® Underbara liv !

Publicerad 2012-01-13 23:07:41 « Vardagen,

Som ni redan förstått i senaste inlägget så har vi varit ute på en runda ikväll och idag, precis som igår, var det stjärnklart. Och det är så mysigt, och man önskar att man hade haft en bra kamera som fångar upp exakt vad ögat ser. Och nu är det ju helg, dvs att det blir dagsturer båda dagarna - så underbart att få se lite ljus när man är ute och går :)



Ungefär så här kommer mitt schema se ut hela vårterminen, eller ja. Den närmaste tiden iaf, tills vissa kurser tar slut och andra startar..

Måndag:
10.30-12.30 - Datakunskap

Tisdag:
Ledig

Onsdag:
8-15 - Vård och omsorg

Torsdag:
8-15 - Vård och Omsorg

Fredag:
Ledig

Sen kommer det tillkomma metodövningar, som att ta blodtryck etc. Och lärarna sätter upp lappar om det på tavlan och vi får anmäla oss till den tid och dag som passar och bäst. Fyfan, jag är såå taggad nu :D Och det ska bli skönt att ha helg nu, på dagarna kan  jag fokusera på Zheeba och Marcus, hemmet osv. Och veckodagarna blir det hund, marcus och skola :) Jag är så lycklig!

Nu blir det lite header arbete :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela