® Yaaay!

Publicerad 2011-04-03 11:46:08 « Vardagen,

Imorrn hämtar jag upp Olivia runt lunch sen bär det av ut i skogen med Emma och Mac. Det ska bli såå himla kul att ha henne tills på onsdag. Underbara hundskrälle! <3
Och som en liten bonus har jag hittat några av Olivias kullsyskon! :) Hur kul som helst ju!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Postat av: Madde

Publicerad 2011-04-03 12:48:42

Hej va roligt att du har hand om Olivia ;D kul att veta vart dom andra syskonen är :)

Postat av: Madde

Publicerad 2011-04-04 22:51:14

Postat av: Madde

Publicerad 2011-04-04 23:04:47

Vi bor i Malung i Dalarna (: men till hösten kanske jag och odessa flyttar till Karlstad för att jag ska börja gymnasie.. :)

Vart bor ni?



På fredag har jag haft Odessa i 1år så hon var ju rätt "gammal" när jag hämtade henne.. När vi kom hem visade det sig att hon var livrädd för män/killar och tog låång tid att träna bort, hon var även rädd för "stora" tjejer.. Men det med tjejerna gick rätt fort att få bort men hon var rädd för min bror och min pappa i säkert 3-4 månader.. lite trisst att så väldigt många månader har gått till att försöka få henne trygg i hemmet.. Hon är förtfarande rädd för vissa män som ser ut på vissa sätt..



Ibland blir hon väldigt lätt uppsträssad men ibland är hon även helt lugn osv.. Men i början var hon nästan rädd för allt som rörde sig tyvärr :/ Men om inte vi hade haft min andra hund hade nog allt tagit mycket längre tid för hon har ju visat att MYCKET inte är så farligt! :)



Nu är hon riktigt snäll och känner sig trygg hos oss i familjen och vågar själv gå fram och hälsa på många främmlingar :) Hon är min lilla bäbis :)



Hur är Olivia och hur var hon i början? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen


Undersköterska, med inriktning på psykiatri. Levt med social + agora fobi i ca 10 år. Sambo. ADHD. Paniksyndrom. Har hundar, katter & Kanin. Boogeyman under sängen. Vill men gör inget. Mamma. Ångest+Depression syndrom.

Follow on Bloglovin

bloggar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela