® Zheeba är inte den som är den..

Publicerad 2011-06-25 23:29:12 « Hundliv,

Får Zheeba chansen att bada så tar hon den. Det har väl sina nackdelar då det oftast luktar blöt hund, men hon blir så lycklig och hela hunden skiner upp - så varför inte? :)

Jag följde med Elrika ut på en cykeltur, och vi stannade till på "banansjön" och "Norrtorpsjön" så Zheeba fick dricka vatten, så hon skulle orka hela vägen. På vägen hem var Zheeba lite tröttare än vanligt - jag vet inte varför då hon har bra kondition, När vi svängde in, på vägen hem, vid Jetski sjön (Norrtorpsjön) så sken hon upp och flög ner för backen och rakt ner i vattnet.


Jag och Elrika kollade runt och pratade :) Zheeba sprang runt och hade mega kul. Dock var hon lite skeptisk mot en blå dunk som stod på strandkanten, sist jag och Linda var där låg den i vattnet och hon var redan då skeptisk mot den, och så  märkte hon att den hade ju ett snöre i sig - den drar vi i, tyckte hon.
Hon rullade runt i gruset och hade bara kul.

Det är så skönt att se att hon fortfarande har en livsgnista. Då jag tyckt hon varit lite väl slö dem senaste veckorna. Men ingen fara utomhus. Inomhus ligger hon inte ens och tuggar på benet, men det ska flyttas ut i bilen så hon har något att tugga på där :)



[Klicka på bilderna för större format]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela