan öka träningen, när hunden väl kan stå på den här ytan utan problem, genom att göra olika trix uppe på den här. Men hunden ska kunna dessa trix innan du gör dem på ytan! Som tex, sitt, vacker tass, stå på bakbenen etc. Vissa små hundar kan tom dansa uppe på såna här om ytan är lagom hög (inte för hög ifall dem skulle tappa bort benen!)


Och glöm inte bort att ha kul tillsammans med din hund!
Lycka till =)



(Detta är Lovis, Irländsk Varghund - Hur duktig som helst)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Lååångpromenad !

Publicerad 2011-12-08 12:09:28 « Vardagen,

Jag och Linda bestämde oss för en promenad idag, och så vart det :)
Fanny, Zheeba, Daizy, Bessa och Bella - hela hundgänget!

Längd: 7,55km
Tid: 2timmar och 28sekunder.
Brända Kalorier: 477.

Jag är stolt över mig själv, med stålhette dojor så gör det ont i fötterna nu. Men eftersom att dem är dem enda som sitter bra så fick det bli så. Dem andra jag har, Marcus skor egentligen, är lite för stora så skulle bara få skavsår.


Annars idag är det väl inget speciellt planerat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Reflexer på - ut och gå !

Publicerad 2011-12-06 23:22:19 « Vardagen,

Imorse var jag uppe en bit innan klockan ringde och hjärtat kom hem som vanligt :) Dock var jag inte det minsta pigg. Och på dåligt humör pga att jag var trött.. Men vaknade till runt 9 eftersom jag missade busshelvetet från Örebro till Linde pga bussen från Kvarntorp skulle stanna på varenda jävla hållplats OCH lyckades träffa varenda röd lampa genom heeeela stan! Var man lagom pigg på direkt på morgonen.. Så kom ju försent till mötet med socialpedagogen men lyckades boka om det.

Idag var även sista mötet med ADHD / ADD gruppen. Kul men tråkigt. Man har blivit van vid att åka dit varje tisdag, så vad ska man göra nu då? Jo nästa tisdag ska jag tillbaka till Linde, men bara halvdag, för att sen KANSKE åka till mormor och hjälpa henne lite.
I Linde ska vi prata om dessa olika stenciler om mitt mående genom tiderna. Riktigt intressant, förra veckans var den lägsta hittills. Riktigt coolt :D
(Bilder finner du i ett eget inlägg)

Träffade på Chris en stund, käkade på 37an och tog med mig em macka på beställning till hjärtat här hemma. Gruppmötet och sen buss in till Örebro, bussen vidare hem. Sprang hem, på med mer kläder - springa ut till vägen och åka med Pia och Göran när Felicia skulle rida för instruktör idag igen. Riktigt kul - men hur fan rider folk?! Och hur lär folk ut? Jag trodde jag skulle bli tokig! Jag är inte världsbäst på att rida (va fan jag har inte ens galopperat på flera år) men jag har väl snappat upp lite med alla samtal med Annika, och framförallt all information från ridskolan.. Hem och lagade ordning lite hamburgare och pommes.

Telefonen har fan gått i ett sen kl sex. Jag fattar inte!
"Vad har jag för nytta av att veta vad som hänt borta hos Karlsson?"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Hästar & Hundar

Publicerad 2011-12-05 22:15:40 « Hundliv,

Ikväll har jag varit med Pia, Göran, Nattis och Felicia och kollat på när Felicia red för instruktör. Och jag kan se sambandet mellan häst och människa - hund och människa. Kan du?

Sambandet mellan en häst och människa kan utspela sig på många olika sätt, och det är alltid kul att se dem olika olikheterna parterna emellan. Felicia och Della har sin relation, Annika och Athlas har sin. Dem är så lika men samtidigt olika.

Jag har en relation med Zheeba, en annan med Fanny och Olivia.
Man sitter ofta och funderar på om andra ser det som jag ser..
Dvs att häst och hund är jävligt lika. Du behandlar dem på likadant sätt.
Hur du lär dem saker etc  - logiskt tänkande och sunt förnuft kommer
man riktigt långt på :)



Jag vill till ridhuset och köra igenom ett dressyr program, fast med Zheeba.
Med fot, stanna, platsliggning etc. Att hunden inte ska galoppera när den ska trava.
Men sånt tycker jag är roligt iaf - vad tycker du? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Den gamla goda (?) tiden

Publicerad 2011-12-05 14:29:15 « Mänskligt,

Har suttit och kollat igenom gamla mobilfilmer. Ursch vad tiden går fort, och vad mycket som kan hända på en kort tid.. Filmer från när jag hade Bonzo. Film när jag stod på scen, för första och enda gången, och sjöng mina egna låtar i Stockholm. FYY! Gamla filmer på syrrans två äldsta ungar. Filmer på fylle människor. Filmer från alkis tiden i Hallsberg. Ne! Fyfan vad tiden har gått fort.

Vissa gånger kan man ju sakna tiden, men tänker man efter så är det bra att ha haft det gjort. "Vuxit upp" eller hur man ska uttrycka sig. Men kul har man haft. Smal var man också på den tiden, och dit ska jag tamigfan igen! Ner alla dessa extra kilona!


Vart fan kommer alla KILON ifrån??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Jogging / Powerwalk

Publicerad 2011-12-05 13:11:40 « Vardagen,

Ja, eftersom att konditionen har svikit mig den senaste tiden så tänkte jag ta en jogging tur. Men eftersom att jag är så jävla lat så blandade jag det med powerwalk. Zheeba tyckte mest det var roligt att mamma sprang ;P

Jag som hade tänkt ta sovmorgon idag, vaknade och var pigg kl 6. Dvs att Marcus hade rätt igår när han sa att jag kommer vakna tidigt.. -.- Men lyckades somna om och vaknade runt 10, somnade om igen och vaknade vid 12. Perfekt! Är hyffsat pigg ändå.

Idag blir det lite småpill här hemma. Tvätta och städa lite smått :)
Ska även träna Zheeba lite framåt kvällen sen.

Det här med andnöden, som jag hade i somras, har nästan försvunnit. Jag vaknar inte av att jag inte kan andas längre. Men istället för jag andnöd när jag anstränger mig. Blir irriterad, förbannad, motionerar etc. Men som tur är har jag kvar inhalatorn så den har hjälpt mig när jag känner att det är på g att täppas igen. Visst, man kanske borde söka läkare för det här - eftersom jag inte vet vad det är. Men jag chansar ju på att det sitter kvar sen förra lägenheten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Söndag Kväll..

Publicerad 2011-12-04 22:32:44 « Vardagen,

Igår plöjde jag upp på Kvarntorpshögen. Eftersom att det regnade och blåste som attans så vart det inget långdraget äventyr. Men vi fick se nya konstverket ;)

Idag gick jag en promenad med Mario och Daizy. Zheeba då som ville leka med Daizy, fick inte riktigt det då dem båda var kopplade. När Zheeba sen fick springa lös var det pinnjakt på gång. Hon var överallt och skällde på någon stackars pinne hela tiden. Den ville tydligen inte riktigt som hon ville.
Men det vart en halvlång promenad. Sen ville Pia ha sällskap in till stan, så lämnade Zheeba hemma och åkte med henne. Efter det vart det en liten matpaus hemma för att sen sticka iväg med Pia, Nattis och Göran till stallet. Felicia skulle rida i ridshuet så då ville jag följa med och titta :) Det är alltid kul att se förändringar.

Sen hem och laga mat, samtidigt som jag skulle baka chokladrutor. Stuvade morötter! MUMS! Och sen när jag och hjärtat hade ätit drog jag över till Pia och fikade lite med dem och är nu hemma i soffan igen. Får väl se när man somnar ikväll. Det har varit en händelserik dag :)

Jo, justde! Igårkväll skulle jag träna Zheeba lite.. Det här med att städa undan leksakerna. Dock så gjorde jag ett stort misstag och får nog börja om från början igen. Men då ska jag se till att vara på bra humör och sluta när det går som bäst! Stackars lille bebisen :/



Och på nyår blir det självklart en hund afton!
Annika och Lovis kommer hit, Fanny kommer hit och spenderar nyårsafton med oss och så är självklart Zheeba hemma. Jag har ju alltid sagt att det ska vara hög musik och så lugn miljö som möjligt för hundarnas skull. Inget onödigt pjåskande eller så. Men lagom lugnt :) Och så kommer det förbli!

Hittade även en annons på Finsk Lapphund, ååh vad sugen man blir!
Den färgen och den pälsen! Mumma!!!

Och så pratade jag en stund med pappa igår. Han ville komma förbi ett par dagar innan jul.  Lite tight med tid osv då Marcus jobbar och jag ska till syrran, men än är inget bestämt :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Johansson !

Publicerad 2011-12-03 11:38:38 « Fakta,



Ingen kan ha undgått att se den på TV, skylten "Hollywood" på berget
Mount Lee. Konstnären Peter Johansson tyckte att Kumlas stadsberg
borde få en egen skylt, inspirerad av Hollywoodskylten. Konstverket
JOHANSSON har samma färg och typsnitt, är 60 meter bred, väger
12 ton och varje bokstav är 8 meter hög. Peter Johansson gör ofta det
förbjudna, till exempel att framhäva sig själv. I Kvarntorp har han satt
sitt namn på Sveriges största industriminne och krigsminne. Att signera
en askhög och kalla det konst är garanterat att väcka reaktion. Att sätta
sitt namn på ett stycke mark liknar att muta in och visa ägarskap.
Johansson är Sveriges vanligaste efternamn med 293 696 bärare.

Eftersom Johansson är det vanligaste namnet kan man också se
skulpturen "Utan titel" som en symbol för
alla människor i Sverige.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Lördag hela veckan lååång!

Publicerad 2011-12-03 11:26:05 « Vardagen,

Då var det lördag igen.. Som ni ser så har jag bytt ut headern, det är lite små pill kvar. Och så är jag lite osäker på om den ska vara kvar eller byta ut den till något annat.

Jag skulle ju ha åkt med mamma och mormor till Mullhyttan idag. Men eftersom syrran fick åka in till sjukhuset så får vi ta det en annan gång. Så jag fick planera om lite och istället så kommer jag ta mina korta ben upp på Kvarntorpshögen. Det var länge sen jag tog en ordentlig promenad så att gå upp på högen känns hur bra som helst :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® BildBomb

Publicerad 2011-12-02 22:48:02 « BildBomb,





Tänk om man bara kunde bli av med några kg över en natt - vad lycklig
jag skulle vara då !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Trix / Nödvändigt - Städning !

Publicerad 2011-12-02 20:06:14 « Träning,

Städning står på schemat och det har vi börjat med idag. Zheeba har fått börja lära sig att städa undan sina FÅ leksaker. 5st eller vad det nu är. Men eftersom planen är att hon ska få några till så gäller det att hon kan plocka undan dem hon redan har.

Hon har visat stor framgång och kommer att belönas med pannkakor till kvällsmat för gott uppförande.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

® Jävla Telefonist!

Publicerad 2011-12-02 14:20:59 « Vardagen,

Jag känner mig som en jävla telefonist. Sen jag gick upp har samtalen avlöst varandra, sms har blivit skickade.. Ne! När jag väl väljer att ta en lugn dag, en dag utan mobilen.. Ne, då går inte det för att folk måste prompt prata med mig, just idag! Och eftersom att Marcus somnade på soffan igår så fick jag ju springa och stänga dörren in till kontoret och prata. Öppna efter varje samtal eftersom att kattjäveln inte gillar att dörrar är stängda utan någon bra anledning. Och jag som sitter och kollar upp en massa viktiga papper.. Så min slutsats efter dem första timmarna:
* Städa inte hos någon annan!
* Skaffa aldrig katt!
* Meddela dina nära/kära att du kommer ha en mobilfri dag.

Visst, jag skulle ha kunnat ge fan i att svara i telefonen. Eller svara och kolla vad det var, be om att få återkomma en annan dag eller vad som helst. Men! Om du tycker att jag ska göra det så känner du inte mig. Visst jag kan ringa upp senare osv, men efter 2 missade samtal från samma person och jag får krupp!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen!


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela